Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » čím stříháte,drtíte drolite a pod hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14
Co uprednostnujete?
Nuzky
Drticka
Prstiky
Mlejnek
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 177

Energitka a nůžky občas prsty

Old Post 25-03-2010 v 10:16 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DnBean23
Nový Člen

Karma uživatele DnBean23 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

Noo vzhledem k tomu že pověčinou pohuluju indoorky, tak si vystačim s nůžtičkama, nebo mincí a filmovkou, z ní to putuje do papírku atd...no a když se nachomejtne outdoorek, tak to rozdrobim nad podložkou, z ní to putuje do papírku atd...

Old Post 03-05-2010 v 20:27 PM
DnBean23 je offline   Profil uživatele DnBean23   Find more posts by DnBean23   Foto galerie člena DnBean23   Click here to Send DnBean23 a Private Message   Add DnBean23 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DnBean23! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_r41d3r
Utter rude infantile pillock

Karma uživatele Stoned_r41d3r - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

Mám už skoro rok celkem pátou drtičku.

Svou první jsem daroval, u mé druhé jsem vylámal zuby, třetí - g. trtičku jsem ztratil, další ,,firemni'' mam jako záložní, a pátou co u sebe nosím každej den jsem dostal od jedný krásný ženy.

Dobrej večírek to tehdá byl

A nechápu lidi, kteří na natolik specializovanou činnost jako je drcení kouření přenechávají často primitivním, improvizovaným, nebo dokonce žádným nástrojům!

Snad nějaká štábní kultura, ne ?

Asi každý kultivovaný kuřák si časem uvědomí, že ani u tak všední věci jako je joint nejde nic ojebat.

Začíná to u filtru, pokračuje to přes vhodně usušené a nadrcené kouření přes papírek, kterej lepí.

Žádnej z těhle faktorů, vážení, v žádným případě nelze podcenit!

Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.

Naposledy upravil Stoned_r41d3r 03-05-2010 v 20:41 PM

Old Post 03-05-2010 v 20:35 PM
Stoned_r41d3r je offline   Profil uživatele Stoned_r41d3r   Find more posts by Stoned_r41d3r   Foto galerie člena Stoned_r41d3r   Click here to Send Stoned_r41d3r a Private Message   Add Stoned_r41d3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 180

Raida:jsi se ale rozjel. Ani nevim jakou kulturu mas na mysli.

Když drtit tak něčím co drtí - že by kilove kladivo?

Když vidím snopla s nůžkama musím se smát jak se s tím někdo zbytečně sere

Brka už nekouřím tak to prostě neřeším. Ale hliníkovou drtící hlavu někde mám ta i tak nesmí chybět co kdyby

Old Post 04-05-2010 v 00:19 AM
tooth
Stálý Člen

Karma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

Nemyslím, že by způsob drcení něják ovlivňoval kvalitu katru.

Já osobně když je hulení dobře proschlý, tak nadrtím klasicky mezi prstama.

A když to pořád ještě neni ono, tak si materiál nasypu mezi dlaně, zvednu lokty aby byli ruce v jedné ose, co nejvíc zatlačím a párkrát rotačním pohybem dlaní matroš rozdrtím.

Old Post 04-05-2010 v 07:46 AM
tooth je offline   Profil uživatele tooth   Find more posts by tooth   Foto galerie člena tooth   Click here to Send tooth a Private Message   Add tooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

No tak moje prvni drticka byla z jahody. Takova ta nejlevnejsi akrilova drtka za kilco. Pak jsem ji ztratil, pak jsem si koupil volcano a drtilo fakt libove, kdyz bylo potreba tak na prach. Pak jsem ho ztratil. Pak jsem nasel starou drtku.

Tu akrilovou mam takovejch 5let. Volcano jsem mel asi rok a pul. A tedka si chci koupit tohle:

http://www.chromiumcrusherherbgrind...%252d-Blue.html

Co na ni rikate ?

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 06-05-2010 v 20:03 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

hele tady už dlouho nikdo nebyl koukam... nedavno jsem poridil svou prvni drticku. se mi zacal delat mozol na prste od nuzticek....

Old Post 06-05-2010 v 20:11 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cookino
Stálý Člen

Karma uživatele cookino - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

naposledy jsem drtil v drticce GROWER.CZ zelene barvy

ale jinak to neresim, rad si protahnu prstiky, ci je vnorim do nuzek der

Old Post 07-05-2010 v 15:36 PM
cookino je offline   Profil uživatele cookino   Find more posts by cookino   Foto galerie člena cookino   Click here to Send cookino a Private Message   Add cookino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmokeHillz
Stálý Člen

Karma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

citace:
Původní příspěvek od hej-rup
Můj mlejnek.. dostal jsem jí k vánocům od ženy.

Heh!Ja k narozkam od zeny...Ale oba moc dobre vime ze sme je jen zdiskreditovali do situace,kdy jsme jim jemne naznacili,ze nic jineho na svete nam neudela vetsi radost... XD

SmokeHillz

Old Post 09-05-2010 v 02:12 AM
SmokeHillz je offline   Profil uživatele SmokeHillz   Find more posts by SmokeHillz   Foto galerie člena SmokeHillz   Click here to Send SmokeHillz a Private Message   Add SmokeHillz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_r41d3r
Utter rude infantile pillock

Karma uživatele Stoned_r41d3r - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 186

citace:
Původní příspěvek od SmokeHillz

Heh!Ja k narozkam od zeny...Ale oba moc dobre vime ze sme je jen zdiskreditovali do situace,kdy jsme jim jemne naznacili,ze nic jineho na svete nam neudela vetsi radost... XD

Zase z toho pozitivniho uhlu pohledu, na rozdíl od košile, roláku, nebo tak- v připadě tohoto daru mají jistotu v tom, že pokaždý, když najdeme chvilku klidu- vzpomeneme si na ně... Nebo pokaždý, kdy ta drtička fakt tlačí v kalhotech

Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.

Old Post 09-05-2010 v 10:16 AM
Stoned_r41d3r je offline   Profil uživatele Stoned_r41d3r   Find more posts by Stoned_r41d3r   Foto galerie člena Stoned_r41d3r   Click here to Send Stoned_r41d3r a Private Message   Add Stoned_r41d3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 187

Původně nůžky + spodní půlka kindervajíčka, teď místo něj používám starou kovovou krabičku od cigár (cca 10x10x1,5 cm) - nastříhám, zavřu, párkrát klepnu, zkontroluju, jestli je všude stejně a pak jen vyklopím do papírku.

Old Post 25-10-2011 v 11:14 AM
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 188

Drtička Volcano !!!

Ahoj.Vzhledem k tomu že se mi podařilo ztratit dvoje nůžky a už mě delší dobu lezlo krkem to že musím tahat velikostně nevyhovující filmovku kterou jsem taky všude zapomněl tak jsem se rozhodl že koupím Drtičku.
Dal jsem si max.cenu 200 kč.Nejprve mi padli do oka toková malá kovová ale byla až moc malá a toková....prostě na hovno.Tak jsem vzal drtičku volcano.Dostal jsem to v úhledné a průhledné bakelitové krabičce.Drtička na to že je to plast má neuvěřitelně ostré pyramidky.Drtí jedna radost.Když tam omilem zapomenete stonek tak jen dřřřtt....dřřřt a stonek je rozdrcen.
Po delší době když budete drtit dobré modely tak se vám celá drtička zanese scuffem.Jsou dva způsoby jak to využít.

1.Dát rozevřenou drtičku na 10 min do mrazáku aby se to nelepilo a pak vyklepat případně vymést štětečkem.

2.Vzít vlhčí tabák(třeba javaanse) a normálně ho podrtit.Pliskyřice se nalepí na tabák a pak to stačí jen umotat.

Hodnocení

+ Krásně nadrtí jakoukoliv šišku
+ Hroty jsou opravdu ostré
+ Zabere mín místa než nůžky a filmovka
+ Obsahuje poklop s místem na úschovu (ganja,filtry)

- Drtička nedrží při sobě.Jen tak hozená v báglu se rozdělí na dvě části(já používám gumičku)

Old Post 27-11-2011 v 19:10 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

Hroty..!!!

Old Post 27-11-2011 v 19:13 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

Já si v papírnictví koupim dycky ňáký dětský nůžky do 20,-Kč a vydržej aspoň půlrok. Ty vám nikdo neukradne a když je u někoho necháte, rád je vrátí
PS.Drtičkou si filtr neustřihneš...

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 28-11-2011 v 10:32 AM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mr.brown
Stálý Člen

Karma uživatele mr.brown - 0% PěstitelskáKarma uživatele mr.brown - 0% PěstitelskáKarma uživatele mr.brown - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

Odjakživa drtim holejma rukama, ale teď na Cannafestu jsem tuhle věcičku za 360,- prostě nemohl nepořídit

May the Schwartz be with you!

Shanti (MoC) - 125W CFL

Old Post 28-11-2011 v 21:04 PM
mr.brown je offline   Profil uživatele mr.brown   Find more posts by mr.brown   Foto galerie člena mr.brown   Click here to Send mr.brown a Private Message   Add mr.brown to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roboot
Stálý Člen

Karma uživatele roboot - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

citace:
Původní příspěvek od High
Drtička Volcano !!!

- Drtička nedrží při sobě.Jen tak hozená v báglu se rozdělí na dvě části(já používám gumičku)

čuz tohle sem vyřešil tak že jsem nahřál zapalovačem jednu vnitřní stranu drtičky apak jsem tam parkrát rejpnul nehtem,udělaly se tam takový drážky a pohoda.na funkčnosti ani vzhledu to nijak neubralo

new box 400w.(18x Chronic)
New foliak ''08''
2nd SCROG,10xS.A.G.E,10xBELLADONNA[/color]
druhý pokus ve foliovníku[/color]
letos poslendní grow,S.A.G.E,BELLADONNA,POT OF GOLD,BELLA CIAO[/color]

Naposledy upravil roboot 29-11-2011 v 21:11 PM

Old Post 29-11-2011 v 12:03 PM
roboot je offline   Profil uživatele roboot   Find more posts by roboot   Foto galerie člena roboot   Click here to Send roboot a Private Message   Add roboot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás