Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ v tom textu se toho obávám, máti mi ušmikla vršek..třeba z toho něco bude...nekvete to moc dlouho..tak dva týdny teprvne, a u prvního pěstu mě znědlo tak 30% blizen už v polovině květu..musíme držet palce
Sem tu s updatem ze skleníku, kytka kvete, ale pořád roste, kvete přibližně dva týdny, a šišky už jsou docela pěkné, mohlo by z toho něco bejt..konečně fotky ve tmě, kde je něco vidět..budu rád za názory, zda se z toho něco utvoří nebo ne???? čaute
1. Pohled ze skleníku
2. Pohled ze skleníku
3. Větvička s paličkami
4. Větvička s paličkami
5. Pohled z venčí
prečo by nie, podľa môjho názoru to bude pekné , máš sa načo tešiť. A na tvojom mieste, ak to môžem tak povedať, tak by som čo najrýchlejšie odstránil tie suché listy niečoho /uhorka alebo čo to je/ v pozadí, preto že zbytočne riskuješ rozšírenie plesní, toť môj skromný názor. .. inač good
Tak a teď je tu slibovaný skleník, myslím že se to zatím daří pěkně, konečně už se zastavil růst a já nemusím každý druhý den dvě hodiny přivazovat těch kopec větví aby nebyli na stropě..
1. Pohled do skleníku
2. Pohled ze skleníku
3,4. Paldičky
5. Stonek
Tak a je tu 14. den květu Last Lady za oknem, myslím, že by z toho mohlo být víc než z těch prvních dvou kytek, na přístí rok už mám opatřenou už jistou genetiku, pojedu Low Rydera 2 x Auto. AK47 od medvěda, a Chronica od guerilly, oběma patří tímto dík. Ale pořád si nejsem jistý zda automatiku do skleníku a Chronica za okno, nebo obráceně..tu jsou fotky..
Tak dnešní větší update na dvě půlky, o této kytce ve skleníku jsem toho moc neřekl, tak teď..Kytka je stejný No Name jako sem měl a mám za oknem, ale v první půlce, jsem měl nadbytek samic, a tak jsem dal kytku ségře, na to mi máti dovolila mít kytku ve skleníku, kytka byla malá, neměla moc slunka, tak byla hodně košatá, po přesunu do skleníku, 10.6. se začli dít věci..zde post.. https://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=307690
Kytka enormě rostla, ale nějak sem to nebral na váhu, po té jí máti ustřihla vršek, takže se začla strašně větvit, nebyla nikdy hnojená, a teď když už je měsíc na květu a už vyráží pryskyřice, brutálně to smrdí po celém skleníku, nabírá hodně prostoru a dostat se dovnitř není lehké všechny větve sem musel ukočírovat, zabralo mi to dost času, zatím nebylá prclá, ani herm se neobjevil, tak snad bude pěkně čistá, a teď fotky, je jich dost a druhou půlku hodím odpoledne, tak zatím..grow it up!
1. Pohled ze skleníku (bohužel už se mi tam nevejde celá)
2. Do skleníku
3. Spodní větvě
4. Vrchní větve
5. Makro Květu..míza..