Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak update ze skleníku, vázal jsem větve..řeknu vám, že mám dost, je jich tam přes dvacet a k ňákejm se dostat, to byl horor, strávil jsem tam přes hodinu...
Tak dnes ještě pár fotek ze skříně, ta vrchní řada je First Lady..do dvou dnů by měla být suchá..dole Hand Granade..a nové kytičky, vypadají hodně zdravě a spokojeně, myslím že líp, než tenhle pěst..aloha..
Čau, taky jsem dal nedávno pod střešní okno pár řízků a jednu Taigu.
Slyšel jsem pár názorů že ty okna nepropouští UV záření, a že to má vliv na účinnost, myslíš, že je to pravda?
-Nezkoušel jsem se opalovat přes okno a ani nevim, jestli je to UV špektrum důležitý pro dozrávání .Dodneška v tom nemám úplně jasno,
ale myslím, že jsou to vesměs kecy a že to dávat bude normálně.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Dává to jak pes hele zkoušel sem to už se čtyřma kámošema a nemohli si to vynachválit, UV se tedy asi nezabívat..a když jo..tak to šoupni ňákej den ven třeba, pod přímí slunko..
Tak jsem to očesal, vetší paličky ještě schnou ve skříni, vím že výnos není leda jak skvělý, ale jsem rád že to dává, je to z lásky, byla to koštovací kytka, a teď už jsem toho taky dost zkouřil, jakmile uschne hand granade taky hodím report..dřív než se dostanu k váze, tak budu mít půlku zkouřenou ňák ani nemám potřebu to vážit, je to jen pro můj požitek..stávet je převážně happy, než uspávačka, a vydrží dlouho, chuť je dobrá, neškrábe, vůně trošku citrusová, už se těším na druhé kolo...
Fotečky ze skleníku, kytka se nám nějak vymyká kontrole, asi jí potáhnu obloukem po stropě, mohla by z toho být pěkná brána do skleníku až tam budou šišky, bůh ví jestli..