Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak se k vam lidi chovaji?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7
Autor
Téma 
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

Pavlik: no takhle paušalizovat se to nedá, co je notorickej hulič, někdo kdo vyhulí denně, 20 nebo 10 nebo 3 brka?

já mám období kdy klidně hulim 3-4 brka denně třeba 14 dní v kuse a nemám problémy si plnit svoje povinnosti, jít do práce (hulim až po práci), udělat si svoje věci, taky mám dost zálib na který neseru (chov pavouků, motorka, kolo, hokej, hospoda, pěstění, internet, příroda, atd. atd.) spíš mě právě baví dělat plno věcí vyhulenej, né se vyhulit a bejt uplně nepoužitelnej, někdy naopak třeba celej den, když mám volno, tak se jen válim a hulim, ale to je třeba jednou za 3 neděle jeden den, tak že nic co by mě trápilo

na druhou stranu znám takový co si myslel, ale neni jich moc (vono totiž mít co hulit, taky něco stojí ať pěstuješ nebo kupuješ to stojí ještě víc, a z toho plyne že potřebuješ prachy, a z toho zase plyne to že je musíš vydělávat... a tak dál ) prostě tak jak si to napsal mi to přijde jako blbost...

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 07-06-2005 v 22:28 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 98

Otone-Já to nepaušalizuji,
napsal jsem, že JÁ to v mém okolí vidím běžně.
Což není nějakým vyjádřením mého názoru, nebo úsudku,
ale pouze konstatováním faktu četnosti té nectnosti, totiž samozřejmě ne všichni, ale velmi často.

Old Post 08-06-2005 v 00:06 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Vono tady jde taky dost vo jakej je ten člověk. No a taky tady jde dost vo věk. Ted jsem přišel na to že třeba hulit už ve škole je chyba(základní.,střední,vysoka) myslím tím samozřejmně přístup k ní. Tráva totiž k sobě člověka dost připoutá. A jestli si někdo myslí že ne tak at třeba na rok přestane hulit a pak zase začne. A uvidíte jakou budete mít na to chut a vydrž. No a proto je lepší hulit když už jste vyšli školu, ale na to jsem měl přijít dřív. Ale jak jsem řekl záleží to na každým zvlášt.Ale lidi jse pak daj shrnout do 2 základních skupin: klidasové a vypočítavý mrchy(těch je doufám mín)

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 08-06-2005 v 08:17 AM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

lidi to vesměs berou. teda takle-bavim se s lidma který to berou=huliči. a ty lidi, kterym se nelíbí co dělam, tak ať se do mě neserou. tečka. to že nehuliči neví co hulení obnáší (ty radosti) je fakt jejich mínus a já jim to vysvětlovat nebudu když sou tak zabedněný

Old Post 08-06-2005 v 09:44 AM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beowulf
Stálý Člen

Karma uživatele Beowulf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

Fakt se mi někdy otvírá nožík v kapse, když mi nějakej kretének/ka co v životě neměl ani práska řekne: "ty už to radši nehul." Minule se mi to stalo, když sem zapomněl na to, že bráchova holka má svátek...

Někdy mi připadá, že sou to takoví zoufalci, že přímo čekaj až udělam nějakou chybu - z roztržitosti nebo když něco popletu, aby mi to pak mohli vpálit do ksichtu - jako že už sem taková troska nebo co! a přitom má píča sotva poloviční vzdělání než já a je o 6 let starší...

Asi začnu lidem říkat: ty radši začni hulit.

Dej blbovi funkci a vymyslí formulář.

Old Post 08-06-2005 v 09:54 AM
Beowulf je offline   Profil uživatele Beowulf   Find more posts by Beowulf   Foto galerie člena Beowulf   Click here to Send Beowulf a Private Message   Add Beowulf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

.......... Příspěvek č. 102

ja na to rikam lidem: "zavist????" a uz se mi podarilo timhle par lidi zklidnit............... -

Old Post 08-06-2005 v 10:45 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Miris - please, o huleni veš skole pokracujte zde - https://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=6875

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 08-06-2005 v 13:56 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás