Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Pampalini in Scotland, G13xHash Plant, Black Domina, Thai ganja
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

jako ta g13/HP je palice jako krava
nemohl bys to nafotit krapet vic makro a v normalnich barvach?..G13 genetika me totiz laka...hlavne g13 widow od mr.nice

Naposledy upravil 06-08-2007 v 20:28 PM

Old Post 06-08-2007 v 20:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

ha tak toto vyvrací že kříženci G-13tek produkují málé,šutrovité palice...Pampalini-RESPECT. VERY VERY HUGE AND IRON

Old Post 06-08-2007 v 21:13 PM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Dik
Souhlasim stebou a tez se potvrzuje ,ze je uplne jedno jestli jedes hydro,kokos ci hlinu pri trose stesti se da efektivne pestovat v cemkoliv.
O proti memu chroniku jsou bambule pouze nahore, ale to je dano genetikou
O tvrdosti ani nemluvim Bcuzz Bloom s PK13/14 a Green sensation je smrtelne dobra kombinace

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Naposledy upravil Pampalini 15-08-2007 v 02:27 AM

Old Post 06-08-2007 v 22:05 PM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 68

čaj Pampalini..možná trošku debilní otázka,ale v jakym poměru mícháš bloom,PK a Green sensation?dík za odpověd

Old Post 13-08-2007 v 11:08 AM
Pampalini
Slavny Lovec

Příspěvek č. 69

quido no problemo
kdyz jsem jel poprve tak jsem byl opatrny
GS a PK jsem zacinal 0.3ml/ 1 litr a postupne zvysoval az na 1ml/ 1L (bezpecny reseni)
mno a ted co jedu G13xHp s BD jsem zacal v 35 dnu a rovnou jsem to tam lil horem dolem 1ml na 1L tak jak to pisou na obalu
Jinak Bloom od Bcuzzu zacatek 0.5ml/L az do 2ml/L od prepnuti na kvet
zdar Quido

Naposledy upravil Pampalini 15-08-2007 v 02:26 AM

Old Post 14-08-2007 v 23:03 PM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Ahoj chlape,tak jak to vyzerá?rychle náký fotouptade ,už se nemůžu dočkat

Old Post 15-08-2007 v 10:03 AM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 71

Pampalini.Dík moc chlape.

Old Post 15-08-2007 v 16:32 PM
Pampalini
Slavny Lovec

Příspěvek č. 72

Omlouvam se za pozdni dokonceni reportu z duvodu naprosteho silenstvi nastesti mne to jiz preslo a tak usedam zpatky ke stroji se snahou dokoncit a zavrit tuhle stranku.

Rozdil vynosu mezi 1.5 L a 0.5 L
1.5L = 25g az 35g
0.5L = 15g az 20g
Konecny vynos 580g pod 850w( 0.68g/w) neni efektivni,ale lepsi nez dratem do oka

Pruplach cistou vodou s upravenym ph jsem zacal ve 45 dnu kvetu
a od 50 dne jsem postupne kytku po kytce sekal , mnel jsem jich 23 takze to vyslo presne jedna kytka denne a tu posledni jsem seknul v 73 dnu

Ty na zacacatku harvestu jsou takovi denni hulco a ty ke konci harvestu je me meditacni nocni hulo

Smoke report
Thai ganja to vyhrala porazila znackovou genetiku na plny care neuveritelne. Klasicka thajska tripovka s citrusovou vuni

G13xHp s BD jsou si celkem podobny a velice nudny takze se o teto genetice radsi ani nebudu rozepisovat abych neurazil jejich zastance
Oboje genetiky mne velice sklamaly jak v high tak i sile o ktere se dost mluvi a je rozhodne mimo misu.
Manzelka mi rika ,ze moc hulim a ,ze jsem si vytvoril celkem slusnou toleranci
Jenomze ja nehulil pres 4 mesice takze o toleranci nemuze byt rec
Nevadi holt skusim jinou genetiku a neskoncim dokud nenajdu tu pravou vyvolenou
No a abych tenhle konec jeste trochu ozivil dnes odpoledne mi na dvere zatukal postak v ruce s balickem od Mr.Nice a jeho partakem kralem breederu Shantibabou www.howardmarks.co.uk
no to zas ,ale nekdy priste
P

Naposledy upravil Pampalini 22-11-2007 v 02:32 AM

Old Post 26-10-2007 v 03:31 AM
Martinek
Nový Člen

Karma uživatele Martinek - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Nazdar Pampalini, seš borec líbí se mi všechno: skouknul jsem indoor fakt moc good.

