Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Flashback aneb jak se zhulit bez Ganji
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Marks
Nový Člen

Karma uživatele Marks - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

jo clovece, podle me mas recht.....taky mi pripada, ze mam neco jako flashbacky kdyz potkam nakyho kamose (hulice), nebo kdyz si vzpomenu na neco, co sme zazili zhuleny.....nejspis to bude ta sugesce

Old Post 20-09-2002 v 09:46 AM
Marks je offline   Profil uživatele Marks   Find more posts by Marks   Foto galerie člena Marks   Click here to Send Marks a Private Message   Add Marks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dejva
Stálý Člen

Karma uživatele Dejva - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

jo slysel sem o tom ale nikdy se mi to nestalo ale chtel bych to zazit

Old Post 22-08-2003 v 12:24 PM
Dejva je offline   Profil uživatele Dejva   Find more posts by Dejva   Foto galerie člena Dejva   Click here to Send Dejva a Private Message   Add Dejva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Invisible
Nový Člen

Karma uživatele Invisible - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Na tý sugesci bude něco pravdy. Já, když zajedu za kámošem ze základky, tak stačí, že ho vidim a už se voba chlemtáme jak magoři a nepřestaneme, dokud jsme spolu.

Párkrát mně ale napadlo, jestli neni i zhulenost po brku vsugerovaná...

Mařka, tráva, ganja, frutta, zelí, hulo ... jednou za rok, za měsíc, týden, denně, každou hodinu ... od dětství, v pubertě, na stará kolena ... outdoor, indoor ... Je to jedno! Hlavně, že roste!!!

Old Post 22-08-2003 v 14:32 PM
Invisible je offline   Profil uživatele Invisible   Find more posts by Invisible   Foto galerie člena Invisible   Click here to Send Invisible a Private Message   Add Invisible to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BetterWay
Nový Člen

Karma uživatele BetterWay - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

No lupl sem papir, Druhej den všechno v cajku tak sem si šel něco vokopirovat. V kramě taky všechno v pohodě - vyjdu před obchod, černa skvrna před očima, chytam se kandelabru abych nepad hubou na beton, všechno se na mně řítí a najednou nic - sluníčko svítí, ptáčci spívají, kámoš se mně ptá - co blbneš vole?
Tak tohle je podle mně fashback

Old Post 22-08-2003 v 14:44 PM
BetterWay je offline   Profil uživatele BetterWay   Find more posts by BetterWay   Foto galerie člena BetterWay   Click here to Send BetterWay a Private Message   Add BetterWay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Zhulenost po brku rozhodně není fsugerovaná, zkuste si třeba usušit kopřivy dát je do špeka a pak se celej večer tlemit.

Jinak takový ty miniflashbacky dou nejlíp znát při samotným vyhuleným stavu, kdy mi připadá že v jednu chvíli prasknu smíchy pak zase jako že už sem normální na co naváže novej brutální záchvat smíchu. To se opakuje dokud to postupně fšechno neodezní.

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 22-08-2003 v 17:30 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Invisible
Nový Člen

Karma uživatele Invisible - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Tak to jo. To jo. Nejlepší je pak, že si člověk ve chvílích toho klidu říká, jaktože sem mohl bejt tak na paštiku a najednou lup ho! už se zase svíjí smíchy na zemi.

Mařka, tráva, ganja, frutta, zelí, hulo ... jednou za rok, za měsíc, týden, denně, každou hodinu ... od dětství, v pubertě, na stará kolena ... outdoor, indoor ... Je to jedno! Hlavně, že roste!!!

Old Post 27-08-2003 v 19:58 PM
Invisible je offline   Profil uživatele Invisible   Find more posts by Invisible   Foto galerie člena Invisible   Click here to Send Invisible a Private Message   Add Invisible to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 71

Jó jó přesně tak lup ho Ty stžízlivý místa sou na tom fakt zajímavý, takovej zvlášntí klid jako f oku brutálního tornáda (sakra to je ale přirovnání)

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 28-08-2003 v 11:49 AM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kelly.com
Nový Člen

Karma uživatele kelly.com - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 72

Raději s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít !!!

Old Post 28-08-2003 v 16:08 PM
kelly.com je offline   Profil uživatele kelly.com   Find more posts by kelly.com   Foto galerie člena kelly.com   Click here to Send kelly.com a Private Message   Add kelly.com to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Příspěvek č. 73

4 kelly.com
Aha, tak to sem ani nevěděl. Docela zajímavá myšlenka, by mě zajímalo kam na to chodíš. :-)

Old Post 29-08-2003 v 13:00 PM
Taker
Dead Man Walkin'

Dotaz Jo Příspěvek č. 74

Taky by mě docela zajímalo jak nejdýl po poslednim hulení ste flashback dostali. Do tejdne? 14 dnů? měsíc?

