Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj!Rostliny jsi užívají poslední růstové dny a za chvilku začnu zatemnovat.1.června.Sklizen jsi plánuju tak že tato odrůda kvete 50dní to znamená 50dní od přepnutí sklízim?V tom případě 20-25 července.To je prýma výsledek.Spíš mě štve že to všechno budou samci.Zalívám deštovou vodou kterou jsi sám nachytám do kýblů.Jinak dík za Karmy.Ahoj
Původní příspěvek od axer ja newim ale neni to ujetý sklízet takhle brzo to z toho moc nebude ne ? jinak preju hodne stesti a samiček
Pochop.Kdy svítí slunce víc.V červnu nebo v září,říjnu?.Moje rostlinu budou dostávat extrémě silné slunce na kterém se bez opalovacího krému spálíš.Marihuana pěstovaná pod umělím světlem má tvrdý šišky a lepší ůčinek protože dostává hodně světla po celou dobu květu.Bohužel do rostlin v květu nemůže pršet protože tvrdé šišky=větší ryziko plýsně.Ps.A ohledně toho výnosu.Kdybych měl možnosti tak v Lednu klíčím semena a nechám je narůst pod lampou tak do 120cm.Pak bych je v červnu přepnul(začal zatemnovat) a v červenci-srpnu bych sklidil tak 2m kytku tak pohoda.Jinak doufám že nemusím připomínat že venku mohu tak sklidit v našich podmínkách i sativu co kvete 12týdnu třeba originální Haze.Dík za odpovedi a reakce!!
Newim co řešiš naky dešt maš je zaprve na balkoně takže je mužeš kdykoli schovat!!!a za druhe je uplna kravina je davat pod lampu do kvetu a pak ji dat zas ven jen se sekne protože se stahne intenzita zařeni a take se zmeni casova perioda na co jsou kytky zvikle!!slunce nemužeš srovnavat ze sodikovou vybojkou.za druhe kdyš jedeš venek je lepši ho mit venku od začatku a nestrkat to do skřině kdyš stoho chceš mit venek.kytku tim jen stresuješ a brzdiš.za třeti pokud chceš aby to nikdo nevidel zasad mezi ne par rajcat uvidiš jak je tim zmateš rajčata je dokonale schovaj nebo pouzi naki rakos na zamaskovani balkonu,a pokud mas obicejny balkon ze šprušlí.pokud bydliš na sidlišti a jde vydet ze sousednich bytu na balkon,tak tim že to zatemniš budeš jen zbuzovat lidi k tomu že budou dumat co tam je že to nikdo nesmi vydět pro zvol co nejohledneji sve možnosti jinak doufam že se tvuj prvni out vydaři a budeš spokojen ze svým kuřivem
nezbejvá mi než souhlasit s Vonym, vyjmenoval asi všechno co bych tvýmu growu vytknul..ale proti gustu žejo, žádná
přijde mi to dost lámání přes koleno, proč se furt snažit o nějaký psycha na tu kytku a nenechat ji prožít svůj život buď v indooru, nebo guerilla venku (vyjímka potvrzuje pravidlo)
ad.vlhkost v palicích a hejčkání kytek...z vlastní zkušenosti můžu říct že ty holky co přežily hardcorovější podmínky byly mnohem lepší než ty o který jsem se staral jak o malovaný vajíčko..
jinak jestli bydlíš ve "větším" městě tak chápu, a hodně štěstí
Původní příspěvek od Smoker&Joker Neviděl jsem kytku se třema patrama, u které by šlo určit pohlaví.
Já jo-fem. Purple 1 -rok 2008
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Původní příspěvek od Vony Newim co řešiš naky dešt maš je zaprve na balkoně takže je mužeš kdykoli schovat!!!a za druhe je uplna kravina je davat pod lampu do kvetu a pak ji dat zas ven jen se sekne protože se stahne intenzita zařeni a take se zmeni casova perioda na co jsou kytky zvikle!!slunce nemužeš srovnavat ze sodikovou vybojkou.za druhe kdyš jedeš venek je lepši ho mit venku od začatku a nestrkat to do skřině kdyš stoho chceš mit venek.kytku tim jen stresuješ a brzdiš.za třeti pokud chceš aby to nikdo nevidel zasad mezi ne par rajcat uvidiš jak je tim zmateš rajčata je dokonale schovaj nebo pouzi naki rakos na zamaskovani balkonu,a pokud mas obicejny balkon ze šprušlí.pokud bydliš na sidlišti a jde vydet ze sousednich bytu na balkon,tak tim že to zatemniš budeš jen zbuzovat lidi k tomu že budou dumat co tam je že to nikdo nesmi vydět pro zvol co nejohledneji sve možnosti jinak doufam že se tvuj prvni out vydaři a budeš spokojen ze svým kuřivem
Sorry ale ty jsi nic nepochopil.Tak za 1.Já myslel uplně něco jinýho.Ano slunce nemůžu srovnávat se sodíkem protože slunce je 100000x lepší.Má světelné spektrum extrémě široké.Ohledně těch sousedů.Balkon má stěnu vysokou asi tak 1m.Myslím že budou mít tak max 80cm takže pohoda.ohledně toho Absolutního venku.Já žádnou skřín nemám.Zatemnovat je budu tak že je budu dávat do koupelny(komůrka)bez oken a 100%tmou.Ted je budu dávat ven v 7:OO a dovnitř v 19:00.A o prázdninách abych nemusel stávat tak brzo tak je začnu dávat ven v 8:OO a dovnitř v 20:OO.Proč se o ně tak moc starám?protože jsem za život nevypěstoval nic jinýho než rajčata a jinou zeleninu.Dík za komenty a zdar!
Tak kamo ty si vubec nic nepochopil!!!Neviš ani co pišeš a pak ten příspěvek raději smažeš tak to je dost ubohy.Nechci ti nic namitat ani tě uražet za tvuj grow!!Ale raději být tebou bych si bral něco stoho kdo ti co piše a bral si odnej naky rady!!!A ne se hnedka urazit a psat že nic nechapu atd....v tom přispěvku si psal něco o skřini a jak byst to tam nechal do květu a cosi kdesi a ještě něco o děšti.......A ve finale stebe vyleze že ani nemas skřin tak netrvd neco co si nikdy nedelal a nemaš stím ani skušenosti.Ja mam skušenosti z obojim jak outdor tak indor.Indor je nachylnějši i naročnější jak na čas tak i o peči.A chci tě vidět jak vstavaš každej den k těm holkam v 07:00 a pak 08:00 a ve 20:00 je davaš do vnitř co je to za hovadinu,nech je tam na pořad a možna ve finale to tvý slavny zatemeni kdyš uš to chceš takhle
Super Silver Haze
250wat snaha o maximum opet
Weneček 2010
Původní příspěvek od Vony Tak kamo ty si vubec nic nepochopil!!!Neviš ani co pišeš a pak ten příspěvek raději smažeš tak to je dost ubohy.Nechci ti nic namitat ani tě uražet za tvuj grow!!Ale raději být tebou bych si bral něco stoho kdo ti co piše a bral si odnej naky rady!!!A ne se hnedka urazit a psat že nic nechapu atd....v tom přispěvku si psal něco o skřini a jak byst to tam nechal do květu a cosi kdesi a ještě něco o děšti.......A ve finale stebe vyleze že ani nemas skřin tak netrvd neco co si nikdy nedelal a nemaš stím ani skušenosti.Ja mam skušenosti z obojim jak outdor tak indor.Indor je nachylnějši i naročnější jak na čas tak i o peči.A chci tě vidět jak vstavaš každej den k těm holkam v 07:00 a pak 08:00 a ve 20:00 je davaš do vnitř co je to za hovadinu,nech je tam na pořad a možna ve finale to tvý slavny zatemeni kdyš uš to chceš takhle
Super Silver Haze
250wat snaha o maximum opet
Weneček 2010
Byl bych moc rád kdyby jsi mě dal jedinou radu která by mě byla k něčemu vhodná.Ohledně té skříně,na to zapomen to byla první možnost jak zatemnovat.Prostě jsem jim chtěl dělat umělou noc tím že bych je dal do vyprázdněné skříně.Žádná lampa,žádná ventilace.A pak mě napadlo že by bylo lepší je dát na umělou noc do komůrky.Ano jsi šikovný pěstitel stím souhlasím.To stávání v 8:00 je pro mě úplná pohoda.O prázdninách žádnou brigádu zatím nasmlouvanou nemám a tak OK.Ale prostě mě sere že mě od toho zatemnování odrazujete.Moje rozhodnutí.Ahoj
ps.koukni se na přípěvek 71 a zjistíš kdo začal
Původní příspěvek od High
Sorry ale ty jsi nic nepochopil.Tak za 1.Já myslel uplně něco jinýho.Ano slunce nemůžu srovnávat se sodíkem protože slunce je 100000x lepší.Má světelné spektrum extrémě široké.Ohledně těch sousedů.Balkon má stěnu vysokou asi tak 1m.Myslím že budou mít tak max 80cm takže pohoda.ohledně toho Absolutního venku.Já žádnou skřín nemám.Zatemnovat je budu tak že je budu dávat do koupelny(komůrka)bez oken a 100%tmou.Ted je budu dávat ven v 7:OO a dovnitř v 19:00.A o prázdninách abych nemusel stávat tak brzo tak je začnu dávat ven v 8:OO a dovnitř v 20:OO.Proč se o ně tak moc starám?protože jsem za život nevypěstoval nic jinýho než rajčata a jinou zeleninu.Dík za komenty a zdar!
hmmm v koupelně jak tam budeš jako chodit koupat se, sprchovat se, holit se atp.? Máš tam zelený světlo aby ho kytky nevnímaly nebo tyto potřeby budeš vykonávat někde jinde např. v práci? GL
Původní příspěvek od šapša hmmm v koupelně jak tam budeš jako chodit koupat se, sprchovat se, holit se atp.? Máš tam zelený světlo aby ho kytky nevnímaly nebo tyto potřeby budeš vykonávat někde jinde např. v práci? GL
My máme v domě dvě koupelny.V do první chodím vykonávat potřeby,čistit si zuby,koupat se atd.druhá koupelna bývá téměř nevyužívaná.Je to toková spíš komůrka.Tam se chodí pouze vyjmečně.
A ted nějaký novinkyneska jsem byl v growshopu a koupil nějaký bombony.Myslíte že to byla dobrá volba?
Ahoj podle mě je na out lepší od Plagronu serie Terra, ale je to asi jen věc názoru já používam Alga Bloom na Indoor venek zásadně Terra ! Peace at to roste !