Naposledy upravil Martinek 04-04-2008 v 20:03 PM

Old Post 04-04-2008 v 19:37 PM
Martinek je offline   Profil uživatele Martinek   Find more posts by Martinek   Foto galerie člena Martinek   Click here to Send Martinek a Private Message   Add Martinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hooligan
Stálý Člen

Karma uživatele Hooligan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Fandím Ti, ale nestýká se Ti po česku?

Můžu mluvit sprostě, poslouchat rock'n'roll, pro mě už není místo v ráji..

Old Post 18-04-2008 v 21:58 PM
Hooligan je offline   Profil uživatele Hooligan   Find more posts by Hooligan   Foto galerie člena Hooligan   Click here to Send Hooligan a Private Message   Add Hooligan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Falout
Stálý Člen

Karma uživatele Falout - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

wow tvuj zivot je vsechno co chci od zivota vaz si toho jak se mas :-D K+ supr kiki..

Old Post 14-01-2009 v 18:45 PM
Falout je offline   Profil uživatele Falout   Find more posts by Falout   Foto galerie člena Falout   Click here to Send Falout a Private Message   Add Falout to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koloušek
Stálý Člen

Karma uživatele Koloušek - 93% PěstitelskáKarma uživatele Koloušek - 93% PěstitelskáKarma uživatele Koloušek - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Velká pochvala! Je tu snad vše od trochy toho cestování (myslím. že to je to nejzajímavější tady) až po velice povedený growing. Takto by to mělo vypadat všude.
díky moc, výborně jsem si početl.
Kolouch

Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho…
Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha

Můj první indoor, pro radost, 400W

Old Post 14-01-2009 v 21:07 PM
Koloušek je offline   Profil uživatele Koloušek   Find more posts by Koloušek   Foto galerie člena Koloušek   Click here to Send Koloušek a Private Message   Add Koloušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Žvejka
Nový Člen

Karma uživatele Žvejka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

No a abych tenhle konec jeste trochu ozivil dnes odpoledne mi na dvere zatukal postak v ruce s balickem od Mr.Nice a jeho partakem kralem breederu Shantibabou www.howardmarks.co.uk
no to zas ,ale nekdy priste
P [/B][/QUOTE]
Jo, četla sem knížku Tráva, tam taky vystupuje Mr. Nice

Bez práce není THC...

Old Post 24-10-2009 v 21:10 PM
Žvejka je offline   Profil uživatele Žvejka   Find more posts by Žvejka   Foto galerie člena Žvejka   Click here to Send Žvejka a Private Message   Add Žvejka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pampalini
Slavny Lovec

Příspěvek č. 78

Wow tak ono to tu jeste zije? Jsem myslel,ze uz je to tu zavrene.
Diky Vsem za podporu a za mrknuti na muj ulet,dikec.
Pampalini

Old Post 25-10-2009 v 13:35 PM
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

citace:
Původní příspěvek od Pampalini
Wow tak ono to tu jeste zije? Jsem myslel,ze uz je to tu zavrene.
Diky Vsem za podporu a za mrknuti na muj ulet,dikec.
Pampalini

Wow, ty ještě žiješ?Jsem myslel, že už seš zavřenej
Jak se daří? Kde to roztáčíš teĎ?

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 25-10-2009 v 16:58 PM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pampalini
Slavny Lovec

Příspěvek č. 80

Zdarek, jo jeste ziju
Hele porad ve Scotsku,nak me to tady prirostlo k srdci

Old Post 25-10-2009 v 20:55 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás