Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Povolání kuřáků marihuany
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 351

Já jsem VŠ student na lesnický fakultě. S hulením to tam ještě nemám moc vychytaný. Přijít např na ekologii zkouřenej jak paprika už se mi bohatě vyplatilo, což se ale nedá říci o matemagice (matematika) :-°)))

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 08-10-2004 v 11:59 AM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvest....
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest.... - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

Já sem na učnaku Elektrikář - salboproud,abych si moch vymaakat skřínku

Vím že nic nevím.

Old Post 08-10-2004 v 19:38 PM
Harvest.... je offline   Profil uživatele Harvest....   Find more posts by Harvest....   Foto galerie člena Harvest....   Click here to Send Harvest.... a Private Message   Add Harvest.... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

Dělám Grow school Mendelova zemědělská a lesnická universita Brno...

Old Post 08-10-2004 v 19:52 PM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

ja budem kuchtik

Old Post 08-10-2004 v 19:55 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvest....
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest.... - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

elektrika mě baví a skřínky taky a ještě dlouho budou :0)))))

Vím že nic nevím.

Old Post 08-10-2004 v 20:11 PM
Harvest.... je offline   Profil uživatele Harvest....   Find more posts by Harvest....   Foto galerie člena Harvest....   Click here to Send Harvest.... a Private Message   Add Harvest.... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mojemm
Stálý Člen

Karma uživatele mojemm - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 356

to je hezký... ja se zase zabývám výtvarnym uměním... Niní jsem na FUUD na grafickysm designu a před tím na SUPŠ ce..... a je to nádhera ...zajít si na inspiraci... v tomhle povolání to opravdu nemá žádné násleky.

Old Post 27-10-2004 v 15:25 PM
mojemm je offline   Profil uživatele mojemm   Find more posts by mojemm   Foto galerie člena mojemm   Click here to Send mojemm a Private Message   Add mojemm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 357

mojemm: tak to gratuluju, tak to má být

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 27-10-2004 v 22:17 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 358

No a mě včera šéf s klidnym srdcem oznámil, že od 1.1.2005 zaniká moje pracovní místo. Kurva. Odkud já se teď budu připojovat na Grower????

"jako vždy i dnes"

Old Post 02-11-2004 v 11:12 AM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dave-o-
Stálý Člen

Karma uživatele dave-o- - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 359

Já sem studentent střední školy managemantu ve zlíně. Jsem na intru, takže hulení patří z větší části ke každodení náplně mích dnů. Jinak do školy chodím zhulený pravidelně, akorát mě pak nebaví dopisovat si ty sešity, protože i když je mé tělo ve škole má duše poletuje všude možně.

Old Post 02-11-2004 v 20:39 PM
dave-o- je offline   Profil uživatele dave-o-   Find more posts by dave-o-   Foto galerie člena dave-o-   Click here to Send dave-o- a Private Message   Add dave-o- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morris
Nový Člen

Karma uživatele Morris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

Já ještě studuju mno teda učim se čtvrtym rokem na tříletym oboru

Morris

Old Post 09-11-2004 v 20:22 PM
Morris je offline   Profil uživatele Morris   Find more posts by Morris   Foto galerie člena Morris   Click here to Send Morris a Private Message   Add Morris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

Já jsem student na VŠ, pravidelně kouřím před angličtinou - pro upřesnění, angličtinu máme 1krát za týden, protože se tam nezhulenej nedá vydržet. Jinak jsem ještě obchodní zástupce pro jednu nejmenovanou firmu, mám nastarosti celý slovenský trh. A u toho se hulit nedá, dám si pěkně ubalé brčku vždy až po dobrém a výtězném jednání a když mi to jednání dopadne blbě, tak si ho dám taky, to abych na to nemyslelj:-)

Old Post 24-11-2004 v 07:41 AM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Von Kris
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Von Kris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

no jak sem tady cetl cely to kdo co dela skourenej a cet sem tak treti stranu tak sem zjistil ze je to cerna dira pro cas je fakt v r.i.t.i no ja
studuju nestuduju tak vlastne nedelam nic jen ziju a hulit a zit k sobe sedne to mi vertee...

Old Post 24-11-2004 v 10:20 AM
Johnny Von Kris je offline   Profil uživatele Johnny Von Kris   Find more posts by Johnny Von Kris   Foto galerie člena Johnny Von Kris   Click here to Send Johnny Von Kris a Private Message   Add Johnny Von Kris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuchta
Grower Fanatic

Karma uživatele Kuchta - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kuchta - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kuchta - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kuchta - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 363

Ja montuju vzducho techniko se speciálním zaměřením na HARD CORE (výtahoví šachty,doly...)no prostě psicho.Šefové Ví že hulím a vobčas si daj brčko semnou.No ale vobčas to je trochu vo kejhák.A mladá řve jak prokoplá.

Old Post 24-11-2004 v 11:31 AM
Kuchta je offline   Profil uživatele Kuchta   Find more posts by Kuchta   Foto galerie člena Kuchta   Click here to Send Kuchta a Private Message   Add Kuchta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nidecker
Stálý Člen

Karma uživatele nidecker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

Pracuju jako financni controller jedny vetsi spolecnosti - takze samy cisla a ucty. Obcas mam s toho v hlave peknej chaos, ale fakt me to bavi

Old Post 24-11-2004 v 11:35 AM
nidecker je offline   Profil uživatele nidecker   Find more posts by nidecker   Foto galerie člena nidecker   Click here to Send nidecker a Private Message   Add nidecker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

Ja sem pro zmenu taky student VS elktrotechnicke a musim rict ze ikdyz hulim kazdy den tak to se skolou moc dohromady nejde. Na prednasky se mi nechce, ucit se mi nechce, vse delam na posledni chvili a kdyz uz se do neceho hecnu tak mi to jde pomalu. Jisty cas sem hulil jen o vikendu a bylo to daleko lepsi, ale kdyz mam na toho speka porad takovou chut...

Old Post 24-11-2004 v 13:21 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Herbie_Smokes
Nový Člen

Karma uživatele Herbie_Smokes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 366

Student PdF....hulim a ztracim zodpovednost se do skoly dostavovat pravidelne...Chce to silnejsi vuli

Old Post 30-11-2004 v 08:07 AM
Herbie_Smokes je offline   Profil uživatele Herbie_Smokes   Find more posts by Herbie_Smokes   Foto galerie člena Herbie_Smokes   Click here to Send Herbie_Smokes a Private Message   Add Herbie_Smokes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

arbeit Příspěvek č. 367

Moju pracu by asi nikto z vas nechcel robim v jednej strojarskej firme takze nic moc a aj napriek tomu ked mam tak f kuse cadim he

Old Post 30-11-2004 v 09:40 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

mno ja sem student jeste SPS strojni a moc to nestiham, ale na jednoduchych predmetech jsem nejvic(nekdy) spalenej, jinak vubec, oni u nas za to vyhazujou, jsou zkuseny a poznaj to. inak v normalnim zivote palim, nekdy hodne, nekdy malo, a nekdy vubec.

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 30-11-2004 v 15:51 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
McGregor
Nový Člen

Karma uživatele McGregor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 369

hmm,ja sem učetní,skro druhej rok,v praci nehulim,až na jednou,a pak sem byl fakt vystihovanej,že pošlu někomu prachy a na zaplacení neni,a jak se znam tak bych je ani naposlal sobě,
mno,a po praci,kolikrát už hoďku po ypadnutí z baráku stojíme s kámošema odtud na sloupku vedle nejbliží hospody a čumíme jak okolo jezdí auta
Mno,a v podstatě sem vlastně zhulenej pořád,jen ráno dokážu mluvit a v nímat až do doby naž si zahulim

Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé

Old Post 01-12-2004 v 12:36 PM
McGregor je offline   Profil uživatele McGregor   Find more posts by McGregor   Foto galerie člena McGregor   Click here to Send McGregor a Private Message   Add McGregor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wavra
Stálý Člen

Karma uživatele Wavra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 370

Chodím do školy a tam hulím furt 4-5dni v týdnu.
Nehulím doma(někdy dojeb)(někdy švanda)

Old Post 01-12-2004 v 20:11 PM
Wavra je offline   Profil uživatele Wavra   Find more posts by Wavra   Foto galerie člena Wavra   Click here to Send Wavra a Private Message   Add Wavra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 371

to je spavny

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 02-12-2004 v 16:00 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nozdra
Stálý Člen

Karma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 372

mým zaměstnavatelem je stát, jelikož úředničim na stavebním úřadě. Být zhulen si nedovolím, jelikož bych stavebníkům pod vlivem THC moc neporadil a jak se znám, moc bych toho ani neudělal. Že hulim nikdo netuší a ani po tom netoužim, ikdyž můj vzhled to může někomu napovědět. Po práci to je jiná, to si tu svou hlavičku musím vždycky pročistit:-)

Old Post 03-12-2004 v 07:44 AM
nozdra je offline   Profil uživatele nozdra   Find more posts by nozdra   Foto galerie člena nozdra   Click here to Send nozdra a Private Message   Add nozdra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KROTWA
Stálý Člen

Karma uživatele KROTWA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 373

Já dělám sekuriťáka.Norálně su elektrikář ,ale před 2 měsícema mě vyhodily ,dělal sem na trafostanici ale prej se jim stráceli WATTY takže sem letěl:-D. Ale securiťák je taky w poho až na to že z tebe každý dělá p**u, a prachy sou též mizerný .Za to z hulením to mám lepší v práci nedělám nic jinýho než že se zhuluju a čumím na net.Až nato že mám zhruba o 8,000 míň než na předchozím místě ,ale musím neco dělat .Kdybych měl sedět doma na prdeli tak se asi poseru!!!!!!!

§§kuma!faka§§

Old Post 03-12-2004 v 10:26 AM
KROTWA je offline   Profil uživatele KROTWA   Find more posts by KROTWA   Foto galerie člena KROTWA   Click here to Send KROTWA a Private Message   Add KROTWA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kosa
Stálý Člen

Karma uživatele Kosa - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 374

Jsem techno producent a při práci si velmi rád zahulim

LAGALIZE TO YE WONO!!!!!!

Old Post 30-12-2004 v 15:17 PM
Kosa je offline   Profil uživatele Kosa   Find more posts by Kosa   Foto galerie člena Kosa   Click here to Send Kosa a Private Message   Add Kosa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
420kotliik
Stálý Člen

Karma uživatele 420kotliik - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 375

no ja bych asi praci kde bych mohl hulit nerzozdejchal....a asi ani nechtel to musi bejt dost narocny

http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!

Old Post 30-12-2004 v 17:06 PM
420kotliik je offline   Profil uživatele 420kotliik   Find more posts by 420kotliik   Foto galerie člena 420kotliik   Click here to Send 420kotliik a Private Message   Add 420kotliik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele 420kotliik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaO
Stálý Člen

Karma uživatele MaO - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 376

ja sem na gymplu a hulim skoro kazdej a zatim je to v pohode tak doufam ze to tak bude delsi dobu

Old Post 01-01-2005 v 18:44 PM
MaO je offline   Profil uživatele MaO   Find more posts by MaO   Foto galerie člena MaO   Click here to Send MaO a Private Message   Add MaO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 377

Jsem jeřábník na huti a řeknu vám, že ovládat zhulený desetitunový kolos vyžaduje naprostou jistotu. Jde o lidské životy tam pode mnou a proto si dovolím před šichtou zahulit opravdu jen výjimečně. Raději vůbec. O to víc se pak těším domů...

Old Post 01-01-2005 v 20:17 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
master
Stálý Člen

Karma uživatele master - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 378

Jsem student informatiky. Jinak se venuji XHTML/CSS positioning a linuxu. Chvili jsem ucil webdesign a venoval se pocitacove bezpecnosti. Ted spise pronikam do taju ekonomiky a moznosti propojeni s IT.

V lete to bylo 10-15 speku denne. Ted tak 1 za 14 dni az mesic. Hulim, kdyz mam cas. Ted je tu skola a prace a pritelkyne(poznamka: presneji dve!) a prace okolo hudby(techno(UMEK styl)), v lete byla pouze pritelkyne(poznamka: jedna!).

Old Post 03-01-2005 v 08:59 AM
master je offline   Profil uživatele master   Find more posts by master   Foto galerie člena master   Click here to Send master a Private Message   Add master to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 379

ferda mravenec-prace vseho druhu:-)
delal jsem ve fabrice,pekarne,u ruznych firem jako obchodni zastupce(dealer zbozi)
ted mam brigadu s mym pejskem,na karvinsku se rusi dulni veze,firmy to tam rozebiraji na zelezo do srotu,romove tam chodi i po 30ti clenych skupinkach krast a ja je vyhanim,je to drsne chodi tam rodiny i s 8mi letyma detma,nekdy je necham at si neco odnesou,hulit se u toho neda(mel bych z toho depku)nekdy se tam porvou sami mezi sebou kdyz jde o vetsi traverzu:-)

Old Post 14-01-2005 v 22:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nastyan
Stálý Člen

Karma uživatele Nastyan - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 380

No ja studuju na poc. experta, do skoly chodim docelabezne zprasenej jak pes a kdyz mamme praxi na compech a neco zapojejume, tak je docela mazec.( Hlavne kdyz delame s vecma za 100 litru a pod.

Old Post 14-01-2005 v 23:17 PM
Nastyan je offline   Profil uživatele Nastyan   Find more posts by Nastyan   Foto galerie člena Nastyan   Click here to Send Nastyan a Private Message   Add Nastyan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mýval
Nový Člen

Karma uživatele mýval - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 381

Já dělám v ochrance, a když je v noci klid, tak proč nezahulit.

Old Post 10-02-2005 v 18:23 PM
mýval je offline   Profil uživatele mýval   Find more posts by mýval   Foto galerie člena mýval   Click here to Send mýval a Private Message   Add mýval to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fnuk
Stálý Člen

Karma uživatele fnuk - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 382

ja pracuji v sazkove kancelari a podminky pro jsou velmi dobri ,

Old Post 10-02-2005 v 20:13 PM
fnuk je offline   Profil uživatele fnuk   Find more posts by fnuk   Foto galerie člena fnuk   Click here to Send fnuk a Private Message   Add fnuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maslox
Stálý Člen

Karma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 383

právě jsem dosáhl půl roku na HPP mám ze sebe radost. pracuji jako grafik v praci hulí (moje pálo ) docela dost lidí, kolega,provozní ředitel, generální ředitel...
v práci hulim zcela vyjímečně jelikož bych tady dělal sračky a asi bych to moc nedal... ale takovej přesčas v noci je úplně o něčem jiném

foosball

Old Post 11-02-2005 v 08:32 AM
maslox je offline   Profil uživatele maslox   Find more posts by maslox   Foto galerie člena maslox   Click here to Send maslox a Private Message   Add maslox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele maslox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macany
Stálý Člen

Karma uživatele macany - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 384

gympl pak snad vejška no a.....se uvidí

Jah live !!!

Old Post 12-02-2005 v 16:16 PM
macany je offline   Profil uživatele macany   Find more posts by macany   Foto galerie člena macany   Click here to Send macany a Private Message   Add macany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 385

kdyby se tady nahodou nasel sikovny automechanik ze severni moravy a neni uplne vytizeny,at se mi ozve na PM,mam 11 let stare vozitko tzn.furt nejake drobne opravy

Old Post 12-02-2005 v 20:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
heaviside
Nový Člen

Karma uživatele heaviside - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 386

studuju PhD na VS technickeho smeru + OA na HPP tamtez
huleni - cca 2-3x tydne

Old Post 15-02-2005 v 15:38 PM
heaviside je offline   Profil uživatele heaviside   Find more posts by heaviside   Foto galerie člena heaviside   Click here to Send heaviside a Private Message   Add heaviside to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carrera
Nový Člen

Karma uživatele Carrera - 9% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 387

Už půl roku HPP. Pracuju ve strojařině - zajišťuju kooperace + část řízení a plánování výroby. Hulim dlouho, ale v práci nikdy! Je tu fakt moc pozic se kterýma musím pracovat. No a moje paměť to pak jaksi nastíhá

Old Post 16-02-2005 v 07:30 AM
Carrera je offline   Profil uživatele Carrera   Find more posts by Carrera   Foto galerie člena Carrera   Click here to Send Carrera a Private Message   Add Carrera to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Obel
Stálý Člen

Karma uživatele Obel - 94% PěstitelskáKarma uživatele Obel - 94% PěstitelskáKarma uživatele Obel - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 388

No já dělám v makléřský firmě ohledně pojištění velkých firem, v práci nehulím, asi bych to nezvládal, někdy totiž jednáme přimo s klientem a kdybych se na něho tlemil v zasedačce tak by mě šéf asi moc nepochválil. ale dělám do 16.30 a pak se toho dá stihnout :-)
Jen v týdnu k hulení nepiju, a hulím většinou doma se spolubydlícím v bytě u kompu nebo tak

Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))

Obel´s season 2005 ve znamení DP SKLIZENO

Old Post 16-02-2005 v 09:14 AM
Obel je offline   Profil uživatele Obel   Find more posts by Obel   Foto galerie člena Obel   Click here to Send Obel a Private Message   Add Obel to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Obel! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
N.o.v.i
Nový Člen

Karma uživatele N.o.v.i - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 389

Tak ze mě je skladník ve velkoobchodě s elektroinstalačním materíálem. Tudíž tu mám i výbojky a věci k nim potřebné. Jinak zpravidla každé ráno odcházím mýt nádobí. Asi si říkate co sem plete to nádobí. Hned vysvětlím. Vysypu nádobí do dřezu, pustím na to vodu a myju. Teda ta voda myje, já buřím fajku (jsem z Moravy) a inhaluji. Vracím se teda na pracoviště ve značně zbořeném stavu. Je zajímavé, že nikdy nikoho neupoutali mé rudé oči. Asi si zvykli a připadalo by jim divné, kdybych je rudé neměl.
Ale těší mě, že vidím tady u spoluhuličů (tím myslím Vás) velice zajímavé pracovní posty. Takže nejste všichni tak vygumavaní jako já....

Old Post 16-02-2005 v 10:35 AM
N.o.v.i je offline   Profil uživatele N.o.v.i   Find more posts by N.o.v.i   Foto galerie člena N.o.v.i   Click here to Send N.o.v.i a Private Message   Add N.o.v.i to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuchta
Grower Fanatic

Karma uživatele Kuchta - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kuchta - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kuchta - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kuchta - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 390

Vzduchotechnika klimatizaci its my Work.Šéf hulí se mnou takže co víc ještě dodat no a když je tak hulíme furt.

Old Post 16-02-2005 v 11:58 AM
Kuchta je offline   Profil uživatele Kuchta   Find more posts by Kuchta   Foto galerie člena Kuchta   Click here to Send Kuchta a Private Message   Add Kuchta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Karma uživatele Micasa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 391

Nedelam nic, chtela jsem delat spravse zamku kousek od Benesova ale asi je mi moc malo na to, aby me vzali, fnuk

Old Post 17-02-2005 v 22:14 PM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckymeg
Stálý Člen

Karma uživatele luckymeg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 392

No ja sem dalshi studentiiik... Prvni rok byl na obchodce, druhej rok sem byla v USA jako vymenej student... a ted stale w usa, ale uz druhym rokem a na wlastni noze a maturujuuuu! Samozrejme huleni do toho vseho zapada, ale tady jenom wejkedny... w CR to je owshem "almost" denne.

..."az budu velka" tak budu mit nejaky PhDr. nebo neco takowyho zajimawyho a budu wydelawat nehorazny prachy za nic. No neni to baaaajo predstawa...

PEACE!

Old Post 17-02-2005 v 22:37 PM
luckymeg je offline   Profil uživatele luckymeg   Find more posts by luckymeg   Foto galerie člena luckymeg   Click here to Send luckymeg a Private Message   Add luckymeg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chemtech
Stálý Člen

Karma uživatele chemtech - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 393

Kdys chemik, pak mikrobiologicky laborant, NGO, a ted uz jen hulim...

zatim...

Old Post 21-02-2005 v 16:44 PM
chemtech je offline   Profil uživatele chemtech   Find more posts by chemtech   Foto galerie člena chemtech   Click here to Send chemtech a Private Message   Add chemtech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chemtech
Stálý Člen

Karma uživatele chemtech - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 394

....ja zapomel.....hulil jsem vsude........

Co dodat?!

Old Post 21-02-2005 v 16:49 PM
chemtech je offline   Profil uživatele chemtech   Find more posts by chemtech   Foto galerie člena chemtech   Click here to Send chemtech a Private Message   Add chemtech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X_eXc_X
Stálý Člen

Karma uživatele X_eXc_X - 91% PěstitelskáKarma uživatele X_eXc_X - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 395

citace:
Původní příspěvek od PiosOne
Speedy: to vis ze si vzpominam, jo to byly casy...
taky si vzpominam, jak jsme ti vyhulili za par hodin zeli, co jsi mel na dalsich par mesicu )

Hej, taky jsem byl ve Voticich ... i se synem ... tak 8 - 9 let zpatky na setkani amigistu, jsi to tyPios-y, ne, ten jeden z mala lidi co ji tehdy meli? (nostalgie po Amize )

150W - Noname x Pwp a Orange Bud

Lednička s komínkem aneb ...

[-]

Old Post 18-03-2005 v 17:32 PM
X_eXc_X je offline   Profil uživatele X_eXc_X   Find more posts by X_eXc_X   Foto galerie člena X_eXc_X   Click here to Send X_eXc_X a Private Message   Add X_eXc_X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
well-being
Stálý Člen

Karma uživatele well-being - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 396

Zdravím všechny dělám restaurátora v muzeu. Bez brčka nedám ani ránu. A když nejsem náhodou zhulenej, tak říkaj že jsem divnej.

Old Post 18-03-2005 v 21:03 PM
well-being je offline   Profil uživatele well-being   Find more posts by well-being   Foto galerie člena well-being   Click here to Send well-being a Private Message   Add well-being to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BBVlada
Stálý Člen

Karma uživatele BBVlada - 89% PěstitelskáKarma uživatele BBVlada - 89% PěstitelskáKarma uživatele BBVlada - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 397

Já chci být lékař...nejpíše chirurg:-)

Old Post 23-04-2005 v 22:34 PM
BBVlada je offline   Profil uživatele BBVlada   Find more posts by BBVlada   Foto galerie člena BBVlada   Click here to Send BBVlada a Private Message   Add BBVlada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rief
Nový Člen

Karma uživatele rief - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 398

správce počitacové sítě ale v praci zasadne nehulim, jsem ve styku s mnoha lidma

Old Post 25-04-2005 v 11:45 AM
rief je offline   Profil uživatele rief   Find more posts by rief   Foto galerie člena rief   Click here to Send rief a Private Message   Add rief to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HAshan
Stálý Člen

Karma uživatele HAshan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 399

já dělám maséra v jednom karlovarskym lázeňskym hotelu a v práci zásadně nehulim.

jah bless

Old Post 25-04-2005 v 15:26 PM
HAshan je offline   Profil uživatele HAshan   Find more posts by HAshan   Foto galerie člena HAshan     Add HAshan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 400

No tak ja delam uplny hovno a docela me to zacina list na mozek, v tyhle posrany republice neberou zadny svarece bez praxe bo co?? Kdyby negdo vedel o nejakym jobu, tak at da vedet...

Old Post 25-04-2005 v 16:49 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:59 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás