Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ten větrák by neměl bejt namířenej přímo na palice spíš jen tak aby foukal vzduch okolo - bys jinak měl po vnější straně paldy přesušený a vevnitř nedosušený a je to divný
jinak tma a chlad to je nejlepší na sušení...taky mírná vlhkost je dobrá (40-50%)
Nojono, když jeden by to nechal, druhej by to sklidil věc názoru, myslím si že když sklidím v neděli, tak tím nic neskazím, jen by mě zajímalo, čeho docílím, když nechám ty poslední dva dny kytku ve tmě???
Původní příspěvek od Smoker&Joker Nojono, když jeden by to nechal, druhej by to sklidil věc názoru, myslím si že když sklidím v neděli, tak tím nic neskazím, jen by mě zajímalo, čeho docílím, když nechám ty poslední dva dny kytku ve tmě???
Kytka by se díky stresu měla víc obsypat pryskyřicí... Zkus a uvidíš
Tak zase ňáké fotos, myslím, že na pryskyřici je znát, že není už čirá, většina ještě je, ale u ňákých sleduji zakalení, nebo je to jen můj haluzzz..Doufám, že ještě HG zkompaktní, protože šišky jsou pořád řídké, oproti FL..taky mne zaráží ta štopka na konci, jmenuje se Hang granade, a opravdu je to granát, asi mě poslouchají
1. Míza
2. FL a HG
3. FL Head Šiška, a postraní
4. HG a detail té šťopky
No u FL, ta de v neděli..týhle ještě dávám čas, nic by z toho nebylo, palice jsou řídké, taky si myslim že se ještě pustila do květu, spíš bych potřeboval aby paličky zhoustly
já si myslím, že ta skříň není vubec špatná, hodně lidí suší v growboxu, takže až an ten odtah je to podbný, hlavně čas od času vyvětrej tu skřína když tam budeš mit venťas na ofuk, tak by to mělo bejt dopbry si myslim
Dnes ňejaké fotky ze skleníku, už se mě tam bohužel nevejde, má 160 cm a stonek už má skoro 2 cm, nezdá se to, ale je to takováhle vzdálenost
/-------------/
FL a HG jsem dal teď přes odpoledne do skleníku, Fl půjde večer do tmy a v nědeli ráno kosa, přes HG budu dávát černý pytel přes večer..večer budou fotky krasavic..
ještě jedna..jen taková kuriozita, stalo se mě to před měsícem asi, ohýbal sem trošku stonek u HG, ale on se zlomil, ale nezlomil se, neprasklo to, tak jsem to zase pustil, a ono se to srovnalo, stonek nebyl ještě tak dřevnatý, kytka pokračovala bez problémů dál..
Tak ještě krasavice..už se nemůžu dočkat..Poslední fotky First Lady před kosou, na první grow, ještě k tomu za oknem a s No name semeny, jsem nadpříliš spokojen
Tak jsem sklízel dnes ráno, místo v neděli, kytka byla od čtvrtka ve tmě, nevím jaký je výnos, ale vypadá to slušně na to že to byla půlka kytky
fotos..
Tak by mě zajímalo, co když useknu kytku, která je ve skleníku a už se tam nevejde, když jí seknu třeba posledních 5-7 pater, tak zůstane takhle velká, nebo se normálně rozjede jako při zastřihnutí?? jako více větví nahoře??? Díky