Old Post 01-10-2003 v 09:01 AM
Host 4000
Host

Pôst Příspěvek č. 75

Tak toto je 100% flashback !
Stací keď deň dva drzíte pôst a ste naflashovaný jak svina.
je to jednoduché : pri pôste sa spalujú tuky = spaluje sa THC !
Ale ten stav je ešte lepší , taký preduchovnelý, len si to vayskúšajte a nielen že zažijete mystický zážitok ( ale ten slabší )
ešte urobíte niečo aj pre svoje zdravie !

1 Love

Old Post 25-04-2004 v 10:16 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

2host400000000000:
jo tohle se mi někdy stává že třeba 3dny nemám brčko ale najednou sem v píči
Jinak flašbak jako takovej mám zřídka(to bude asi tim že sem furt v prdeli) jenom vopravdu tehdy kdy sem byl tag nahadry že sem se z toho nevyspal

Fuck off disko!!! FREE tekkno!!!

Old Post 25-04-2004 v 11:22 AM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ivory96
Nový Člen

Karma uživatele Ivory96 - 0% Pěstitelská

Upozornění Flash Příspěvek č. 77

Dnes som po skole isiel domov autobusom s jednou babou a chalanom z vedlajsej triedy... a kedze je piatok, rec bola iba o trave... Ja som mal vo vrecku 4g tak som zapotil, ze podme fajcit.... Cajocka si dala 1.5 slabeho sluka, ja som si dal 2 take otcovske, dosli sme na zastavku, ona chcela ist na trening.... NA zastavke sa zacala triast a padla na zem, tak sme ju s kamaratom zdvihli a nastastie prebrali, lenze ona bola v nejakom soku, pozrela sa aky stoji na zastavke autobus, nastupila donho a odisla... tak som odisiel aj ja... na zastavke ma este stihla zastavit nejaka tetka s otazkou Kde je ta dievcina? Teta mala pohar v ruke s vodou a ja som to zahral, ze jej len bolo zle a blablabla.... najhorsie bolo, ze som nemal jej cislo, vsade som sa ho snazil zohnat, az som ho nakoniec zohnal a ked som jej volal, nedvihala mi, neskor bola zase vypnuta a teraz pred chvilkou som sa jej dovolal a ona mi v pohode oznamila, ze je na treningu a ze sa mi ospravedlnuje...

Sice to bola cudzia zenska, nebola zrovna najkrajsia, ale ja som sa onu bal teda poriadne ... Aspon som jej zavolal, chcel som ju ist hladat, ale musel som ist s matkou prec...

PS: Najvacsia haluz je, ze to bola uplne pica trava, sklenik zmiesany s listami - uuuplny shit

MARIHUANA RULEZZZZ....

Old Post 30-04-2004 v 16:43 PM
Ivory96 je offline   Profil uživatele Ivory96   Find more posts by Ivory96   Foto galerie člena Ivory96   Click here to Send Ivory96 a Private Message   Add Ivory96 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr. Lecter
Stálý Člen

Karma uživatele Dr. Lecter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Nikdy nehúl s niekym, koho dobre nepoznáš. Sereš si tak do vlastného hniezda. A keď, tak niekde v súkromí. Toto ti ešte dobre dopadlo.

Old Post 01-05-2004 v 18:37 PM
Dr. Lecter je offline   Profil uživatele Dr. Lecter   Find more posts by Dr. Lecter   Foto galerie člena Dr. Lecter   Click here to Send Dr. Lecter a Private Message   Add Dr. Lecter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Hmm, to ja poznam, to nebolo ani tak tou travou, ako skor ak pripadne tlacila a potom sa prudko postavila a...
Mi to s kamosmi raz za cas robime (volame to Flash- flashujeme)(zohnes sa, rozdychas, tlacis a prudko sa postavis.. ale musi ta niekto chytat aby sis nerozbil palicu)
Najhustejsie to je, ak to robys vykaleny a das posledny nadych dymu, zatlacis, postavis sa a padas (alebo letis ) kdesi do vesmiru .

Ale asi 10 sekund ako sa preberes si uplne o.k.

Flashu zdar & peace

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama

www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 08-07-2004 v 00:30 AM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MFT
Stálý Člen

Karma uživatele MFT - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Jo já měl flashbacky jen ze začátku (jednou trval asi 2 dny v kuse- ale o tom sem se tady už zmiňoval...). Docela mě to ale štve, že už žádný nejsou. Byl to vždycky takovej slabej krátkej staf...a hlavně nečekanej nevíte někdo, proč tam ten flashback je???a proč tam není, když hulíte dlouho a často???

1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com

Old Post 22-02-2005 v 09:16 AM
MFT je offline   Profil uživatele MFT   Find more posts by MFT   Foto galerie člena MFT   Click here to Send MFT a Private Message   Add MFT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MFT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás