Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak v posledni dobe jsem videl treba Kour, dilko z rukou Tomase Vorla.. perfektni..;] No a nebo Karlik a tovarna na cokoladu... ten je taky skvelej... jo a jeste Supersize Me..;]
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam. Muj prvni sklenik | Red Dwarf
V Poslední době jsem moc času na filmečky neměl,ale nedávno jsem shlídl francouskou "Píčovinu"Rrrrrrrrr,skouřenej jsem byl docela solidně a natlemil se u toho jako nikdy,sice tam melou samí sračky, ale právě to je na tom fakt hustý.Jestli jste to neviděli tak vřele doporučuji.No a pak takovou filmovou výtlemovou klasikou je Kurva hoši guten tag,to můžu vidět milionkrát a pořá se tomu tlemim a to si myslim že mi dá za pravdu většina.
good:
-the shawshank redemption
-forest gump
-fillmy kevina smithe (naprosto skvostné, bohužel ne všichni si jeho humor obíbí; filmy: Dogma, Jay&Silent Bob Strikes Back, Mallrats, sháním Clerks!)
-Donnie Darko
-z nových věcí se dalo: Layer Cake, Lord of War
-dobrých filmů je hafec,jaxiteď vzpomínám : Pulp Fiction, Gauneři, Jackie Brown, čtyři pokoje, Woody Allen, Americká krása, Lola běží o život, The Dreamers, je toho hafec...
-seriály: reddwarf,futurama,pythoni,simpsni....aji anime se dá: trigun, ghost in the shell
Včera jsem se nádherně zasekl na Pile (SAW)... Vážně prokoumanej filmík!!!
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Tak se kouknete zhuleny na film NENAVIST, je to nejvetsi narez co jsem videl, teda jestli se chcete opravdu bat, nebyl jsem zhulenej, ale ozralej a to jsem to videl uz potreti. Husty je taky Hra o preziti1 a ted uz je i 2. Videl nekdo z vas tu Nenavist? A jeste Kdo huli, ten umi, Ja me druhe ja a Irena, Bozsky Bruce a Blby a blbejsi a nase filmy, taky Kurvahosigutentag(to bych mohl videt tisickrat aporad bych se tomu smal) a stary detektivky s Hrusinskym a je toho jeste hooodne