Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od jatro Od minuleho pondeli jedu 12/12. Muze to trvat 2-3 tydny. Jak to zacne nakvetat, pridam dalsi foto. Ted maji kyti asi 25 cm. Nekdo zde psal ze kdyz se jede 10/14 tmy nakvete to rychleji, tak nevim jestli to zitra neupravim na tento rezim.
kolik toho to tam mas porad stejne, jako na zacatku ? (7)
tak to uz jsi tyden na kvetu uz ti to kvete? asi jo vid,po 7 dnech uz by to mel byt jiny level
Momentalni teplota je 25,6 C vlhkost 42%.
Noc je 20 C a 52% vlhkost.
Venku jsou krasne 2 C, rikam si, jestli nemuzou kytky nastydnout z toho vzduchu co taham z venku?
Původní příspěvek od mysak ..ze zacatku jsem jel podle navodu ale kytky potrebovaly vice tak jsem jim ,,daval" a pak jsem je presolli..a ted se to tezko vraci z5 kdyz ani nemerim EC
a ktomu tu mam jeste 4 modely a kazda chce neco jineho....
ja nechavam 3 tydny a kosim to,to by melo byt 60 na kvetu 67 od prepnuti +-
ješte se podivam pres mikro tak, je mozne ze neco pujde drive -nebo vezmu vrchy a spodky necham dojet
Původní příspěvek od Easy Grow Máš to krásně osypané Jinak kolik semen si měl od toho AK 47 a kolik stály?
citace:
Původní příspěvek od jatro
Bohuzel naklicilo mne 4x AK a 3 WW, chjo, pocital jsem ze nenaklici 1-2 seminka. 3 je podle me, docela dost, narok na dalsi asi nemam