Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Povolání kuřáků marihuany
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 301

rolník: hele nenávážej se do nás jo, nebo ti vypnem zásuvku

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 16-02-2004 v 09:28 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 302

já se taky hlásím k zapojení pevné linky, jsem mnohem skromnější než zhovadilec b3tL, stačí mi 1mb linka.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 23-02-2004 v 08:09 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 303

Vyvole, koukám na to, co píšete, vy vyhulenci, je to fakt nádhera, kolik vyhučenců jako vy dělá takový různý povolání, já už jsem o sobě psal v tomhle threadu někde v půlce, dělám dost zodpovědnou práci a před chvílí jsem se asi po roce v práci poladil čtyřprďákem, je to maso, jsem dneska v kanclu, je tu klid, už tu půl hodinky si dávám různý věci a čekám, až někdo po mě bude něco chtít, zatím se tomu úspěšně vyhejbám. Ani ty papíry, co tu mám nedělám, radši poslouchám rádio a koukám a směju se vám, to ty sítě fakt nechoděj proto, protože tam sedíte vy vyhučenci a jestli jste produktivní jako já, tak potěš pánbu.
Jo, a taky chci říct ...( půlhodinky po menším,leč dostatečně nandavacím špeku se trochu zamotávám, jistě chápete ), že když takhle chodím po firmách, jednám s různýma lidma na různých úrovních (vrátnej,účetní,pokladní,řešitel situace,skladník,majitel firmy,obchodní ředitel a tak), že bych někam přišel a řekl si o někom nebo někomu neznámému, že je zkouřenej,takže nás tolik nebude.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 23-02-2004 v 14:23 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Snailman
Host

Obecné Příspěvek č. 304

Pracuju jako Product and Data Manager a v práci bych asi hulit nemoh, to bych toho stihnul udelat asi pekny prd., ale po praci to je jina!! pekne zajet na vyhlidku, posedet v klubiku ci hospe nebo trebas zaparit neco peknyho na compu, to jsou veci kde to k jointiku primo vybizi. V praci to o me az na par lidi nikdo nevi, a asi by to ani nepoznali, jsem takova mirna pratelska povaha a nikoho by to asi ani nenapadlo.

noticka na zaver

LEGALISE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 18-03-2004 v 14:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
attaker
Stálý Člen

Karma uživatele attaker - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 305

No ja akurad koncim gympel ale prof to nejak exstra nevadi ze sa v skole na zachodoch huli ... len nemozu nikoho prichytit lebo to sa uz pred 3rokmi stalo a normalne volali fizlov ale s trochov opatrnosti v pohode

Načo NaTo Radšej Legalizujem!

Old Post 18-03-2004 v 14:52 PM
attaker je offline   Profil uživatele attaker   Find more posts by attaker   Foto galerie člena attaker   Click here to Send attaker a Private Message   Add attaker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele attaker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIND
Stálý Člen

Karma uživatele HIND - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 306

ja pracujem vo fotolabe, cez den nehrozi, ale v noci na nocnych to je o niecom inom,.nejaky chlast a cvanak, sewwaas
zapnem net greower, internetove radia a pod.,da sato v noci,.cez den nemamani chut,ked tu su ti ludia,.

Old Post 24-03-2004 v 07:39 AM
HIND je offline   Profil uživatele HIND   Find more posts by HIND   Foto galerie člena HIND   Click here to Send HIND a Private Message   Add HIND to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vrrn
rarášek

Karma uživatele vrrn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 307

taky přispěju trochou do mlýna.
Momentálně si dělám státnici z angliny a připravuju se na zkoušky
na vys.školy. po maturitě z gymplu mám už 2 roky, taky jsem ze
2 skol utekla, protože tam bylo vždycky hrozně moc
ńákejch mínus, no,btw...taky zewl, takze jedno s druhým.
Přividělávám si modelingem-dobrý love, ale vydržet na focení celej
den, když k vám hoděj ňákou pipku..uff!!tam se nehulí..heh,nebo vlastně
nevim.žádný holky ani fotograf/a/ky jsem se nikdy neptala a asi by
to nebylo gut (červený voči a přiblblej výraz na fotce-moooc sexy..
též pěju a hraju na klavír, což je moje největší láska(vyjma kytišek..)
btw, jestli někdo schání zpěvačku-no problemo,
taky ověřená metoda pro rychlejší růst , celkově zdravím kypící vzhled
rostlin a v neposlední řadě kvalitu, chuť a high je jim každý den zpívat.
Nejlépe jim složit láskyplnou písničku...heh..

