Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kam by ste se nikdy nezhulily??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
skaff
Stálý Člen

Karma uživatele skaff - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

ja se strasne nerad zhulim do busu, myslim dalkovyho, pak jenom celou cestu "skenuju" pohledem sedadlo pred sebou z leva do prava, a takhle furt. a nemuzu prestat. fak nevim cim to je. A nebavi me to ve skole, zaseknu se na tuzce a hraju si s ni celou hodinu. lepsi je bejt nekde vysmatej venku. slunce, holky, jointy, kamosi, pohoda ....

** in joint we trust **

Old Post 11-10-2004 v 16:07 PM
skaff je offline   Profil uživatele skaff   Find more posts by skaff   Foto galerie člena skaff   Click here to Send skaff a Private Message   Add skaff to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skaff! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kinder
Nový Člen

Karma uživatele Kinder - 0% Pěstitelská

Noo tak to je halusz Příspěvek č. 82

Ja totalne suhlasim s tvojim zazitkom s holkou. Skusil som to v lete, povedal som si nikdy viac, a cistou nahodou sa mi to stalo aj durhy krat. Olutoval som to tak brutalne, ze som si uz natvrdo povedal nikdy viac. Je to proste totalne najblbsi pocit. Ine miesta, na ktore by som sa nenahulil asi nemam, pretoze vecsinou mi vyhovuje, ked nist nechapem. JEBAT.

Old Post 12-10-2004 v 13:43 PM
Kinder je offline   Profil uživatele Kinder   Find more posts by Kinder   Foto galerie člena Kinder   Click here to Send Kinder a Private Message   Add Kinder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 83

zatím jsem se nesetkal se situací kde bych prostě neměl odvahu zahulit, zkusil jsem hodně netradičních míst ale pravidelně tam nehulím - např. škola - ve vyučování,. na záchodě, v tělocvičně, na chodbě i na půdě, hulil jsem u policajtů na chodbě, v kině, na svatbě, v autobuse, ve vlaku, dokonce v semtíně u pardubic (výrobce nejen semtexu), kde je přísný zákaz kouření v celém areálu jsem hulil na věži vodojemu !!!!!! atd atd jenom pohřeb bych asi vynechal ale to nemůžu zodpovědně říct protože jsem ještě nikdy na pohřbu nebyl

Old Post 12-10-2004 v 19:15 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás