Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo a ktem Seeds ano na obalu je Napsano PAir seeds a v shope rikal ze to je taka seedbanka ... ale taky sem to nemohl nejak dohledat ale je to original zapeceteny obal tak newim co si mam myslet a jeste bych se chtel zeptat kolik muze mit voda ze studne nijak neupravovana Ph.. ? jestli bude vhodnejsi nez voda ze site .. diky
no, voda zo studne je vynikajuca, lebo je to original destovka s mineralmi,.
a striekat na stenu vodu neni optimalne, lebo sa ti desi zasnsie voda a mas pliesen jasnu
to uz racej tie kalisky s vodou, a uterak tiez nedoporucujem lebo za 1 den je suchy jak piesok na pusti.
Původní příspěvek od Yxolol jo a ktem Seeds ano na obalu je Napsano PAir seeds a v shope rikal ze to je taka seedbanka ... ale taky sem to nemohl nejak dohledat ale je to original zapeceteny obal tak newim co si mam myslet
Hola prosim Te, ty seminka nejsou od Pair ale Fair najdes je v growlandu za stejny ceny jako sou seminka od growshopu. http://www.growland.cz/katalog/seznam/150839-fair-seeds
a tady je na ten growshop http://www.growshop.cz/katalog/sezn...-growshop-seeds a v nem bych kdyztak i pro vsechny ostatni doporucil nakupovat seminka, protoze levnejsi semena nenajdete. Maj akci 2 + 1 takze kdyz si koupite 2x baleni po 5 semenech tak dostanete za 630,- 15 fem. seminek podle vaseho vyberu modelu :P
Btw v growshopu sou ty Fair seeds taky
A co se tyce kliceni.... podle mych zkusenosti je nejlepsi urcita vrstva toaletaku nebo kapesnicku..... postrikat rozprasovacem ale aby voda netekla a udrzovat vlhko prikrejt mensi vrstvou, pak prekryt treba ctvrtkou a svitit na to lampickou kvuli teplu..... mel sem klicky behem 8h a daval sem do hliny
Tak hodne stesti budu sledovat
Zamyšlení nad realitou je matoucí, míchající se fantazií, či logickou dedukcí. Co realitou je? Co kolem nás se děje? Co tvoříme svímy činy a myšlenkovímy pochody, nás uvádí do stavu tupé zírající figuríny. Jak stroje fungující na tomto světě vycházející z továrny, Ale my jsme živé bytosti, které jsou svobodné a ne stroje řízené stereotypem poslouchající něčí pokyny.
aha dekuji je to mozne jelikoz je to nejspis mali f na sacku ale vypada jka P tak se omlouvam za myslnopu informaci ...... dodam foto dnes bude smontovania a rozbehnuti skrine......a doufam ze uz dneska dovezu tu lampu dale Nahradil bych ten ofuk za 1 x Q=0.05 m na 3/s 2600 l/min coz se mi zda na odtach docela dostacujici na 250 W ale poradte zkusenejsi sou zkusenejsi dik
klicit v RW kostkach fakt nee, jestli si strevo jako ja tak ti okamzite vyschnou a mas poprdeli takze ja to tedkon zachranuju v kokosu, asi bych se i vyprd na nejaky kliceni v toaletaku a podobnejch nesmyslech, muzes pak pri sazeni ponicit ten korinek. Jinak mam taky semena od fair seeds tak se muzes kouknout jak to roste, zatim proti nim nic nemam, ale uvidi se v kvetu
ooo dekuju jsem rad ze se muzu podivat na tvuj grow ... a porovnavat pozdeji s pojim jelikoz stou seed bank este nemam nic vyzkouseny tak chci videt klicivost semen
zdarec.....nechci zakladat nove tema protoze se mi nejak nedari nahrat fotky do galerie. nicmene chtel jsem se podelit o zkusenosti s mym prvnim pestem pod 3 krat 20W 4600K a 2krat 14W 2700W....zitra prepinam na kvet ale myslim ze vysledky jake mam by mohly nejednoho pestitele zajimat...a box mam v uvozovkach za par korun z veci do dum da.....jede mi tam 2 moby dick, 2 c99, 2 kush. dari se lepe nez jsem ocekaval...tak kdyby mel nekdo zajem napiste....foto poslu mailem....jak rikam, udelal bych svuj serial ale bez tech fotek to nema cenu....
Takze myslim si ze skrin je uspesne slozena ale bouhzel mi jeste nedosla ta 250 W ale sviti tam zatim usporka 36W 4fun .. pro predstavu... cumte na ten odtach rveto jak pinda je celkem hlucny no dale newim klidne nejaky info pro vylepseni dam i foto teda :P
Ten vetrak tu taky nekde mam, je to silenost zkousel sem to obmotavat vsim moznym ale bez vysledku. Jediny co me napada je nejaka regulace, ale pokud potrebujes plnej vykon asi ses vhaji...
Kamos je hroznej blazen do tehlech elektronickejch udelatek, tak pokud bys to nezvladal neco ti posklada(kdyztak pm)