Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » xerthon's scroog 250w(2xDM,2xPwP,2xCHR),hlina
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 41 42 43 44 45 »
Autor
Téma 
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

Seš normální prase, kluku neber to ve zlým ale to co sis dal s 250 kou a OBMkem je fakt až nějaký divný.. sory že ti zaplňuju fórum ale je to mazec... uplně s toho nestíhám, zajímalo mě jakým kouzlem se ti podařilo nafouknout ty paliczky do takové velikosti... sem fakt zvědavej na finální výnos... jestli se ti to teda podaří spočítat beze "strát"

[size=1]

Old Post 15-06-2005 v 22:23 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 212

dik wade.Mozna je to kouzlo v pravidelnem hnojeni v kvetu.Udelal jsem si rozpis a ten se mi povedlo dodrzet 100%ne presne.Ani jedno zpozdeni :-)Kdezto v rustu jsem pohnojil jen tak sporadicky,vsehovsudy dvakrat.
Taky to asi bude dobra genetika.Mam 3 odrudy po dvou kusech a od urcite faze kvetu jednotlive druhy rozeznam :-)Nejdriv jsem myslel,ze jsou vsechny kytky stejne.Takze solidni dodavetel rezonu je taky dulezity
A taky mam slusny rozdil mezi nocni a deni teplotou cca10-12st.
Jo a cely rust jsem vedome svitil 16/8 :-)
A nemam tam furt zadny odtah.Komponenty k odtahu i diru ve stinidle mam,ale cekal jsem az to bude akutni.......nebylo.Z toho vyplyva,ze jsem neresil ani vlhkost.Ph pudy jsem taky nikdy nemeril.

Ted muzete spustit kritiku,jedinym mym argumentem je obsah skrine :-)))

.....čím blbější sedlák,tím větší brambory......

Old Post 16-06-2005 v 16:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

73/12 Příspěvek č. 213

muj favorit souteze Chronic v mokrem vazi 300g(2kusy).O 40g mene nez Power plant.Durga mata dle ocekavani nejmin-250g.

Hrubeho v mokrem do kupy zhruba 890g.

a nejake fotky

Naposledy upravil 19-04-2006 v 06:48 AM

Old Post 17-06-2005 v 18:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 214

muzu to po 14ti dnech povazovat za ususene a zvazit?Co myslite?

Old Post 22-06-2005 v 20:47 PM
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 215

14 dní bude určitě stačit,nehledě na to že to poznáš sám když si na ty palice sáhneš

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 22-06-2005 v 21:18 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 41 42 43 44 45 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás