Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bohour: no fakt, mám ho až pár let a když ho vyndám z mražáku, tak je tvrdý jak kámen. stačí chvíli mnout mezi prsty nebo dlaněmi a je jak plastelína. po vrácení do mražáku zase ztvrdne. asi nebude čaras jako čaras. záleží na tom jak silně kytí mneš pří sbírání pryskyřice. já si pamatuju, že jsem tehdy jenom otrhával z kytek listy a prostříhávál palice. takže žándé mnutí palic mezi prsty jsem neprováděl. třeba to bude tím. anebo odrůdou, fakt nevím.
dávat to mražáku mi přijde zbytečný... stačí ta těsnící filmofka (kvůli oxidaci na vzduchu). na to sušení jsem se ptal, protože to samo nehořelo (ba ani nedoutnalo)... uvidíme za 14 dní (jsem teď na koleji, tak až pojedu domu)
nevím jestli to je nebo není zbytečný, ale travka se taky skladuje v mrazáku, tak proč by to mělo být jiné u čarasu. raději předcházím jakýmkoli ztrátám na THC
Me se osvecil recept od kamose po sklizni udela hadky asi asi 1.5 mm silny a 60mm dlouhy da je to takovy ty lahve jak se vni dela sifon fokne tam 3 bombicky CO2 da do vodni lazne a zahreje na bod varu a drzi to tak asi dve hodiny potom to vynda a necha volne schnout asi 3 dny.Konzumaci provadi tak ze udela malou kulicku tak 2 az 3 mm v prumeru mirne rozzhavi jeden nuz a na nej kulicku prilepi druhej nuz rozzhavi do sracek a pritiskne na tu kulicku ta se odpari,clovek ma hubu nad tim a vdechne to stavek je v pohode muzete zkusit.
Jestli je teda čaras, ten nejjemnejssi hassissek, tak o tom bych trochu pochyboval. Rekl bych, ze rucne vyrabenej extrakvalitni hasis typu skuff (tagze vlaste pyl, jestli se nemylim) z Afghanu a nebo Indie je ponekud jemnejssi zalezitost, nez vetsina carasu, kterej se vyrabi mlacenim palic vo sutr a naslednym zeskrabanim nebo zmoulani pald mezi dlanema - mimo to se do nej casto pridavaj i vonave sracicky - to je origos postup, neni problem to zkouknout napr. v Pakosce, Indii, Iranu atd... Mno ten Carasek, kterej tu popisujete rozhodne kvalitnejsi bude, i kdyz se spolecne s pryskou na prstysamozrejmne prichyti veskerej bordel z listu a vseho, ceho se dotknete ( alespon tam nejsou sutry, jako sem tam v Indickym - i kdyz sutr nesutr je to mega*mazec). No ja to taghle jak to popisujete rozhodne delam taky ... mnam ...
Ja si delam doma has takovym zvlastnim zpusobem. Driv, kdyz jsem sklizel, tak, ze jsem vzdy obral palice od listku a nechal jen ciste kvety. Kvety jsem pak drtil/mixoval ve starem mixeru na hrubozrne kafe, aby se to dobre sypalo do speku a cehokoli jineho. Mel jsem nachystane igelitky palic a valil jsem tam jednu hrst za druhou. Casem se v mixeru utvorila silna vyrstva pryskyrice a nejjemejsich trichomu z listu. Byl od toho zaprany cely mixer, melo to hnedou b., lepivou konzistenci. Paxem vzal normalni kavovou lzicku a tu hmotu z toho vybral. Foukl jsem to do potravinove folie, udelal z toho kulicky a zakroutil to. Nejdriv to bylo moc mekke a rozpadalo se to, ale za par dni to ztvrdlo a bylo to jako sutr. Skladoval jsem je bez problemu v mrazaku a i po roce to byl nasup. Vytezil jsem z toho 5 kulicek o prumeru cca 15 mm, kdyz si vezmete, ze to vzniklo jako vedlejsi produkt, taxi myslim, ze dobry. Zkuste to taky
jj Vosliku presne tak
2piosone: ???? chapru proc v mrazaku ale nechapu proc 4 roky??
to si s tim hrajes a modelujes z toho zviratka???
2hellboy: pyl???
bamboo: to ne, ale jaksi nebyl čas to celé zhulit. jednou jsme dali se známým každý jeden suchý drink a od té doby jsem na to nešáhl. nechávám to pro nějakou spešl příležitost.