Mám hroznou radost po tom, co jsem se dozvěděla,jak jsou mezi nama super lidi do kterejch bych to třeba podle zaměstnání neřekla
a že je jich hodně...a benga?tak to je úlet!!!

Old Post 07-04-2004 v 17:26 PM
vrrn je offline   Profil uživatele vrrn   Find more posts by vrrn   Foto galerie člena vrrn   Click here to Send vrrn a Private Message   Add vrrn to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vrrn! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Pohodička důchodce :-))) Příspěvek č. 308

Sice jsem semka už loni přispíval, ale teď sa situace změnila ač sic ještě furt píšu knížky či sem tam neco z minula, teď je ze mě INVALIDNÍ DŮCHODCE (v mým věku je to síla... :-/ )

tak práci zdar!!

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 09-04-2004 v 13:41 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 309

tož já chcu být prezident-to by se ale huličí měli

Old Post 09-04-2004 v 21:57 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 310

dalajlama> nazdar chlape, dem se divil, žes tu dlouho nebyl - co se stalo???? OK?

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 10-04-2004 v 14:37 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 311

to vrrn: heh, rudý bulvy na fotce - mohla bys fotit třeba pro seed banku heh...

Old Post 12-04-2004 v 11:42 AM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Ja - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 312

Muj otec vlastni pocitacovou kavarnu a ja tam delam spravce site.
Tak to je moc v pohode.Celej den tam neni vecer si pro me prijede a odveze me domu.A ja tam stejne nic nedelam pokat jede vse jak ma.Jenom sedim hraju CS a nebo Diablo a motam a motam a motam.

Aneb estli se to má hulit, musí se to sušit.

Old Post 12-04-2004 v 12:20 PM
Mr.Ja je offline   Profil uživatele Mr.Ja   Find more posts by Mr.Ja   Foto galerie člena Mr.Ja   Click here to Send Mr.Ja a Private Message   Add Mr.Ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Zaměstnání Příspěvek č. 313

Já pracuju jako kontrolor v těžkém průmyslu. Kontroluju rozměry a tvrdost, píšu atesty a různé protokoly.

Na ranní moc nehulím (teď už ne ;-) ale na odpolední když vypadne vedení to je jiná. Ale musím s tím přestat...

Old Post 19-04-2004 v 15:23 PM
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 314

Ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady vyhulíme moc....la la la

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 29-04-2004 v 15:39 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kašpi
Nový Člen

Karma uživatele Kašpi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 315

Dělám v kavýárně.A pálím a všichni okolo také někdy si připadám jak pouťová atrakce ale lidi co sem chodí to ví a ví i to že dostanou vše co legálně jde dostat a tak to má být.
Prostě komplet servis ale není nad to si dát brčko pěkně po úklidu a jen tak se odrelaxovat domů setmělým městem ať s muzikou na uších nebo jen tak poslouchat město a jít a být

Old Post 29-04-2004 v 21:19 PM
Kašpi je offline   Profil uživatele Kašpi   Find more posts by Kašpi   Foto galerie člena Kašpi   Click here to Send Kašpi a Private Message   Add Kašpi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ke-Guglimugli
Stálý Člen

Karma uživatele Ke-Guglimugli - 94% PěstitelskáKarma uživatele Ke-Guglimugli - 94% PěstitelskáKarma uživatele Ke-Guglimugli - 94% Pěstitelská

Kapku jný soudek.. Příspěvek č. 316

Toš "dolu klobúkom" pred vsemi co sem prispeli! Ta skala zamestnani a povolani je opravdu hoooodne siroka
Muzu prispet vlastni zkusenosti (ktera je uz mimoxodem nekolik mesicu over):
Jako vice-mene statni zamestnanec jsem pracoval v krizovem stredisku jako vychovatel (coz pry odpovidalo memu vzdelani: filosof ) Cca 80% pracovniho casu jsem travil na prevazne strednix skolax diskuzemi s zaky na ruzna temata, zejmena drogy sex a rocknroll (ten jsem tam doplnoval castokrat ja ) Delal jsem jednoduse primarni (a nekdy i sekundarni) prevenci. Co rikate..

Zkuste hadat, jestli jsem hulil v pracovni dobe

Ke-Guglimugli introduces: GWS in soil under 600W

Old Post 18-05-2004 v 03:15 AM
Ke-Guglimugli je offline   Profil uživatele Ke-Guglimugli   Find more posts by Ke-Guglimugli   Foto galerie člena Ke-Guglimugli   Click here to Send Ke-Guglimugli a Private Message   Add Ke-Guglimugli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
devnul
Stálý Člen

Karma uživatele devnul - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 317

JA som student VS a hulim v skole, a po skole. Niekedy napisem zapoctovku lepsie ako ostatny preto ze som VYPECENY.

Kto zhnije zaziva usetri si pracu po smrti.

Old Post 18-05-2004 v 06:39 AM
devnul je offline   Profil uživatele devnul   Find more posts by devnul   Foto galerie člena devnul   Click here to Send devnul a Private Message   Add devnul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
janicka.22
Stálý Člen

Karma uživatele janicka.22 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 318

studentka VS na pani ucitelku
brigadnicim v reklamce

Old Post 21-05-2004 v 17:18 PM
janicka.22 je offline   Profil uživatele janicka.22   Find more posts by janicka.22   Foto galerie člena janicka.22   Click here to Send janicka.22 a Private Message   Add janicka.22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joža...
Stálý Člen

Karma uživatele Joža... - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 319

Ja hulim zásadně před školů jinak by mě z těch učitelů mrdlo

Old Post 23-05-2004 v 09:49 AM
Joža... je offline   Profil uživatele Joža...   Find more posts by Joža...   Foto galerie člena Joža...   Click here to Send Joža... a Private Message   Add Joža... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
friendly alien
Stálý Člen

Karma uživatele friendly alien - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 320

Studuju dalkove VS, jinak delam v jedne reklamni agentüre. V me byvale skole to bylo v poho, cigara slo kourit premo v, na chodbach,pred ucebnama, pred atelierama, s travou to uz bylo horsi, slo to pouze ve 3. a 4. patře. Ve skole,kde jsem ted, je to uz vetsi pruda, de to jen venku. Ale po tech letech nejak zjistuju,ze je lepsi vypalit se uz vecer, bez stresu, f pohodicce.

" Hulením afgánského haše proti americkému imperialismu."

Old Post 23-05-2004 v 16:29 PM
friendly alien je offline   Profil uživatele friendly alien   Find more posts by friendly alien   Foto galerie člena friendly alien   Click here to Send friendly alien a Private Message   Add friendly alien to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.goldie
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.goldie - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 321

Pracuju v novinovém nakladdatelství a prodávám inzertní prostor.
Nedokážu si představit že bych se v práci spálil....jsem zastáncem....pohody a klidu. Sedět tady a nemoct ze sebe vypravit hlásku mě přímo děsí resp. na telefonu mít klienta s závažnou nabádkou. zrovna pokud jednáte o statisících ..není příliš šťastné promrdnout šanci
Takže PeAcE......
Každej se držte dobrýho bydla.... a hlavně...těch svejch rolád...co..přináší přijemní astrální roviny a navozuje pocit souznění dimenzí
Kdo hulí

Old Post 02-06-2004 v 12:08 PM
Mr.goldie je offline   Profil uživatele Mr.goldie   Find more posts by Mr.goldie   Foto galerie člena Mr.goldie   Click here to Send Mr.goldie a Private Message   Add Mr.goldie to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr.goldie! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Karma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 322

Já dělám c nemocnici na operačních sálech a zkouřenej jsem byl v praci jen jednou a víckrát ne. Snad jen na noční možná.Protože vidět člověka jak mu koukaj vnitřnosti z břicha a ještě u toho stíhat co po vás kdo chce,tak to fakt nejde.Měl jsem v noci fakt hnusný sny.Jo každá práce není pro hulení vhodná.

Old Post 04-06-2004 v 10:14 AM
Morpheus je offline   Profil uživatele Morpheus   Find more posts by Morpheus   Foto galerie člena Morpheus   Click here to Send Morpheus a Private Message   Add Morpheus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morpheus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 323

studuju elektroprůmyslovku a k tomu hulení přímo patří, hlavně kvůli tomu, že jsou tady intry a intráci vypalujou jak diví. Tam jsem se hlavně naučil hulit a jsem jim za to vděčněj.

Old Post 04-06-2004 v 13:16 PM
_Ra_
Stálý Člen

Karma uživatele _Ra_ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 324

vyvojovy pracovnik (zdravotnicka a laboratorni technika)
v praci by to i proslo, ale sam bych nedal
(furt to tady ctu - teda asi tak pul roku - tak me napadlo se zaregistrovat :-)

Old Post 04-06-2004 v 16:45 PM
_Ra_ je offline   Profil uživatele _Ra_   Find more posts by _Ra_   Foto galerie člena _Ra_   Click here to Send _Ra_ a Private Message   Add _Ra_ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele _Ra_! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosmicgirl
Stálý Člen

Karma uživatele cosmicgirl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 325

ja studuju VS a nedokazu si to predstavit bez huleni....to musi byt peklo

Life is sick...Dogs cough...Bees sail...Birds hack...Trees saw...Woods cry...Men die...Ticks try...Books lie...Ants fly...Goodbye

Old Post 04-06-2004 v 21:13 PM
cosmicgirl je offline   Profil uživatele cosmicgirl   Find more posts by cosmicgirl   Foto galerie člena cosmicgirl   Click here to Send cosmicgirl a Private Message   Add cosmicgirl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaydee
Stálý Člen

Karma uživatele jaydee - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 326

HAAAA... najnovsie je Jaydee veducim oddelenia grefiky i istej nemenovanej televizii

tymto dakujem mojim kolegom - spoluhulicom za menovanie do funkcie

Old Post 05-06-2004 v 21:31 PM
jaydee je offline   Profil uživatele jaydee   Find more posts by jaydee   Foto galerie člena jaydee   Click here to Send jaydee a Private Message   Add jaydee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 327

Student - sš- můj vztah studenta a hulení je jednoznačnej- hulim abych si odpočinul od školy a pobavil se.

Old Post 26-06-2004 v 08:59 AM
system_failure
Stálý Člen

Karma uživatele system_failure - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 328

já sem taky student SŚ....

Neříkám nic, ale na má slova dojde.Muhuhuhehehe. jsem totiž génius

Old Post 26-06-2004 v 13:34 PM
system_failure je offline   Profil uživatele system_failure   Find more posts by system_failure   Foto galerie člena system_failure   Click here to Send system_failure a Private Message   Add system_failure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papas
Nový Člen

Karma uživatele Papas - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 329

Já sem ladič ( pijan jen trochu ) VF filtrů , takže koukám do vobrazovky a točím šroubkama,v práci je nás víc,takže pálíme kolektivně (občas),pravdou je,že pracovní výkonnost má tendenci klesat,ovšem expanze smyslů má za následek netradiční brainstormingová ( a hlavně funkční ) řešení problémů , ladění je totiž tak trochu alchymie...

Old Post 26-06-2004 v 15:01 PM
Papas je offline   Profil uživatele Papas   Find more posts by Papas   Foto galerie člena Papas   Click here to Send Papas a Private Message   Add Papas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WayOutt
Nový Člen

Karma uživatele WayOutt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 330

Jsem medik. Do skoly ani na zkousky vyhulenej nechodim. Nekdy se zhuleny ucim, to kdyz jsou ty texty k uzoufani nudne, ale nestoji to za moc.
Konopi vdecim za veliky dil poznani sveta, zhuleny jsem rozpracoval spoustu vztahu mezi vecmi, cinnostmi, lidmi a chorobami. Premyslel jsem o projevech zivota, jeho vztahu se smrti, puvodech chorob a vubec. Tedy nic, co by chteli slyset profaci pri zkousce -ja si tech informaci ale hodne vazim a myslim, ze jsou nakonec dulezitejsi, nez spousta toho balastu, co nas nuti ve skole znat.

Old Post 27-06-2004 v 11:34 AM
WayOutt je offline   Profil uživatele WayOutt   Find more posts by WayOutt   Foto galerie člena WayOutt   Click here to Send WayOutt a Private Message   Add WayOutt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grizly
Stálý Člen

Karma uživatele grizly - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 331

[účet odstraněn]

Old Post 28-06-2004 v 11:37 AM
grizly je offline   Profil uživatele grizly   Find more posts by grizly   Foto galerie člena grizly   Click here to Send grizly a Private Message   Add grizly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slacker
Nový Člen

Karma uživatele Slacker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 332

Zdarec jsem taky student co se týče hulení pauzy si dávám jen velmi nerad ale ve škole moc nehulím myslím že by to ničemu nepomohlo

Old Post 28-06-2004 v 11:51 AM
Slacker je offline   Profil uživatele Slacker   Find more posts by Slacker   Foto galerie člena Slacker   Click here to Send Slacker a Private Message   Add Slacker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ibuprofen
Stálý Člen

Karma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 333

Zdar, já prodávam stroje na výrobu reklamy. Velký tiskárny, plotry, gravírky, frézy atd. Občas se přistihnu že lidem vyprávym úplný pí...ny. No ale oni tomu většinou nerozumí vůbec a tak se to ztratí.

--==@@ Welcome to reality @@==--

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 28-06-2004 v 14:05 PM
Ibuprofen je offline   Profil uživatele Ibuprofen   Find more posts by Ibuprofen   Foto galerie člena Ibuprofen   Click here to Send Ibuprofen a Private Message   Add Ibuprofen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adraj007
Nový Člen

Karma uživatele adraj007 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 334

já jsem v pohodě jsem elekrikář makam na udržbě.nikdy prace moc nikdy nic tak co se kopat do prdele tak si dam fajčičku a pak zkouším různy zapojení ale nedaří se pojistky v háji nažďár.

Old Post 05-08-2004 v 23:30 PM
adraj007 je offline   Profil uživatele adraj007   Find more posts by adraj007   Foto galerie člena adraj007   Click here to Send adraj007 a Private Message   Add adraj007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 335

hulit pri praci jedine!

Old Post 17-08-2004 v 12:25 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rexi-x
Stálý Člen

Karma uživatele Rexi-x - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 336

No ja sem studentik na takovym zvlastnim gymplu, letos jdu do prvaku jednou sem do skoly zahulil a docela prdel ale priste do toho asi nepudu. prece jenom jde pri tom huleni o tu pohodu a to v ty skole neni na 100%. Jinak si obcas udelam nejaky gfx nebo nejakej ten webdesign a kdyz sem pritom zbombenej tak to jede nadherne... jaky krasny napady

Zewl = EX Rexi-x
:._.:._.:._.:.:._.:._.::._.:._.:._.:..:._.:._.:._.:.
"Everybody smoking mariuhana!!!"

Old Post 17-08-2004 v 12:46 PM
Rexi-x je offline   Profil uživatele Rexi-x   Find more posts by Rexi-x   Foto galerie člena Rexi-x   Click here to Send Rexi-x a Private Message   Add Rexi-x to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slauch
Nový Člen

Karma uživatele slauch - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

Takže o mě. Už mi tahne na čtvrtej křížek, s kouřením jsem začal poměrně pozdě (asi před 10 járama) a asi za o dva roky pozdějc jsem začal tvořit něco na zahradě. Jinak svůj produktivní vjek jsem promr...hal v jednom velkym žlutym telekomunistickym molochu. Teď jsem v něčem podobnym, akorát firemní barva je modrá (... modří už vjedí...) a dělám do kompjůtrů. Asi třikrát jsem se vyhulil v rachotě, ale vůbec se to nedá. Lidi z branže ví, vo čem mluvim. Vono čumět pak dvě hodiny do monitoru jak trubka a nevědět co jsem vlasně chtěl udělat, je fakt hustý. Takže si to nechávám na večer s kámošema.

