Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1.aeropokus-amazon-400W-great white shark z fem.seeds
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
myslite si ze pestovat ze seminek v amazonu je dobry napad?
snad by to melo byt v pohode nebal bych se toho
no zadna slava to sice neni ale svuj ucel to splni
uplnej nesmysl koreny by se do sebe mohli zaplest a mohlo by to delat pjeknej cajk
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Hydroponie vše je relativní :D Příspěvek č. 97

no nevim, když porovnám dethovy kořeny s mejma, tak mi z toho ty jeho vycházej jako nejkrásnější a nejzdravější kořínky na světě myslim si, že se nedá srovnávat barva kořenů v jednotlivejch systémech - v aeru má kořenovej bal prostě sklony k hnědnutí ať děláš co děláš..
myslim že to dobře popsal pačmák nebo kdo - přirovnával to k jabku, který na vzduchu taky zhnědne..

nechci taky vytvářet nějaký teorie, ale chtěl bych posloužit jako porovnávací příklad pro to, co jsou a nejsou hnědý kořeny..

jo a eště než mě začnete kamenovat a zasypávat K- tak bych chtěl poznamenat že z těchhle kořenů vyrostlo 150 gramů nejlepší ganji kterou jsem kdy vypěstoval.. a to jen kvůli neúplný funkčnosti systému.. (občas ucpaný trysky)

noa to je fše

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 14-01-2007 v 10:43 AM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 98

to djmeo : tohle opravdu neni nas pripad jestli se bavime o amazonu takovou lehce nahnedlou barvu maj od uplneho zacatku diky lehce nahnedlemu rostoku kytky nevipadaj zebi mely spalene listy... krasne voskove a trcej smerem vzhuru ajak se cejtej koreny tak se cejtej listy ...

peace

Old Post 14-01-2007 v 11:16 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Karma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

To si jako myslíš že za tohle bys měl dostat K- ? Až se mi povedou kytky jako tobě tak budu hodně štastná osoba.
PS : Jo a tom jabku psal pačmák

2x600W POG + Chronic + Mazar

2x600W POG vs. Chronic White BOX - No. 48

Dispatch Warlock and Ajax to bring back his body

Old Post 15-01-2007 v 07:33 AM
Morpheus je offline   Profil uživatele Morpheus   Find more posts by Morpheus   Foto galerie člena Morpheus   Click here to Send Morpheus a Private Message   Add Morpheus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morpheus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 100

zdravim tak neco malo par fotek z 48 dne cose preplo na kvet...
ec sme nasadily po pruplachu enzymama na 1.4 bo kolem 2 je na bio novu do aera asi moc...
ph 5.8

Old Post 18-01-2007 v 11:25 AM
pačmák
Stálý Člen

Karma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

Je vidět, že 600W bylo kvůli prosvícení potřeba a teď už to pořádně fičí.

Old Post 18-01-2007 v 19:11 PM
pačmák je offline   Profil uživatele pačmák   Find more posts by pačmák   Foto galerie člena pačmák   Click here to Send pačmák a Private Message   Add pačmák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Karma uživatele dlouhán - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

jako nechci nějak rejt, ale z těch palic už pořádný (dlouhý, jednolitý) salámy asi nebudou si mysim. by mě ale zajímalo proč dyž hlídáte ec ph a tak.. co se těch kořenů týče, tak to bude asi v pohodě protože negativní vlivy z "podzemí" se velmi rychle projeví i navrchu a u tebe to vypadá ok (teda až na objem palic). něco podobnýho mě zaráželo i při PwP (thread v podpisu) - hodně pozdní nástup do květu a v téměř 50 dni vypadaly jak po 4 týdnech.

smrťák

Old Post 18-01-2007 v 22:52 PM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 103

2dlouhan-caues
ja osobne si to vykladam tak ze proste v amazonu bylo mista na koreny jako krava a po prepnuti stale rostly..proste prostor na 16 rostlin pro 5 kyticek.....taky jsme to mozna nekde posrali v hnojeni..je to ze semen a ne z rizku coz uze take ovlivnit faktor kwetu..holte to jedem poprve krom hliny...a v podstate zaciname..kazdopadne vypada to ze se to spravilo..salames to jeste naky hazi a bily a vonavo lepivy je to jak nic predtim..takze satisfakce mozna nebude uplna v mnozstvi..(i kdyz na 5 kytek to taky bude jak nic predtim si myslim)ale za to v sile a vuni naprosto urcite!mno a pro pristi round pojedeme osvedcene AH a z rezu 16 kytek par dnu rust a prepnem a uvidime...

Old Post 18-01-2007 v 23:27 PM
Host
Host

Příspěvek č. 104

a neco malo po zhasnuti lampy...

Old Post 19-01-2007 v 23:02 PM
Host
Host

54-12/12 Příspěvek č. 105

caues zdravim vsechny mame tu malej prustreh pestirnou 54.dne kvetu...jasne uz vychazi najevo ze nekde neco nebylo v poradku...mno ucenej z nebe nespadl palicky se zlepsujou nicmene idealni sklizen to asi nebude..imho uvidime pristi grow na nebule z rizku jestli to nebude spatnym vyberem hnojiva....a jaky rozdil udela 16 klonu oproti 5 seminkum..ja osobne vidim celou pricinu v tomto...jinak cukruje to voni po celem byte a prsty lepi jako nikdy predtim..troufam si tvrdit ze to bude siila..
takze uvidime jak se to vyvrbi v pristich dnech.. imho si s aeromanem rikame ze sme nedopadli zas tak spatne oproti treba escadro pablovi a jeho greenhouse fem seeds....
....FUCK OFF FEM. SEEDS

Naposledy upravil 24-01-2007 v 19:32 PM

Old Post 24-01-2007 v 19:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 106

a tady par maker doporucuju vsechny fotky zvetsit

Old Post 24-01-2007 v 21:49 PM
Host
Host

Příspěvek č. 107

Zdarec deth . Nezoufej, něco sklidíš . Osobně si myslim, že celej problém je v tom, že kytizz ze semen rostou jinak než ze šniclů, jsou mnohem choulostivější a hlavně, i když se prodávaj za těžkou vatu, nikdy nemáš záruku, že všechno bude identickej phenotyp atp.. Když sem začínal pěstovat under lamp a neznal nikoho s klony (už hodně dávno ), koupil mi kámoš v Holandu indoor mix od sensi. Kytkám sem dal nu tu dobu velice slušný podmínky a z těch semen vyjeli pěkný kytizz, pár samců (ihned odstraněny). Vtip byl v tom, že ty kytky, který byly samice začali kvést každá jinak a půlka z tý várky zmutovala podobně jako u tebe v amazonu. Takovej květ, kterej nebyl zdaleka kompaktní jak má bejt... U druhý půlky to byly jedny z nejlepších palic, co sem kdy vypěstoval. Takže si myslim, že to je hlavně genetikou ze semen, která může být z nějakých příčin v nějakých podmínkách nestabilní. Hnojkou to asi nebude (sice bionova prej nic moc, ale pořád asi dobrej průměr imho). Když budeš mít příště klony, bude to mnohem snažší grow, protože většinou už víš co od toho máš čekat. Good Luck

Old Post 24-01-2007 v 22:11 PM
Host
Host

Příspěvek č. 108

jo jo kazda je jina nestabilni genetika rez je rez uz se na to tesim

Old Post 24-01-2007 v 22:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 109

2rappa-caues-mame na to asi stejnej nazor..protoze ty kytky hlidame ve dne v noci ec good ph good hnojky good teplota oka..svetlo zadny v noci nepronika...a jak rikas nektery kytky jsou nafoukly a tvrdyjiny zase ridky jak kdyby tam arjan namichal neshville haze do toho
co se tyce bionovy tak tu vyhrala loni span cup v kategorii hnojiv..rekl bych ze je to dobra hnojka...
ja myslim ze ze seminka meli koreny silene moc prostoru v amazonu pro 16 sniclu na 5 rostlin a tak furt tvorily korenovej bal a nekvetly...nekde jsem cetl ze ze seminka musej mit kytky minimalne mesic rustu..coz v aeru neni mozne podle mne je pricina v nestabilite fem seeds+silene moc prostoru na koreny a vcasne prepnuti..+trochu nasi lamovitosti bo je to napoprve a tak kdyz das +- ten vysledek bude oka
imho ja nezoufam..jde mi o silu mnozstvi je az druhej faktor...
jinak dik za nazor..dlouho jsem si myslel to co ty ale ma teorie se potvrdila az tim co pises

Old Post 24-01-2007 v 22:25 PM
Artist
Nový Člen

Karma uživatele Artist - 89% PěstitelskáKarma uživatele Artist - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

Cau amazonaci!

Zacinam pestovat a zvolil jsem aeroponii, ale mam hodne dotazu, a z toho co tady pisete jsem uplne jahodovej. Moc veci najednou. Reknu vam strucne, co mam v planu. Mamm skrin o rozmerech 1m x 60cm a vyska pres 2m. Cely interier chci oblepit nejakou vysoce odrazovou folii. Jako svetlo chci pouzit GIB 600W Xtreme Output s diamond stinidlem a cooltube na odvod tepla od zarovky, abych to mohl dat co nejniz nad kviti. vetrani zajisti UFO 225m3/hod ale potreboval bych k tomu nejak vykutit filtr proti tomu krasnemu aroma co se z toho bude linout, to aby to nezavonelo cely barak. Chci pestovat v Amazonu na 12 kytek, ale zda se mi to moc kytek na maly prostor a ty diry v amazonu na ty kytky jsou malinke, ja myslel, ze to musi byt vetsi.Nebo myslite, ze bych tam mohl nacpat i vic nez 12, treba ten amazon na 16 nebo i vic? Jako semena mam vybrane stabilni fem. White Russian (22%THC). Mam stalou teplotu v mistnosti 27 stupnu. bude to ok, nebo s tim musim neco delat? Jak vysoke ty kytky asi budou? mel bych predstavu tak aspon metr a vic. A muzete mi rict, jak dlouho to v tom amazonu trva, od semen do sklizne? Myslite, ze je realne neco vypestovat za mesic? Myslim jakoze sklidit za mesic. A pokud ano, tak jake vybaveni je na to zapotrebi. A co s tim musim vlastne delat, jaka je udrzba atd. Kdyby to slo, mohli byste me nekdo kontaktovat na ICQ 231025811 nebo Skype: ilusi0nist Abychom to mohli probrat vsechno najednou. Jsem pripraven na tom utratit dost penez a pokud byste mi mohli poskytnout cenne informace, ale vas cas je drahy, tak me prosim kontaktujte a reknete mi co by jste chteli za vas cas a informace. Predem vam dekuji a pls ozvete se co nejdriv.

Old Post 26-01-2007 v 14:33 PM
Artist je offline   Profil uživatele Artist   Find more posts by Artist   Foto galerie člena Artist   Click here to Send Artist a Private Message   Add Artist to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 111

cau no hele prostuduj si poradne FAQ at to mas zmakle jake ph ec hnojky neco o kytkach jak rostou atd...toto je nas prvni pokus a uz ted ti nedoporucuju pestovat ze semen sezen si rezy
a to ufo se zda bit slabe na 600wat +filtr ti snizi vykon skoro o polovinu no a na tak malej prostor ti postaci 400wat s prehledem a nevim jestli tam ten amazon narves bo ma 80*70cm
12 kytek v pohode ale hned bych prepinal at se netahnou...

Old Post 26-01-2007 v 16:14 PM
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

zdárek

ad semena: náročnější to je, ale rozhodně je hovadina nedoporučovat pěstování ze semen.Každý kdo pohledá třeba jen na groweru zjistí, že spousta lidí ze semen dostala opravdu hodně.Jde samozřejmě o kvalitu semen, takže jen osvědčené modely od osvědčených seedbank jsou stabilní(většinou).Přesně jako tyhle kytky,vypadali moje nonamy...škoda to pěstovat.Jinak semen se dá imho využít, protože kytí z nich rostou rychleji a připadají mi často vitálnější,ale to je jen moje teorie...o kladech řezů netřeba mluvit.Přeju hodně zdaru!

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 26-01-2007 v 18:30 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás