Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nic proti tebe SCARFACE ale toto je grower .... Podla mna tu vobec nejde o gramaticke chyby .... Ale o pestovani marihuany Ak ta viacej zaujima gramatika ako priebeh growu , tak potom neviem co tu hladas ....
Scarface a tebe o čo ide? Keď sa ti dačo nepáči neprispievaj a nejeb sem zbytočné OT. (ked tak zmazem ale jebu ma taketo reci) inak k- za zahlcovanie threadu serus ZK
inak ma SCARFACE
pravdu gramatika je u mna na prd .. až ta scarface tak trhá mám 20 a mám ledva stredoškolské vzdelanie . dakujem : Pestovatel a zivykvet za to že ste sa ma zastali a dufam že vo vašich prispevkoch nenajde žiadnu chybu lebo tak sem dolezie zase
to ZivyKvet: namiesto kecou typu "mas to pekne" som poukazal na chyby v gramatike, cize som mu dal radu, neviem co tu meles o zahlcovani... Skor ty tu reagujes na nieco co sa ta ani netyka debilko..
Tak dnes som virabal home made pacháč bohužial to pc vetrák aj ked potiahne mám v boxe 32C takže zatial nenamontované
Scarface
debilkuj sa ingde verím že máš depresie že nemáš žensku alebo niečo podobné a musiš si honit na takomto ale teraz začni niegde inde. misliš že si intelekt ked sa tu debilkuješ nie si len další z mnohých čo videl film Scarface lol
:d to je zazitok toto citat, to su ine perlicky a ze 20rokov lol. Som zvedavy ze jaky karenko si sem postne nejaku kazen. Uz ma nerieste a venujte sa tomu comu mate!
SCARFACE Inac vies o tom ze toto forum je urcene pre osoby starsie ako 18 rokov ?? A podla tvojho spravania ti tak typujem 14-16 rokov ... Naco si sa sem vlastne registroval ??? Aby sem daval svoje sproste pripomienky ?? Otvor si WordPad a tam sa mozes vyblazdnit kolko len Chces ...... K-