Old Post 18-08-2004 v 07:24 AM
slauch je offline   Profil uživatele slauch   Find more posts by slauch   Foto galerie člena slauch   Click here to Send slauch a Private Message   Add slauch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan filuta
Nový Člen

Karma uživatele pan filuta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 338

Zdar,
já jsem student FI MUNI, ale ve škole hulím málokdy. Žádnýho huliče tam neznám a když se zhulím sám, tak mi připadá, že jsou ty přednášky hrooozně nudný a hrooozně dlouhý.
Jinak hulím každem den (většinou večer už asi 2 roky) a nic to se mnou nedělá :-))))

Old Post 20-08-2004 v 08:38 AM
pan filuta je offline   Profil uživatele pan filuta   Find more posts by pan filuta   Foto galerie člena pan filuta   Click here to Send pan filuta a Private Message   Add pan filuta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Karma uživatele coprus - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

Prátelé!
mám také radost,protoze podle toho co tu pisete,jsme tu asi vsici elita naroda
Ale jednu poznamku:proc si myslite,ze tu je tolik spravcu siti,manageru,a jinych kancelarskych zamestnani-protoze kluci od lopaty na internet v praci asi nechodej
Takze pozor,neusnout na vavrinech-tenhle thread muze(ale nemusi)byt dost zkreslujici

Old Post 20-08-2004 v 08:48 AM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezi
Nový Člen

Karma uživatele bezi - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 340

no,tak ja sem taky student.
ve skole hulime skoro kazdej den,je nas tam parta 5ti stalejch hulicu,kazdej vzdycky neco ma.jinak jsem se prestehoval z cech na moravu(chomutov-olomouc)a je docela sranda rozlustovat moravsky reci a jeste ucitelu
--jinak pres prazdniny mam brigadu v mestskem informacnim centru a je opravdu mazec kecat s lidma,co nevi co chtej-prodavat mapy...nejhorsi je ale hledat neco na netu,jede to pomalu a vsichni sou tak nervozni---jeste ze tu posloucham Boba a jeho novy CD FEEL ALRIGHT

Old Post 20-08-2004 v 09:26 AM
bezi je offline   Profil uživatele bezi   Find more posts by bezi   Foto galerie člena bezi   Click here to Send bezi a Private Message   Add bezi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

Zdárek,
tak já sem zaměstnanej v jedný stavební společnosti, kde počítam rozpočty staveb do veřejných soutěží. Nehulim každej den protože pak když mam v práci něco sčotnou tak mam strašný záseky třeba čtvrt hodiny řešim plochu koupelny a ono to docela zdržuje:-) A zmaštěnej sem v práci ještě nebyl vůbec a ani si to nedokážu představit, protože sem v kanceláři s dvěma 54 letýma lidma a ty by mě asi nestíhali, nebo mám spíš strach že bych nestíhal já je a tak bych se na nich pořád vařil a asi by se jim to nelíbilo:-)

Old Post 20-08-2004 v 14:09 PM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tounny
Nový Člen

Karma uživatele Tounny - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 342

Ja pracuji v internetovym obchode, mobily, fotaky atd.... nedokazu si predstavit, ze bych si mel v praci zahulit.mame tady takovej frmol, ze to sem tam nedvam ani strizlivej.Jinak si myslim, ze tahle anketa neni dost objektivni.Znam plno lidi co huli denne(prace neprace) bohuzel se k netu nedostanou-zednici,maliri atd....Po praci hulim docela casto.Rano ten skunkovej vyplesk jeste dsam na sobe sleduji.Co se da delat, zivot je boj, a tak se per. PS: sefik je hulic, ale ja a ani on by jsme netolerovali, kdyby si z nas v praci zahulil.....

Old Post 20-08-2004 v 15:07 PM
Tounny je offline   Profil uživatele Tounny   Find more posts by Tounny   Foto galerie člena Tounny   Click here to Send Tounny a Private Message   Add Tounny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cityman
nestabilní městoman

Karma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

Ja mam vlastni firmu a delam hlavne grafiku, programuju, jezdim na jednani do korporaci, rozdeluji dalsi praci a tak. Kazdopadne zkourenej nemuzu jednat a programovat Jinak je to pohoda. Brko v kolone na krizovatkach nebo kdyz potrebuju kreslit. To je vetsi sance, ze me neco zajimaveho napadne.

RESPECT!

Priprava a realizace skrine 400W - Power Plant, Bubblegum, Whiteskunk
400W skrin - 2nd round - Northern Light #5
SBIRKA SLUKEN - aneb nastroje na huleni vseho druhu

- motto dne: ubalime? -

Old Post 22-08-2004 v 12:06 PM
cityman je offline   Profil uživatele cityman   Find more posts by cityman   Foto galerie člena cityman   Click here to Send cityman a Private Message   Add cityman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 344

Já dělám už dva roky na pozici Qality engeneer. Jelikož musim dost komunikovat s dost lidma, tak to do práce radši ani netahám, kdyby mě chytla mlsná. Ale práce na pytel. Radši bych bral traktoristu někde v JZD, ale za ty prachy to asi neseženu sakra.

"jako vždy i dnes"

Old Post 03-09-2004 v 12:19 PM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dudodudo
Nový Člen

Karma uživatele dudodudo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 345

Jiz nekolik dlouhych let pracuji jako lekar patolog. S konopkou jsem v uzkem kontaktu vice nez deset let. Do me prace se to nehodi protoze by sem se mohl riznout, ale jako vecerni relaxans nic lepsiho neznam /snad kombinace +sex/.

Old Post 03-09-2004 v 13:37 PM
dudodudo je offline   Profil uživatele dudodudo   Find more posts by dudodudo   Foto galerie člena dudodudo   Click here to Send dudodudo a Private Message   Add dudodudo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S~th
Stálý Člen

Karma uživatele S~th - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 346

patolog ? ... to bych nemohl dělat ... zhulenej už vůbec ne ... já jsem truhlář (jinak dělám všechno okolo - ale na truhláře mám papír ... momentálně jsem ofšem na pracovním úřadě

Old Post 05-09-2004 v 09:17 AM
S~th je offline   Profil uživatele S~th   Find more posts by S~th   Foto galerie člena S~th   Click here to Send S~th a Private Message   Add S~th to your buddy list     Navštiv homepage uživatele S~th! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
delphi
Nový Člen

Karma uživatele delphi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

Ja programujem asi v osmich jazykoch, keby som nehulil, tak nehrozi, aspon myslim, hulim uz asi 8 rokov a teraz mam 22 a v praci ma prezyvaju Magor do vsetkeho, ufff:-)

Old Post 13-09-2004 v 10:16 AM
delphi je offline   Profil uživatele delphi   Find more posts by delphi   Foto galerie člena delphi   Click here to Send delphi a Private Message   Add delphi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-SRC-
Nový Člen

Karma uživatele -SRC- - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

Ja v praci hulil jednou...na brigádě za barem...je to moc psycho za 5 minut jsem rozmlátil 30 skleniček..ne v praci už radši ne

Old Post 13-09-2004 v 10:54 AM
-SRC- je offline   Profil uživatele -SRC-   Find more posts by -SRC-   Foto galerie člena -SRC-   Click here to Send -SRC- a Private Message   Add -SRC- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

Je jedno, jestli Je někomu 23 a 16 mu připadá jako omladina, je jedn jestli někomu tahne na štyrycet. Je blbý, že něgdo je rád, že sou tady samý inteligenti. Je jasný, že je důležitý, jestli hulíš z revolty wobčas a přísaháš si, že je to tvůj celoživotní styl nebo se těšíš každej den už sakra pár járů na večer až smotneš a hodíš se do klidu, jako jiný fotři na pivu.
Chlapák ve 23 asi netuší,že se všechno může v životě změnit a konopný dobrodružství pro něj bude jen sladká vzpomínka na jeho teenagersví.
To zaměstnání je pak vod toho věku vodvislí. Dřív se chytrý lidi uchylovali k povolání kotelníků a kulisáků. Pohodlnej život, malá zodpovědnost, čas na záliby za přijatelný prachy. Těm já závidim!

Old Post 14-09-2004 v 19:54 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madr
Nový Člen

Karma uživatele Madr - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 350

Nooojoo, samy IT, ja sem taky programator, ale pri tom uz nehulim, to sem jen na skole holil, ale k seriozni praci to nejni, radsi se radne zbombim o vikendu, kdy nemusim vstavat do fachy a lezim s kocickou pekne v postylce..haha,joo to je parada. Kdyz mam dumavku tak premejslim dost vo praci a bavi me to. Kdyz sem zhulenej tak medituju a odpocivam, ale abych nekomu vysvetloval proc mu aplikace nefacha zmastenej, tak to ne. Ozralej bych to taky nedelal...holt tak to ma asi kazdej..

Old Post 07-10-2004 v 19:34 PM
Madr je offline   Profil uživatele Madr   Find more posts by Madr   Foto galerie člena Madr   Click here to Send Madr a Private Message   Add Madr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás