Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Outdoor 2013 Durban,Shaman,Blue Mamooth
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
Majky-man
Stálý Člen

Karma uživatele Majky-man - 86% PěstitelskáKarma uživatele Majky-man - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

tak včera jsem naposledy byl dát kytkám papání plagron bloom, bioheaven,suger royal, a green sensation. Jen mám docela obavy aby kytky nezmrzly což se už možná stalo ale chtěl bych je nechat ještě těch 10-12 dní venku aby spotřebovaly hnojky a nekouřil jsem sračky. Mamuty mám už ve sklenici otrimované možná zítra když bude trochu času tak to zvážím a hodím sem foto

Old Post 28-09-2013 v 13:52 PM
Majky-man je offline   Profil uživatele Majky-man   Find more posts by Majky-man   Foto galerie člena Majky-man   Click here to Send Majky-man a Private Message   Add Majky-man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majky-man
Stálý Člen

Karma uživatele Majky-man - 86% PěstitelskáKarma uživatele Majky-man - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Tak sem vyfotil nějaké panorama celku a vrchní paličky zdá se u některých kytiček že už by mohly jít dolů ale asi to těch 14 dní ještě nechám nebo spíš dokud bude pěkně aby se vypláchly hnojky a ták. Nebo si někdo myslíte že je to přezrálé?

Old Post 30-09-2013 v 11:37 AM
Majky-man je offline   Profil uživatele Majky-man   Find more posts by Majky-man   Foto galerie člena Majky-man   Click here to Send Majky-man a Private Message   Add Majky-man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 67

a poslední tři

Old Post 30-09-2013 v 12:58 PM
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

Dámy a Pánové sice mě schvátila chřipka ale zítra ty kytky musím prostě skosit už teď mám strach že to bude plesnivé nemluvě o tom jak kdyby se počasí řídilo tím co nechci dneska leje jak nevím co takže usuším ochutnám a při nejhorším z toho všeho bude hašiš

Old Post 11-10-2013 v 20:21 PM
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

Tak jaký byl výsledek no vzhledem k počasí toho bylo dost plesnivého cca1/4. Ochutnávku jsem ještě neprovedl každopádně na příští rok automaty a nějaké rychlé indiky takže pokud máte nějakou zkušenost s něčím rychlým tak mi to sem napište.

Old Post 04-11-2013 v 12:28 PM
kaktusx
Stálý Člen

Karma uživatele kaktusx - 60% PěstitelskáKarma uživatele kaktusx - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Ako dopadol Durban poison?...foto suchych palic by nebolo?

Old Post 04-11-2013 v 15:02 PM
kaktusx je offline   Profil uživatele kaktusx   Find more posts by kaktusx   Foto galerie člena kaktusx   Click here to Send kaktusx a Private Message   Add kaktusx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

Hele dopadlo to špatně palice řídké ale zachránilo to spoustu dlouhých zimních večerů ;-) pohodový model ale první moje zkušenost je buď hodně rychlou indiku nebo AF nasazovat v našich podmínkách a já se rozhodl pro letošní out AF a to Haze auto.,Magnum auto.,Lemon juice expres auto.,Grape muerto auto. a Auto Mary jane a kdyby jste měl někdo zájem můžu i letošní out dokumentovat do tohodle topiku

Old Post 24-04-2014 v 18:39 PM
techem
Stálý Člen

Karma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

ahoj určitě to dokumentuj, já mám v plánu jet taky pár automatů letos, ale ještě mi nedošly, tak doufám že to dojde...Pokud budeš dokumentovat, tak se rád přiučím sledováním peace!

VYCHYTÁVKY a VYLEPŠOVÁKY boxu by Techem

První home made box 2012
Balkón 2013
Home made Sádrokartonový box 2014
balkón a OUT 2014
medical sezóna 2015 by techem
První IN 250W HPS by techem
Druhý IN 250W HPS by techem
Třetí IN 250W mh/400W HPS 4x Super Skunk by techem
Techemova OUT sezóna 2016
Čtvrtý IN Super Skunk růst 250w/květ 400W cooltube

Nekupujte! Pěstujte!

Old Post 24-04-2014 v 20:07 PM
techem je offline   Profil uživatele techem   Find more posts by techem   Foto galerie člena techem   Click here to Send techem a Private Message   Add techem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás