Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Grow-otazky-problemy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7
Autor
Téma 
Marselos
Stálý Člen

Karma uživatele Marselos - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

Dííkec za info

Old Post 17-04-2011 v 14:39 PM
Marselos je offline   Profil uživatele Marselos   Find more posts by Marselos   Foto galerie člena Marselos   Click here to Send Marselos a Private Message   Add Marselos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
amik
Nový Člen

Karma uživatele amik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

Ahoj. Mam asi mesic starou kytku, mel by to byt udajne Red Dwarf. Celou dobu vsechno vpohode, zadnej problem, mel jsem pres ni po celou dobu rustu igelit a dnes najednou tohle. Podminky porad stejne, vcera jeste byla krasna a nic jsem s ni v posledni dobe nedelal - nehnojil, nezaleval takze prelita neni a ani sucha. Dneska prijdu a je takhle povadla a listy jsou jakoby krehke. Zkusil jsem ji prolit tak uvidim jestli to pomuze.

Old Post 27-04-2011 v 17:58 PM
amik je offline   Profil uživatele amik   Find more posts by amik   Foto galerie člena amik   Click here to Send amik a Private Message   Add amik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

citace:
Původní příspěvek od amik
Ahoj. Mam asi mesic starou kytku, mel by to byt udajne Red Dwarf. Celou dobu vsechno vpohode, zadnej problem, mel jsem pres ni po celou dobu rustu igelit a dnes najednou tohle. Podminky porad stejne, vcera jeste byla krasna a nic jsem s ni v posledni dobe nedelal - nehnojil, nezaleval takze prelita neni a ani sucha. Dneska prijdu a je takhle povadla a listy jsou jakoby krehke. Zkusil jsem ji prolit tak uvidim jestli to pomuze.

Mohl jsi počkat se sázením , nicméně dneska bylo teplo a pod tím igelitel určtě bylo teplo a strašně vlhko. na den pokud je teplo , tak igelit dej pryč , kytka musí dýchat. pokud je zima tak to tam klidně nech.

Old Post 27-04-2011 v 18:30 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Geltrud
Stálý Člen

Karma uživatele Geltrud - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

Ahoj vznáším dotaz. Mám malinkou pěstírnu kde předpěstovávám na out, svítím 125CFL blue, problém je vtom, že mám vlhkost okolo 40% ve vegetativní fázi. Můžu koupit jednomembránovou zvlhčovačku, ale vzhledem k "větru" který tam vytvářím během svitu lampy,abych celou bednu uchladil, by asi neměla moc velkej účinek. Otázka teda je, pomohl bych si, kdybych na "noc" měl zaplý jen jeden odtahový ventilátor a tu zvlhčovačku a vytáhl to třeba na těch 70%, ale takhle by to bylo jen v "noci", jelikož se zapnutím lampy, ofuku a přítahu by se vlhkost rychle odvedla? Byl by to velký stres, nebo by to bylo vpohodě? díky

Old Post 28-04-2011 v 12:18 PM
Geltrud je offline   Profil uživatele Geltrud   Find more posts by Geltrud   Foto galerie člena Geltrud   Click here to Send Geltrud a Private Message   Add Geltrud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marselos
Stálý Člen

Příspěvek č. 101

Zdarec mám dotaz vadí hodne když klesne teplota s 28 na 10 skoro o 18 stupnu asi jo co, jaké jsou pak následky díkec..

Old Post 28-04-2011 v 22:40 PM
Marselos je offline   Profil uživatele Marselos   Find more posts by Marselos   Foto galerie člena Marselos   Click here to Send Marselos a Private Message   Add Marselos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

citace:
Původní příspěvek od Marselos
Zdarec mám dotaz vadí hodne když klesne teplota s 28 na 10 skoro o 18 stupnu asi jo co, jaké jsou pak následky díkec..

následky jsou takový, že se buď vzpamatujou nebo nevzpamatujou..

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Old Post 30-04-2011 v 15:21 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marselos
Stálý Člen

Příspěvek č. 103

Jakou vzduchotechniku mám použít na darkstreetII 90x90x160 pacháč si budu chtít vyrobit made in home jak velkej a kolik uhlí na tenhle box poradte pls..

Old Post 03-05-2011 v 16:29 PM
suri
Stálý Člen

Karma uživatele suri - 88% PěstitelskáKarma uživatele suri - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Chcel by som sa opytat na vsetky priciny preco rastlina nechce zacat kvitnut? Mam dve rastliny ktore neukazali pohlavie ani po 3 tyznoch. Pricom v tom istom boxe ina odroda uz krasne kvitne s palickami nad 2cm. Cize podmienky ako 12/12, uplna tma a pod su plnené a nic ine ma nenapada. Svetlo maju 125w cfl.

Old Post 06-05-2011 v 12:29 PM
suri je offline   Profil uživatele suri   Find more posts by suri   Foto galerie člena suri   Click here to Send suri a Private Message   Add suri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

citace:
Původní příspěvek od suri
Chcel by som sa opytat na vsetky priciny preco rastlina nechce zacat kvitnut? Mam dve rastliny ktore neukazali pohlavie ani po 3 tyznoch. Pricom v tom istom boxe ina odroda uz krasne kvitne s palickami nad 2cm. Cize podmienky ako 12/12, uplna tma a pod su plnené a nic ine ma nenapada. Svetlo maju 125w cfl.

A je to ten samej model co ty ostatní.. nebo je to odlišná genetika? Všechny přeci nekvetou stejně rychle..

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 06-05-2011 v 12:39 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shyk
Nový Člen

Karma uživatele shyk - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

Dotaz: vadí moc při pěstování u potoka pokud sem vykopal díru hlubokou asi tak 30cm do hloubky na dně se mi objevila voda tak 10cm mám v plánu tam dát na spodek hnůj a pak zahradnický substrát díky za odpověď.

Old Post 16-05-2011 v 21:26 PM
shyk je offline   Profil uživatele shyk   Find more posts by shyk   Foto galerie člena shyk   Click here to Send shyk a Private Message   Add shyk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

citace:
Původní příspěvek od shyk
Dotaz: vadí moc při pěstování u potoka pokud sem vykopal díru hlubokou asi tak 30cm do hloubky na dně se mi objevila voda tak 10cm mám v plánu tam dát na spodek hnůj a pak zahradnický substrát díky za odpověď.

Zaprší, zvedne se hladina, shnije to.... nedělat. Ono už takhle by rostlina byla dost omezena.

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 16-05-2011 v 21:29 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shyk
Nový Člen

Karma uživatele shyk - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

dík za info to bylo právě po dešti to sme zapomněl napsat a potok ještě trochu prohloubím.

Old Post 17-05-2011 v 08:47 AM
shyk je offline   Profil uživatele shyk   Find more posts by shyk   Foto galerie člena shyk   Click here to Send shyk a Private Message   Add shyk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás