Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
westerny jsem považoval za filmy pro malé děti (když mi bylo osm tak byli moje nejoblíbenější)
Ale nedávnno jsem viděl Tenkrát na západě a taky Hodný, zlý a ošklivý a musím přiznat, že je to žůžo bomba & můžu jedině doporučit.
Futurama jinak sem ted dokoukal pet seriii a poterbuju dalsi mam abstak... v davech slysim hlasy postav hlavne Farnswortha a Brannigana ve snech me chce operovat Zoidberg a nejcasteji si pripadam jako Fry kterymu nic nevychazi
Futurama rozhodně patří mezi ty nejlepší! Kecy Bendra a Zoidberga vždycky dokážou pobavit. Jinak jak už tu mnozí zmínili, tak Fear and Loathing je best, to když sem viděl, tak sem si řikal, že se mi to jen zdá a nemůže to snad bejt ani pravda. Red Dwarf, Monty Pythoni atd... Jinak mam rád i horory nebo scifi filmy, ale nejlepší je, když je vidim poprvé zkouřenej, bo pak porovnávam ty rozdíly.
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
Já zhulenej viděl dost filmů,a dobrý byly:Kdo hulí ten umí,Zahulíme uvidíme,Bílá vdova,Nekecej a pádluj,Samotáři,Knoflíkáři,Já a mé druhé já Irena,Pupendo,Jedna ruka netleská,Anděl páně,Mlčení šunek,všechny Scary Movie,všechny díly parodie na Pána prstenů-Pár pařmenů,Příběhy obyčejného šílenstvi,Perníková věž,Pelíšky,Slunce seno jahody,Slunce seno a pár facek,Slunce seno erotika,Blbý a blbější,všechny dily Četníků,prostě samý dobrý komedie,ale dobrý sou i horory a sci-fi,a hodně dobrej je Limonádový Joe,tydle filmy je dobrý vidět zhulenej i nezhulenej
Tetsuo 1 je neuveritelnej mazec mushimushi
dvojka uz je takova nejaka nijaka
vcera sme si davali Pribehy obycejnyho silenstvi a imho fajn filmek ceskej
moje oblíbený filmy :4 pokoje,jackie brown,amélie,červený trpaslík,big lebowski,smrt panen,futurama,ČERNÁ KOČKA BÍLÝ KOCOUR(nejvíc nejlepší),,arizona dream,filmy od Woodyho Allana,a další žejo...
na zhulenost je nejlepší film:Hodiny nebo Mazací hlava ..od Lynche,,což je moc mazec,raději sem to ani nedokoukala a Jak přicházejí sny
A jak už sem někde psala,,,zrovna to dávaly Jay & mlčenlivý Bob vrací úder...na čt2 v pondělí půl 10 hrajou dobře
Příběhy... jsem ještě neviděl, máme teď doma mrně, tak to do kina moc nejde . Ale Tetsuo je rachot. Doslova.
Btw - a co Brak? Posledně jsem se u něj vysypal z křesla na zem
tak 8 mile,to sde mi hodne líbilo,pak sem se zasek na pleasantville s tobym maguierem a s reese witherspoon,jinak všecky ty nezávislé americké léta a takle...ale ten pleasantville doporučuju.....je to fakt na palici.jo a titanic.