Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A poslední foto dneška jsem pro vás udělal porování takové průměrné kvitinky s hnojivem Biobizz Bio Bloom
Ono to nepříde z fotek ale i já jsem hodně překvapen jaké jsou to šištičky celkem našlápnuté aj vůne hezká jsem zvědav snad to nebude nějaké seno Ale prozatím v tuto chvíli to je hodně hezké vůbec jsem to takové nečekal
Je také možné,že si to zasloužím jelikož než všech 27 Rostlinek vyndám zaleju to je otřesné
Snad to dopadne dle představ a nebude to prachobyčejný venek
tak vidis, nakoniec si spokojny......na ako dlho to este vidis?
ja to budem zbierat asi postupne....
2 rastlinky, mi proste idu uplne pomaly...zvlastne....
Původní příspěvek od lubik07 na ako dlho to este vidis?
Ahojky no cirka 3 týdny .
citace:
Původní příspěvek od lubik07 tak vidis, nakoniec si spokojny...:teef
ja to budem zbierat asi postupne....
2 rastlinky, mi proste idu uplne pomaly...zvlastne....
No snad to bude ještě lepší rád bych.Jinak já to mám celkem v normě.
Ještě musím koupit v brské době nějakou finalku a potom naočkuji jen čistounkou deštěnku
Aby měli lepší chut slečny A trošku parfému vydávali ze sebe
-------------------------------------------------------------------------------------
Poslední foto
Troška Punku
Všímám si,že asi horní šištičky trpějí z velkého žáru mé výbojky.
Na to konto jsem přivázal jedno VKO na adjust Aving
Uchycené pouze provázkem ale až budu mít čas udělám nějakou plechovou svorku a přišroubuji na avingprozatím toto poslouží také jen to nevypadáale mě to nevadí nikdo jiný přeci na to nekouká
Možno také,že už se na to nedostanu jelikož další round bude 2x600w tak se budu snažit koupit lepší věcičky na grow
Dobrý večer
Tak jsem dneska prohlížel důkladně květinky lupou.Zkoumal jsem jak to jen šlo.A myslím si že nepotrvá to déle do kosení než 14DNÍ.
První várka 5 kousků Paradise Seeds Pandora bude hotová
Další zastávka nůžek bude bych řekl u modýlečku Norten Lights která také jede jak das.
Poslední zastávka bude možná těsně za předešlou a to jest Orange Bud
Dobrý den
Musím se přiznat neodolal jsem pokušení po té vůni jsem zvlčil a jednu květinku zaštípnul
Byla ze všech nejvyzrálejší oranžové chloupky vše na sobě měla.Pod lupou zakaleny tak jsem neváhal a poslal jí na smrt
Den jsem jí ponechal v naprosté tmě bez zaltití a následovně ustřínhl a pověsil do boxu
Myslím si,že by to mohlo krásně uschnout v boxu.
Ventilace jene nonstop a vlhkost kolem 50% momentálně.
Můžete očíhnout fotečky
Květinka jse hezky rozrostlá a je na ní celkem mnoho šištiček.Žádná nejni větší než mobilní teledon ale zato jsou krásně naducané
Ahojte všeckym přidávám foto sušiny + popis jak to fajčí
Takže z jední af průměrné rostlinky jsem měl 24,2g suchého pouze šištiček
Chut celkem dobrá jen se mě zdá,že tam maličko cítím biobizz a to jsem to dlouho porplachoval.
Vůně opravdu zarážející krásná pronikavá jemná.
Když to hoří tak vůně běžného skerka .
Na potáhnutí nedávivé šluky
Šištičky jsou celkem hezky osypané a prorostlé ale zas tolik tvrdé nejsou.
Můj dojem celkově z té jedné květinky v celku spokojený.
Celkově rauš kolem hodinky a půl a né nijak hladovějící spíše jsem se nasmál s dobrou náladou