Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Sedmý Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Re: NEMÁM UŽ SLOV Příspěvek č. 113

citace:
Původní příspěvek od MANHUNTT
Přátelé,kolegové .....začíná mě to docela unavovat pořád někomu něco vysvětlovat,odepisovat na sračky,hovna a píčoviny a proto se to ted pokusim schrnout v tomto příspěvku!!!!!!!!......Nejdříve na připomínky typu:Udělej jinej systém ,neudělám -proč také nechápu a nerozumím takovým lidem kteří mě nesmyslně nabádají k tomu.Vše vysvětlil kolega:Storm výše.Nevidím jediný důvod,proč bych měl měnit něco takového,co sem po 4 léta vychitával ,měnil bych pouze kdybych začal něčím jiným,třeba hlínou.Tak to potom bych určitě šel do hydra ,ale v tomto případě nebudu do své smrti měnit svůj systém tečka.Bud se stím smíříte,nebo se na to hold nebudete dívat,komentovat,hodnotit....atd.A je to vyřešený..Za druhé ohledně toho,že si nenechávám poradit.Nechávám,ale pouze když to sám potřebuji,o5 proč měnit něco,co funguje.Když mi někdo něco poradí,pozorně si to přečtu,poděkuji ale když je to něco co u mě funguje po mém perfektně,tak zase proč to měnit ....a konečně k tomu asi nejhlavnějšímu vašemu problému a to sou KARMY dost lidí mě napadlo,že to dělám pro karmy ....co na tohle prosím vás mám napsat ...za ty karmy se někde něco kupuje? ...jestli ano tak to potom chápu,že někteří členové jsou tak trochu závistivý .......nedivím se některým členům že tuto komunitu dávno opustily,silně o tom také uvažuji,je to tady čím dál horší a horší.

P.S.Ostatním přátelům děkuji

Old Post 21-11-2008 v 16:39 PM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

chtěl jsem na tohle reagovat ale to by asi byl tady na G můj poslední příspěvek což by tak moc ani nevadilo jen by nedošlo na můj jarní drip jo a manhunnte ted podle tady toho příspěvku vím přesně co jsi za pěstitele pane dokonalej co 4roky přiváděl svuj systém k dokonalosti

Naposledy upravil BENJAMIN LINUS! 21-11-2008 v 17:32 PM

Old Post 21-11-2008 v 17:26 PM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hydrotekk
Stálý Člen

Karma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

citace:
Původní příspěvek od BENJAMIN LINUS!
chtěl jsem na tohle reagovat ale to by asi byl tady na G můj poslední příspěvek což by tak moc ani nevadilo jen by nedošlo na můj jarní drip jo a manhunnte ted podle tatyho vím přesně co jsi za pěstitele

čuuz nic ve zlem ale nezasirej mu zbatecne tred..
to je tak do karmy to co si napsal..

čuuz Hydrant

Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe

Naposledy upravil Hydrotekk 21-11-2008 v 22:42 PM

Old Post 21-11-2008 v 17:33 PM
Hydrotekk je offline   Profil uživatele Hydrotekk   Find more posts by Hydrotekk   Foto galerie člena Hydrotekk   Click here to Send Hydrotekk a Private Message   Add Hydrotekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Johnny
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Johnny - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

citace:
chtěl jsem na tohle reagovat ale to by asi byl tady na G můj poslední příspěvek což by tak moc ani nevadilo jen by nedošlo na můj jarní drip jo a manhunnte ted podle tady toho příspěvku vím přesně co jsi za pěstitele pane dokonalej co 4roky přiváděl svuj systém k dokonalosti

člověče já nevim co ti vadí na tom že MANHUNT neexperimentuje, a že si jede svůj drip, který vylepšuje, a ve kterém mu to jde.
Jeho situaci bych přirovnal např. k tomu když mám BMW a jsem s ním spokojen, tak si po roce, po dvou koupím další, novější, vylepšené a poté zase další BMW, proč bych si měl kupovat třeba Toyotu, když jsem spokojenej s Bavorákem?
z toho plyne: proč by měl MANHUNT zkoušet jinej systém, když mu tento systém, který vylepšuje perfektně funguje?

TĚŠÍM SE NA TVOU ODPOVĚĎ

Old Post 21-11-2008 v 17:49 PM
Mr.Johnny je offline   Profil uživatele Mr.Johnny   Find more posts by Mr.Johnny   Foto galerie člena Mr.Johnny   Click here to Send Mr.Johnny a Private Message   Add Mr.Johnny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Palec nahoru Vůbec by to nevadilo :-)))....někdy máš dobré nápady:-))) Příspěvek č. 117

citace:

To máš naprostou pravdu,že by to vůbec nevadilo ....protože když si člověk přečte těch tvých 16 nesmyslných a bezvýznamných příspěvků kteří hovoří za vše ......tak již k tomu není co dále dodávat

Naposledy upravil MANHUNTT 21-11-2008 v 18:28 PM

Old Post 21-11-2008 v 18:22 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guerilla
Stálý Člen

Karma uživatele guerilla - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

No jo no, společnosti ještě hoodně dlouho potrvá než se zbaví této rakoviny - závisti.

"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "

Old Post 21-11-2008 v 18:39 PM
guerilla je offline   Profil uživatele guerilla   Find more posts by guerilla   Foto galerie člena guerilla   Click here to Send guerilla a Private Message   Add guerilla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 119

názor?? pane BENJAMIN LINUS:

dle mého skromného názoru je manhuntt jeden s nejlepších výsledkárů co znám a inspirací pro nejednoho growera.
Co se týče dripu? dobrý drip není žádná prdel sestrojit.
Bezesporu je to dobrý systém.A tady kolega ho má rozhodně vykucený.

Tvé reakce jsou směšné...

A že má kolega MegaKarmici,no to každého potěší,že se líbí dílko,fakt tě nechápu

Old Post 21-11-2008 v 21:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: NEMÁM UŽ SLOV Příspěvek č. 120

citace:
Původní příspěvek od MANHUNTT
Přátelé,kolegové .....začíná mě to docela unavovat pořád někomu něco vysvětlovat,odepisovat na sračky,hovna a píčoviny a proto se to ted pokusim schrnout v tomto příspěvku!!!!!!!!......Nejdříve na připomínky typu:Udělej jinej systém ,neudělám -proč také nechápu a nerozumím takovým lidem kteří mě nesmyslně nabádají k tomu.Vše vysvětlil kolega:Storm výše.Nevidím jediný důvod,proč bych měl měnit něco takového,co sem po 4 léta vychitával ,měnil bych pouze kdybych začal něčím jiným,třeba hlínou.Tak to potom bych určitě šel do hydra ,ale v tomto případě nebudu do své smrti měnit svůj systém tečka.Bud se stím smíříte,nebo se na to hold nebudete dívat,komentovat,hodnotit....atd.A je to vyřešený..Za druhé ohledně toho,že si nenechávám poradit.Nechávám,ale pouze když to sám potřebuji,o5 proč měnit něco,co funguje.Když mi někdo něco poradí,pozorně si to přečtu,poděkuji ale když je to něco co u mě funguje po mém perfektně,tak zase proč to měnit ....a konečně k tomu asi nejhlavnějšímu vašemu problému a to sou KARMY dost lidí mě napadlo,že to dělám pro karmy ....co na tohle prosím vás mám napsat ...za ty karmy se někde něco kupuje? ...jestli ano tak to potom chápu,že někteří členové jsou tak trochu závistivý .......nedivím se některým členům že tuto komunitu dávno opustily,silně o tom také uvažuji,je to tady čím dál horší a horší.

P.S.Ostatním přátelům děkuji

chapu, rozumim, podporuju.... taky mam radsi fungujici zabehly veci. nejsem holt typ experimentatora a co by jsme si rikali, sami si to udelame nejlip a nikdo nam do toho nebude kecat.. muhehhe:-))

benjamine tys mi byl sympaticky , ale tedka mam pocit ze v tobe akorat dotna uskripla pycha... sorry ..

jinak manhunt je typek ktery opravdu umi a fakt nechapu PROC by mel zkouset neco jinyho?? kazdy snad zkousi systemy tak dlouho nez najde ten svuj s kterym se nejlip domluvi (nekdo hlinu, nekdo hydro, nekdo NFt atd...) takze panove a rejpalci az to budete mit tak vychytane jako tady kolega( a nejen na papire bo v hlave, ale hlavne ve vysledkach ktery jsou zdokumentovany) tak dozajista strec manhunt uvita konstruktivni kritiku, do te doby budou vase kecy jen plane tlachani a mlaceni prazdne slamy.

Old Post 22-11-2008 v 00:27 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Palec nahoru Podpora...... Příspěvek č. 121

Všem přátelům ,pěstitelům kolegům a lidem co vědí o co gou děkuji za podporu v boji z jedním (BENJAMIN LINUS) .........taky toho člověka nechápu a abych pravdu řekl tak po tom ani netoužím ho jakkoliv pochopit .Po přečtení jeho příspěvků to ani není možné......

Naposledy upravil MANHUNTT 23-11-2008 v 20:09 PM

Old Post 22-11-2008 v 10:18 AM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Hydroponie 64 Den 12/12 Příspěvek č. 122

Zdravím,dnes jedu devátý den flushing .JH se pomalinku suší ve skříni a čeká na vážení a mám dalšího adepta na kosu a tím je Moutain Jam který už začíná pomalu fialovět a vypadá hodně nebezpečně ,doufám že také podle toho bude fungovat .Jinak sem to docela vyřešil ze sušením ,tudíž už mohu bez problému jet vícero druhů současně.I když na ůkor rozdílných dob květu,dostává NL vodu a přitom by mohl ještě nějakou tu dobu papat Ec .

Foto Moutain Jam 64.den květu,9 den Flushing.

Old Post 23-11-2008 v 20:00 PM
MANHUNTT
šestikoulař

Hydroponie 64 Den 12/12 Příspěvek č. 123

Zdravím,dnes jedu devátý den flushing .JH se pomalinku suší ve skříni a čeká na vážení a mám dalšího adepta na kosu a tím je Moutain Jam který už začíná pomalu fialovět a vypadá hodně nebezpečně ,doufám že také podle toho bude fungovat .Jinak sem to docela vyřešil ze sušením ,tudíž už mohu bez problému jet vícero druhů současně.I když na úkor rozdílných dob květu,dostává NL vodu a přitom by mohl ještě nějakou tu dobu papat Ec .

Foto Moutain Jam 64.den květu,9 den Flushing.

Old Post 23-11-2008 v 20:01 PM
MANHUNTT
šestikoulař

Hydroponie 64 Den 12/12, 9 den Flushing Příspěvek č. 124

Zde Northen Light,který vypadá ještě na pár dní ......více dní .

Naposledy upravil MANHUNTT 23-11-2008 v 20:24 PM

Old Post 23-11-2008 v 20:05 PM
MANHUNTT
šestikoulař

Obecné Sušárna s Jackem :-) Příspěvek č. 125

Pohled na improvizovanou sušárnu v šatní skříni.Jde o dva Jacky Herrery,kdo chce ať si typne kolik s nich bude sušiny

Naposledy upravil MANHUNTT 28-11-2008 v 14:09 PM

Old Post 23-11-2008 v 20:22 PM
MANHUNTT
šestikoulař

Hydroponie 69 Den květu Příspěvek č. 126

Zdravím,dneska půjde asi pod další adept a to jeden ze dvou Moutain Jamu viz foto.Druhej ještě vypadá že málo snese,tak ho tam nechám .Jinak jedu 14 den flushing.

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 28-11-2008 v 14:06 PM
opicak
Nový Člen

Karma uživatele opicak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

mnam paradni montain :-) kazdej na nej koukam u sebe a nestacim se divit jaky dela paldy(hary nelhal:-).Btw jak posuzujes zralost,vzhledem k tomu ze to mas 70 dni na kvetu.

Old Post 28-11-2008 v 20:03 PM
opicak je offline   Profil uživatele opicak   Find more posts by opicak   Foto galerie člena opicak   Click here to Send opicak a Private Message   Add opicak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Obecné Kosa jednoho Moutain Jamu Příspěvek č. 128

Jak jsem již psal včera,pokosil sem další kytku .Jedná se o jednoho Moutain Jama který už začal fialovět.Zajímavé je,že druhý vypadá docela opožděně a tudíž ho tam ještě nechám.MJ je asi vzhledově a co se týče vůně nejlepší kytka co sem zatím měl .Palice jsou veliké,tvrdé a měla docela málo listů na stříhání.Neskutečně voňavá a krásná kytka........................

Naposledy upravil MANHUNTT 29-11-2008 v 09:18 AM

Old Post 29-11-2008 v 09:01 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás