Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Hawkeruv prvni out, terasa 2009
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
hawker
Stálý Člen

Karma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

a jeste neco malo...

Old Post 04-09-2009 v 15:14 PM
hawker je offline   Profil uživatele hawker   Find more posts by hawker   Foto galerie člena hawker   Click here to Send hawker a Private Message   Add hawker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirosk
Stálý Člen

Karma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Ahoj, ohľadom tej vône.
Všetko záleží na rastline. Jedna smrdí už od začiatku rastu iná nie, Jedna začne smrdieť potom ako prejdeš napr. po nej rukou, druhá nebude smrdieť vôbec. To že nesmrdí nie je známkou že kvalita bude nízka alebo vôbec. Napr. moje rastliny tiež nijak nepáchnu. O pach sa nestaraj, kvalitu tak či onak zistíš. Rastliny máš naozaj vynikajúce, priam ukážkové. Nech sa ti darí, ciao.

Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASK DÓZABONG

Old Post 04-09-2009 v 15:37 PM
mirosk je offline   Profil uživatele mirosk   Find more posts by mirosk   Foto galerie člena mirosk   Click here to Send mirosk a Private Message   Add mirosk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Karma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

mirosk: diky moc za prispevek, uz jsem klidnej

Old Post 04-09-2009 v 20:18 PM
hawker je offline   Profil uživatele hawker   Find more posts by hawker   Foto galerie člena hawker   Click here to Send hawker a Private Message   Add hawker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

Ahoj vsem co tohle ctou i tem co ne!
Jelikoz jsem se nudil, udelal jsem par fotek mych cim dal tim vic palicatych holek je videt, ze se jim dari rek bych a kazdym dnem jsou baculatejsi....Nevim co vic bych psal takze papá

Old Post 08-09-2009 v 11:47 AM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

jak je videt tak i 4-nohym mazlickum to voni

Old Post 08-09-2009 v 11:59 AM
method7
Nový Člen

Karma uživatele method7 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

tak co už si sem dlouho nic nehodil jak to vypadá ??

Old Post 29-09-2009 v 18:48 PM
method7 je offline   Profil uživatele method7   Find more posts by method7   Foto galerie člena method7   Click here to Send method7 a Private Message   Add method7 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

Ahoj, koukam, ze uz je shanka po informacich tak je tady mate
Jsem nemel moc casu v posledni dobe a fotak taky ne, takze fotky jenom z mobilu

No holkam se myslim dari, krasne palicatej. Kdyz jsem prijel po tydnu domu, tak jsem se malem nepoznal Taky zacinaji celkem vonet...mam z nich radost

Jinac jsem se nevyhnul problemum a to konkretne housenkam. Jedna se tomu celkem vyhnula, jestli jsem nasel jednu dve tak je to moc. Ovsem druhe kviti na tom je podstatne hur, housenek tam bylo tri prdele(rozumej tak aspon 10) a vetsina listu je ozranych nastesti jim nechutnaj palicky....na tech ale vidim takovy cerny cosi, jak kdyby kousky hliny, ale to se mi nezda...delaj housenky hovna?

Co se tyce stravovani, porad papkaji hnojivo na kvet a pres tyden kdy nejsem doma tak jenom vodu obcas. Skoda, ze nemam lepsi foto abyste mi mohli orientacne poradit jak dlouho jeste budou kvest abych jim prestal hnojit a zacal krmit pouze vodou...

Uz me nenapada co bych vam povedel tak zase nekdy priste zdarec

Old Post 30-09-2009 v 13:48 PM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

tak jsem se dostal k fotaku tudiz muzu predlozit trochu kvalitnejsi fota jak dlouho myslite, ze to mam jeste nechat kvest?

Old Post 03-10-2009 v 11:34 AM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

a jeste neco malo..

Old Post 03-10-2009 v 11:38 AM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

tak co lidi? poradi nekdo? ja myslim, ze by to jeste chtelo, ale uz je celkem zima a pres noc tuplem tak nevim....

Old Post 05-10-2009 v 13:09 PM
YagoMan
Stálý Člen

Karma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

zdravím tě parde
dej tomu ještě tak týden cca 14 dní...
ty noční teploty tomu zatím neuškodí, hlavně bacha na vlhkost a s tím souvísející plísně... jinak paráda K+

Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec.
Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení.
H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited

Old Post 07-10-2009 v 12:58 PM
YagoMan je offline   Profil uživatele YagoMan   Find more posts by YagoMan   Foto galerie člena YagoMan   Click here to Send YagoMan a Private Message   Add YagoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

tak lidicky, dneska probehlo sklizeni no piplacka to byla hrozna, ale doufam, ze vysledek bude stat za to muzete tipovat kolik toho bude suchyho vyherce dostane diplom casem hodim nejaky fota...

Old Post 09-10-2009 v 17:43 PM
Host
Host

Příspěvek č. 77

gratulace 200g

Old Post 09-10-2009 v 19:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YagoMan
Stálý Člen

Karma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

samozřejmě přeju víc, ale bude toho 132,4g což je na first harvest nice
EDIT: ne 132,4g ale mělo tam být 232,4g na mou čest jsem to tak původně myslel

Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec.
Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení.
H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited

Naposledy upravil YagoMan 10-10-2009 v 14:09 PM

Old Post 10-10-2009 v 08:40 AM
YagoMan je offline   Profil uživatele YagoMan   Find more posts by YagoMan   Foto galerie člena YagoMan   Click here to Send YagoMan a Private Message   Add YagoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
canabis.for.men
Stálý Člen

Karma uživatele canabis.for.men - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

212G

Old Post 10-10-2009 v 11:30 AM
canabis.for.men je offline   Profil uživatele canabis.for.men   Find more posts by canabis.for.men   Foto galerie člena canabis.for.men   Click here to Send canabis.for.men a Private Message   Add canabis.for.men to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

Takze jak sem slibil tak cinim. Je tu neco malo ze sklizeni...bohuzel to bylo vsechno tak narychlo, ze jsem zapomnel nabit fotak takze jich moc neni. Pro orientaci si myslim, ze to staci

Nakonec se volba sklidit ukazala jako spravna, protoze jsem nasel na par palickach pomalu se rozlizajici plisen! Nastesti zadny velky ztraty...ale radsi si ani nepredstavuju jak by to vypadalo, kdybych to jeste tyden nechal(vzhledem k tomu ze jsem pres tyden pryc a nemohl bych to kontrolovat).
Tot vse pro dnesek pratele...pekne pomalu poctive se to susi takze az nastane vhodna doba, zvazim a pochlubim se mejte se

Old Post 17-10-2009 v 13:54 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás