Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od lubik07 Cau, tie male rastlinky v strede to je novy grow?
Ahoj Lubik07 ne nejsou ty už tam mám od začátku skorem ,jenže mě semena přišli opozděne tak to mám nasazeno v postupné várce bohužel.
Květinky tam budou pomali měsíc ,a už někteří jedinci začínají kvést
400Wdual spec
Zálivka ob denn top max a bloom a krapet fishmixu
Teploty kolem 25-27 stupnů
Teploty noc jsou 22-23 stupnů
Co se týče vlhka to je od 65-81%
citace:
Původní příspěvek od lubik07 a tie na kraji vyzeraju slubne....co je to?...
Ty na krajích ty největší kousky jsou :
Autoflovering ORANGE BUD to jsou ty uplně nejvzrostlejší
Paradise Seeds Pandora Jsou o několik cm menší
Autoflovering Norten Lights jsou ty uplně nejmenší nedávno zasazenné
Ahoj, rastlinky vyzeraju velmo pekne...ale neprehanas to z hnojenim...?
mas to v ALL mix a to je uz nahnojene na 6 tyzdnov...vidno ti tam, skrutene listky...
mala som ten problem s prehnojenim, a rastlinky sa mi potom spomalili...
ja som zatial hnojila len 2x na rast, a vcera som im dala velmi lahku zalievku na kvet...tiez pouzivam bio bizz...
...ale fest sa mi to paci....
Původní příspěvek od lubik07 Ahoj, rastlinky vyzeraju velmo pekne...ale neprehanas to z hnojenim...?
Ahoj ne snad ne snažím se dodržovat uvedené dávkování,a grow a bloom se může podávat při každé zálivce .
citace:
Původní příspěvek od lubik07
ja som zatial hnojila len 2x na rast, a vcera som im dala velmi lahku zalievku na kvet...tiez pouzivam bio bizz..
Ke hnojivům
Ty podávám PŘI KAŽDÉ ZÁLEVCE
Dostávají pořád kořenovou zálivku ,bloom,top max,fish mix
Ty které ještě nekvetou ještě Alga am a grow take od biobizz
citace:
Původní příspěvek od lubik07 vidno ti tam, skrutene listky...
mala som ten problem s prehnojenim, a rastlinky sa mi potom spomalili. . .:
Ja měl slabej ofuk ,špatně nastaven a tak mě lampa trošičku opálila na některých květinách lístky.
Zde jsem je dnes nafotil několik rostlin mimo box,můžeš podívat jak si vedou a rostou.
Tak nějak cirka mají kolem 27-30 cm více opravdu ne !Je to str\šné křoví škoda toho,že tak melé sranda by byla srůst to celé tak vypjestuji pouze takové koule
Všecky jsou kolem 30cm a už dávají najevo,že začínají kvést .Jupííí
Doufám,že ještě poporostou alespon 15-20 cm.I v květové fízi budu nadále do každé zálivky přimíhávat grow od biobizz
Poslední 2 Fota jsou nakvetlé automaty Paradise Seeds Pandora
Vzrůst kolem 27 -32 cm.
Zažínají už pomali vonet.
Pandora je v porovnání s Orangema uplné nic a začala mnohem dříve kvést.Jsem zvědav co z toho vznikne.
nemam na to co povedat...vyzeraju skvele...ze su mensie ako moje je aj vo velkosti kvetinaca...ja mam 25l ....ty mas v 6,5l kvetinaci
a k hnojeniu len tolko,... daj im chvilu oddychnut, a tiez maju radi ked maju sem tam suchsie dni...to len tak na okraj....drzim palec a sledujem...
Původní příspěvek od lubik07 nemam na to co povedat...vyzeraju skvele.
Ahoj lubik07 Děkuji za koment, jsou uplně normální spíš maličko podprůměrné .Mám celkem obav ,že budou mrzáci .
citace:
Původní příspěvek od lubik07 nemam na to co povedat...vyzeraju skvele...ze su mensie ako moje je aj vo velkosti kvetinaca...ja mam 25l ....ty mas v 6,5l kvetinaci
To je pravdá já se rozhodoval zdali je šoupnout do 6,5l či 11l jenže já je měl venku přes léto a strašně jim vše trvalo a byly celkem chudné celé tak jsem si řekl nandám více KS/Menší květníky.
citace:
Původní příspěvek od lubik07 k hnojeniu len tolko,... daj im chvilu oddychnut, a tiez maju radi ked maju sem tam suchsie dni...to len tak na okraj.
Hnojím dle tabulek nic od oka abych je nezpálil.Zálivka ob den tudíš nepřelévám.
Dobrý večer všem přeji ! . . .
Tak nejprve na úvod vám musím říci ,že mám velikou radost !Květinky mají za sebou měsíc a cirka týden a povedlo se jim vyrůst maj všecky kolem 35cm.Byl jsem po celou dobu vyděšený,že to budou mrzáčci.Četl jsem ,že po přepnutí nebo během přepnutí dokáží i o 1/3 své velikosti povyrůst.Myslím si ,že bych se celkově k těm 50cm mohl snimi vyšplhat
Všecky už pomali začínají mít po sobě malé šištičky a už aji hezky vonějí.¨
Zde vám přikládám několik fotek boxu a květin u metru vybral jsem spíše ty slabší krajní kousky na ofocení nechtělo se mě to tahat ven
Květinky jsou pořád pod 400w dual spec sluníčkem
Teplota u květinek přes den je 25 stupínků/Noc je kolem 22
Teploty u vrchu boxu kde je odtah ufo tam se to drží kolem těch 20s
Vlhkost je 75% a můžu říci ,že tak nějak stálá .Ted když to jde do květové fáze Zvlhčovačku vypnu aby se neztalo nějaké nechtěné plesnivění.
Co se týká zálivky s hnojivi.Tak každý druh den dostávají top max bio bloom vše od biobizz.
Na posledním fotu je houšt která vznikla po odstranění některých velice slabých kousků moc jich nebylo ale ty které nerostli či byly nějaké divné hned jsem je poslal na kompost
¨
Celé to roste před očima rád se jimi kochám a posedávám u nich
Původní příspěvek od lubik07 tak to budeme strihat v rovnakom case...pekne ti to kvitne...
co to je na fotke?...
Ahoj jo to určitě to budeme mít podobné.Jinak celkem chudější jsou prozatím ty květinky celkově tak nějak.Btw:Na fotu je vrcholová šištička
Dobrý den všeckym
Tak několik foteček jak si můj pjest vede
Po několika nezdarech co se týká několikahodinového výpadku el.proudu se jim celkem daří
Za několik týdnů bude kosa jinak už hezky celkem vonějí a největší šištička má kolem 14cm je to vrcholová.Jelikož jich tam mám kolem 27 kusů tak je to děs už jsem se poučil už nikdy tolik nedám jak na zalévání je to zlo tak určitě to 400w světlo tolika neprosvítí až ke zpodkům