Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sry xerthone, ale kde si vzal, ze pes zabiji pro zabavu?? to je teda pekna hovadina a napriklad na plemeno sveho psa nevrhas zrovna dobry svetlo. uz si treba nekdy videl pitbulla kterej se s radosti zakusuje do kdejakeho nevinneho clovicka?? ze jo? tak jesli to nebylo v blesku nebo na nove, tak se mi tomu rozhodne nechce verit! prave onen pitbull, ktery je medii oznacovan za dabelske zvire, je opravdu nerad, kdyz musi zautocit na cloveka. po mnohe generace byl cviceny na zapasy s byky nebo se psy, ale nikdy ne proti lidem. kdyz nekde nekoho napadne pes a dostanou se k tomu media ktery se doslechli od svedku ze to byl velky a svalnaty pes, je jasne koho oznaci jako vinika: neboheho pitbulla!! oni a vetsina lidi nevidi rozdil mezi pitem a napr milym rotwailerem ktereho vlastni jejich soused.
asi sem se nechal trochu unest, ale pity miluju, je to nadherny plemeno se skvelymi vlastnosmi. je to pes kterej je vernej az za hrob a pro sveho milovaneho pana je schopnej udelat cokoliv! kdyz uz nekde neco pitbull udela, ve vetsine pripadu by mel nest odpovednost majitel!
peace
edit
jo, musim se ti omluvit, nechal sem se trochu unest... mas recht a K+ za psa...
janxu:absolutne s tebou souhlasim.Ale o napadani psa clovekem,nebyla ani zminka.Srovnaval jsem dva lovce.
V kazdem psovi je lovec,v nekterem uz jsou instinkty hodne potlaceny a v jinem treba mene.
Muj pejsek lidi miluje a pomazli se uplne s kazdym.Ostatni zver ma ale smulu.Tohle se mi v nem nepovedlo potlacit.
A nahodou se to hodi,cisti mesto od krys,ale jak rikam,na hada co se lovu tyce nema:-)
Tak to je můj hafíček . Je to štěně a furt si chce hrát .
Měl sem ho pomenovat spiš LAPKA páč furt něco krade a pak chce aby
ho s tim člověk honil a přetahoval se o to.
Nejradši mi ale krade hlínu a pažitku z pěstírny kterou pak žere
2, kočka Kočka (podle PP se jmenuje Jasněnka, ale kočka je tak nějak výstižnější)
3, Kočka a Pes (ale říkáme jí i Sandy, tibetská španělka)
4,5, leonberger Falco (Fanoušek)
6, a to byla celá moje partička
R.I.P
Nejmilovannější morčátka Dingy a Bella
Nejmilovanější králíčci Sandra, Donýsek a Lucky
Freťáček Ferdík
Nejmilovanější osmák Kujikujak
Nejmilovanější potkaní slečna Funny (žádnej potkan už nikdy nebude takovej, jaká jsi byla ty! )
Veveřátko B.J (moc mě to mrzí!)
Bobtailové Kim a Sára
Německý ovčáci Baskin a Pegy (pořád na tebe myslim holka, chybíš mi!)
Void: Psi jsou všichni, jinak ten seznam je jen zlomek toho, co jsem měla.
Smůlu měla ta veveruška. Mohlo to bejt tak tejden, maximálně dva starý mláďátko. Někdo ho našel na zemi, veterinář v tom poznal kunu nebo veverku. Piplala jsem ji asi měsíc, ale nerostla ji srst a neotevírala oči. Nosila jsem ji i do školy, musela se pořád krmit a zahřívat a hrozně kvičela. Pak jsem odjela se psama na soustředění a našim mezi tim chcípla . Nevyvíjela se tak, jak by měla, na jednu stranu jsem byla ráda, že to nepřežila.
Cau, tak tohle je moje zver 2vodni zelvy, 2nem.ovcaky Caesara a Rexe, such.zelvu Julii, kocku Adelu a ta bude mit kotata, na jare pripoustim such. zelvu, tak pak dam vedet jestli se z toho neco vyklube
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Hanyz - no bude mu 8, má už leccos za sebou. Původně jako štěně ho měli nějaký cikáni a chtěli na něm testovat perník. Tak jim ho vzal jeden známej, ten ho sice vycvičil, ale taky ho mlátil. Pak toho známýho zavřeli do vězení. Tak jsem si ho vzala já a je nám spolu už několik let naprosto sqěle.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Taky přihodim svojí BITCH
je to výsledek několika genrací šlechtění. Směska Dogi, Labradora, vlčáka a wořecha
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
muj novy mazlicek, ted jiz opravdovy mazel, a to stenatko bolonskeho psika stare 9 tydnu, cistokrevne, pohlavi muzske, jmeno podle papiru Oliver, ale rikam mu Prdelka.
2 Lahvan: No a nebo to skraď jen na Prde, zní to drsnejc
Takhle jsem chtěl pojmenovat svího psa, ale nakonec jsem si pořídil samici
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
Naši mazlíčci? ano - několik:-).Taková nasraná armáda pičutek nažene strach i velkýmu chlapovi
-Otynka - stará dáma, ketrá už chce klid a mír a furt bručí
- Agina, Žofka, Nela, Emil, Julie - zbytek je v kotečku...neradi se fotí
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
lahvan: cca 8.psů..... plus miuns jak ketrá hárá:-) a pak je z toho hafo štěnat.-) někdy se fakt nemůžu dopočítat, když se ti motají kolem dokola......
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Nase kocka Adéla porodila, nemuzu se nejak dopocitat, jedno rodila pred chvilkou prede mnou, asi cekala az prijdu z nocni , ale myslim, ze jich je tak pet, na prvorodicku dobry ne, pak pridam fotky, ted spi unavena po porodu, mam velkou radost :-)))
Tak jsem tady s dalšim updatem. Model je napůl indoor a napůl outdoor (občas venku a občas v pokoji). Jednou už jsem tu někde výš zmínil že model se jmenuje Chiquita. Hnojim zatim pro růs Proplan complete , ale minulý týden už přepla na květ (víte jak to myslim, jako že už to, no prostě už poprvý to... no prostě už je dospělá ). Na fotkách je vidět že udělala velkej pokrok hlavně co se týče košatění (růstu do šířky). Sklízet jí nebudu, protože je to model určenej pouze a jenom k množení (tzv. matka ). Jenom doufam, že mi jí neo..cá nějakej hnusnej no name samec
Foto 1 To byla jěště malinká...
Foto 2 a 3: To je současná realita
Nafotil jsem svího dalšího mazlika. Je to užovka perdalí, nebo tak nějak s tipickym jménem Václav
Na první fotce je se svojí novou kamarádkou "Myška no. 2"
Když se podíváte pozorně zahlídnete malí čumáček. Haďák ukazál svojí přítulnost
Tady už si uživá je Václav
Hledá správnou pozici
A ještě usměc na závěr
edit: Proč se ti fotky řaděj jak chtěj
Magicroom vrací úder
Tak tahle holka je klasický indoor, zatím jí stačí denní slunce,ale chystám přezbrojit na UV, taky kvůli plísním, a zvětšit terárium, ať je na co koukat. Jen tak pro představu má asi 15-17 cm, když se rozvalí na střeše svého obýváku. A to ještě poroste. Má ráda 65% vlhkost a 22 - 26 stupňů.
Foto č.1: Takhle vypadá pod halogenkou bez blesku
Foto č.2: Takhle se rozlobí, když jí strčíte fotoaparát před rypec->respektive hlavohruď. Povšimněte si jemné pavučiny u jejích nohou
Foto č.3: A takhle zaútočí na všechno, co se jí snaží dostat do kalhotek
A teď musíte uznat, že je prostě k zulíbáníííí jako malý
praxer : Zatím papá střední cvrčky, pak přejdu na velké a až ještě poporoste, tak si dá i mláďata různých hlodavců-> holátka. Klidně bych to taky nafotil, ale to už chce pořádnej foťák a ne ten co mám já..snad časem taky bude. Máš taky nějakého mazlíka?
celller: To si musím ještě promyslet, to víš teď ňák nejsou moc prachy. My si rozumíme:-)
Protiva: Ta tvá užovka je užovka pardálí (Elaphe quatuorlineata quatuorlineata) a je taky moc nice a ty fotky se řadí podle pořadí umístění, nic není náhoda a vše souvisí se vším;-)
Můžu potrdit že haďákovo rozmačkání o sko terárka je zajímavá podívána. A pavoček má taky něco do sebe. Zakousne se, vstříkne jed co mu to rozloží a pak jako brčkem vysaje
Miracle of live
Magicroom vrací úder