Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no newim.... sou tu ted nejaky divny nazory.... ja bych se na sex zkouril urcite... sou to krasny zazitky..... a kdyz mam ujit mooc kilometru tak si to bez speka nedokazu ani predstavit....
Pro mě je obecně nepříjemný bejt zhulenej v situacích, kdy se musím chovat nějak zodpovědně... v práci, při zkoušce, při řízení apod.. A nejhorší je, když mě něco dostane fakt do kolen a já pak musím komunikovat s normálníma (střízlivejma) lidma... to je pak psycho - připadám si, jak největší vyhulenec, úplně mimo mísu... Něco, jako když potkáte někoho zpitýho na sračky, kterej se např. marně pokouší zvednout z chodníku... vrávorá, tupě a zmateně čumí před sebe a snaží se zaostřit...
No - to jsem trošku naddimenzoval, ale já myslím, že mi možná budete rozumět...
shamannero mno s tym zubarom ze teda fuj..ani si to nekcem prectavit asi by som mu tam skolabovala na kresle..teda nie ani by som tam nevlezla..no to je asik fakt jedine miesto kam nikdy..jo a este nikdy ne v noci do lesa smastena po tom co by som si pozrela blair witch nevem asik som citliva povaha..a uz nikdy ne doma zatial co fotrovci su v kostole 50 metre od domu
Poprve sem se zhulil fakt kvalitne minuly prazdniny.Jel sem se dvou zenskyma na ohnostroje co byvaji kazdej roka na Brnenske prehrade. Kamos co me chtel asi tak 2 roky zhulit a nepodarilo se mu to mi dal fakt model jako prase.Ja sem byl zvyklej na samy senoa tak sem nelenila dal si poctivych 8 prdu. Holky samozrejme taky. To co se delo potom jsem nezapsal.Vylezli jsme na strechu hotelu a zacali rvat, ze ohnostroje nebudou.Kolem cele prehrady bylo ctvrt milionu lidi.Az to skoncilo, tak se celej ten dav hrnul jednou jedinou silnici, kter amela asi tak 4 metry na sirku.takovej zmatek a chaoz sem nezazil.Potkali me znamy a ptali se jestli jsem ok....Dnes se tomu smeju, ale tenkrat mi v tom davu poprve zhulenej na 100 sracek moc good nebylo....
ja som zhuleny bol na pohrebe mojho fakt skveleho dedka a nebolo mi teda MOC do smiechu, nejak ma to premohlo a cele som to prezil viac v smutku ako v zabave
u zubara som bol zhuleny tiez a to mi vyrezaval, vysekaval, vypiloval a nakoniec trhal nevyrasteny zub mudrosti . NO BRUTAL!! ale myslim keby som tam siel triezvy tak je to premna asi horsie.. neviem.
a sex je na grese aj podla mna PARADIčKA je jasne ze ked sa to prezenie s hulenim mas ine problemy ako sex ale ked si das par pohodovych slukov je to skvele
a kam by som nesiel zhuleny ? neviem, to zalezi od situacie, ludi, problemov ktore treba riesit ....
inac najlepsiu hlasku dal podla mna DUDE!!!! to som sa tu skoro vykotil zo stolicky )))))))))))))))))))))))
keby som mohol tak ti za nu dam KKKKKKKKKKKKKK++++++++++