Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pekne pekne .... jinak ten ''divnak'' co tam vzadu nekdo psal je tusim larva obycejne berusky .... kdyby se to prodavalo v kelimkach jako treba cvrcci tak bych to bral .... vyleze ti z toho krasna beruska, zavres to do boxu a stejne jako kachny zerou na zahrade sarancata a zizaly, tak tyhle larvy berusek jsou jak pominute na msice a podle me aj svilusky.
Ja jsem proste na vsechno zivy strasne opatrnej a nez abych zabil mys rukou radsi zavolam kocku. Stejne tak aj se msicema a sviluskama :]
tak jsem ulovil několik obrázků nájemníků... někteří jsou nepozvaní.
Mimochodem mám všecky kytky venku napadený sviluškama a třásněnkama a to jsem je stříkal cca před 3 týdnama Talstarem !!! Na tem Talstaru píšou, že účinkuje 60 dní ?
Nejhorší je, že napadený těma sviluškama a třásněnkama je kompletně všechno...
A to jak okolo políček, který mám cca 2-3 km od domova tak i na zahrádce !
Napadený jsou kopřivy, veškerý bylinky, většina keřů, stromů a i kompletně všechna zelenina...
No vůbec nevim jestli to mám nějak řešit bo tomu nechat volnej průběh...