Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s kamošem (kupodivu teda ve dvou)
nejaký indoor model
při dni otevřených dveří (provádel sem lidi po škole )
docela brutalita furt sem byl rudy a mel sem nonstop rozšířené koutky - a lidem sem řikal že mame šatny a la Big Brother (mame tam fakt kamery) a jednomu typkovi sem doporučil aby šel na uplne jiny obor fak brutal
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Tak to ja jsem hulil po prvé v 16 a nic me to neudelalo, nebo jsem to nejak nezageristroval, akorat me stvalo, ze spoluzaci se smeji a ja ne, jinak to bylo na lyzaku v 1
upnlně první (zlomovej) okamžik, kdy sem to vzal do ruky s tim že to skusim, byl někdy ve dvanácti letech, zpětně mi to příde děsivě brzo ale to, že sem se stýkal s o několik let staršíma udělalo svý, rozhodně se nedalo říct že by to na mě mělo nějaký účinky, a to ani v dalších X případech, a to z důvodu že sem skrátka nedokázal pořádně vdechnout a podržet v plicích (i přesto že cigára sem tenkrát kouřil, ale špek je přece jenom silnějsí) což si tehdejší pochybný modely vyžadovali...
Regulérní stavy zhulenosti sem zažil až postupně, na horách na táboře, kde sem si (opět pod vedenim skušenějších a podstatně starších) pomalu osahával všechno co to obnáší, a než sem získal jakousi jistotu, a nadhled trvalo to ještě pěkných pár let....
Zato první trip, byl záležitostí poněkud prudčího charakteru, nebudu se zaobírat detailama krom toho že to bylo ze spolužákem s kterym sem si už předtim celkem rozuměl, ale to co se odehrálo v našich hlavách při zběsilim běhu noční starou prahou, mi (jak už tady víc lidí uvedlo) změnilo chod věcí a pohled na svět markantnim spůsobem, a už jen to že sem prostřednictvim toho získal vzácnýho kámoše, mě nenechává na pochybách že to neni jen únik z reality jako většina ostatních drog...
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...
já jsem poprvé kouřila před šesti lety, byla jsem na brigádě ve stolárně a našla jsem zasazenou kytku za halou, poslední den, jsem si ustřihla tři vršky z kytky a sháněla jsem, co se vlastně má kouřit měla jsem doma dřevěnou fajfku po dědovi a tak jsem potajnu kouřila večer, když jsem se šla projít ven se psem . Po pár letech jsem majitele kytky potkala na akci a přiznala se ke svému podlému činu, dluh jsem vrátila
Tak třeba ja jsem začal s ganjou ve 22 letech a myslim si že to bylo v pravý čas. Je fakt že znám spoustu mladých lidí ve věku kolem 13-18let.
Ale jak říká "Celller" spousta lidí s tím začíná moc brzo.
Ale když to přirovnám ke svým mladým létum, tak mi připadá že oni to berou stejně jako ja v jejich letech cigaretu.
Nepěstuji ganju jen pro pocit super stavu ale i pro krasu a hlevně z toho mám velikou když se mi něco pěkného podaří.
mu prvni joint byl prvni den v prvaku na stredni kde s nama jako vyjukanejma 14 letejma klukama nastoupil 19 letej capek z holandska a hned po seznameni s nama valil do nejblizsiho parku na brko ochutnat co si doma nakoupil. Mel jsem tenkrat asi 6 hodin vytlemy to uz se mi asi nikdy nepostesti
Původní příspěvek od golum
Tak třeba ja jsem začal s ganjou ve 22 letech a myslim si že to bylo v pravý čas. Je fakt že znám spoustu mladých lidí ve věku kolem 13-18let.
Ale jak říká "Celller" spousta lidí s tím začíná moc brzo.
Ale když to přirovnám ke svým mladým létum, tak mi připadá že oni to berou stejně jako ja v jejich letech cigaretu.
Nepěstuji ganju jen pro pocit super stavu ale i pro krasu a hlevně z toho mám velikou když se mi něco pěkného podaří.
Začal jsem ve třinácti a i když je to třeba hodně brzo, tak si myslím, že mě to vůbec nepoznamenalo ani nezměnilo k horšímu-ba naopak. A jak se vlastně pozná, že je na něco brzo, pravý čas nebo pozdě?? Je fakt, že v začátcích jsem bral ganju jen jako povzbuzovač, ale postupně jsem se dopracoval k tomu co píšeš. Teď už mi vůbec nejde jen o stav, ale především o radost z pěstování...
btw. Kdo z nás nezačínal kvůli tomu, že chtěl okusit ten stav, o kterém toho už od kamarádů tolik slyšel??
ono je teď všechno nějak dříve, já nevím, já jsem ještě v deseti jedenácti letech blbla před panelákem s děckama, hrála kuličky, padala na hrazdě, skákala gumu a užívala si děctví, než jsme se přestěhovali do baráku....jenže teď, jim to připadá přirozené, mám dojem, že děcka už jsou jiné, že se rychle vrhnou do světa, aniž by si užili. Ale asi jim to příjde normálka.... Že by pokrok ? nebo zánik ???
Já sem poprvý hulila v necelejch 14 s kámoškou v parku hydro...pamatuju si, že ona byla zhulená úplně nejvíc a mě jenom hrozně bolela hlava aj dva dny potom...no to mě tak na rok úplně odradilo a sem ráda aj za to... Třeba mám jednoho známýho, kterýmuje 13 pořád hulí a chlastá už dva roky. Moje hodně dobrá kámoška hulí od 12 a ve 14 to bylo několikrát denně...teď už to podstatně omezila...Mě příde, že takovýhle lidi se jenom zbytečně připravěj o část dětství
Tak poprvy ganja...asi 13 let...doma.
Nebyla spatna...ale furt sem mel pocit ze z toho nic nebude. Nakonec kdyz sme vodpalovali posledni, tak sem se netrefil sirkou do skrtatka...Strasnej vygeb nasledoval. Pak sem uz jenom sedel, rezal se, cumel na jackass a sezral big misu hranolku
Kazdopadne pak to bylo max 3x do roka...az do nejakejch 16ti. I ted se porad drzim...2x-3x do tejdne, krome nakejch takovejch vyhulenejch tejdnu no ...to se dycky nejak semele. Treba ted na inveksu sme dali behem dne asi 12 brk