Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-Takze soutez skoncila.Kdyz jsem prubezne sledoval vase tipy tak jsem si rikal ze jsou vesmes az moc optimisticke.Porad to chce nezapominat na to ze tyhle kyticky byly ve skrini navic a cele to jelo pod 400w.S teto wataze se bezne sklizi okolo 200g.Takze jak to tedy dopadlo?
-12,6g Celkovy vynos z rizků co visely vzhuru koreny
-15,9g Celkovy vynos z rizků co rostly v normalni poloze
Přesně
-5,4g Rizek visici vzhuru koreny ten co mel 18g zavazi.Muzete ho videt v prispevku č 103 a fotce č3.Je to ten vpravo.
-7,2g Rizek visici vzhuru koreny ten co mel 12g zavazi.Muzete ho videt v prispevku č 103 a fotce č3.Je to ten vlevo.
-7,4g Rizek rostouci v normalni poloze ktery mel jen jednu centralni palici.Muzete ho videt v prispevku č 105 a fotce č2
-8,5g Rizek rostouci v normalni poloze kteremu hned odspodu rostly 2 hlavni vetve,takze mel centralni palice vlastne 2.Muzete ho videt v prispevku č 105 a fotce č1
-28,5g byl tedy celkovy vynos ze vsech ucastniku tohoto pokusu.Musim rict ze me to prijemne prekvapilo,protoze tech 28,5g vyrostlo prakticky uplne zadarmo.Vynos s rizku rostoucich vzhuru koreny byl o neco mensi,ale to jeste neznamena,ze by se tato technika nedala vyuzit pro optimalizaci groowroomu a zvyseni vynosu.Kdyz bych tam mel jen takto zavesene rizky dokola skrine (rostouci v normalni poloze)v nevyuzivanem prostoru,veslo by se jich tam minimalne 16 i vice.Kdyz bych pocital vynos 7g z jednoho tak bych touto technikou navysil vynos cca o 112g coz uz za zvazeni stoji ne?Vlastne bych navysil vynos o vice nez 56 procent! Palicky z nich jsou paradni,jsou nadherne tvrde,presne tak jak to ma byt.Odpad z nich byl prakticky 0 procent coz je taky dulezite.Sklizen byla hracka oproti normalnim velkym kytkam.Ja zustavam u pestovani v malych objemech substratu,ma to svoje kouzlo a plno vyhod ktere jsem popsal o par prispevku vyse.
-Celkove poradi soutezicich odzadu.Muzte se pro zajimavost kouknout jak moc jste se sekli (to je odchylka od skutecne hmotnosti suseneho ze vsech 4 ucastniku pokusu)
Haha, tak to je síla.
Nějak mi "kořeny vzhůru" unikly, tak jsem si je prohlíd pěkně najednou a nemusel čekat až to celý doroste.
Jahůdka, Ty jsi opravdu fanoušek, jak jsi celý téma od začátku uchopil a podával se zaujetím sobě vlastním. Na tu dýlku a sraní na veškerý háčky čárky je to i slušný počteníčko, člověk se nenudí a není zpruzlej samotnym textem.
Tož takovym growerum jako Ty zdar a sílu, možná bys mohl přednášet na vysoký zemědělce nebo přinejmenším v Receptáři "Pěstování marihuany nevšedním způsobem aneb Inovacím pšenka kvete".
neměl si problémy se zalíváním těch obrácených kytek ? voda musela stíkat po stoncích dolů nebo ne? v každým případě K+ pro tvou chut experimentovat ,RESPEKT
Che guevera - Bylo to vcelku v pohode,jen to chtelo ziskat ten spravnej grif a moc to neprelevat aby voda nestejkala po kvetinkach dolu coz bylo nebezpecny kvuli plisni.Kdyz bych jel vzhuru koreny na ostro,pouzil bych jako zavlazovani tropf blumat (zavlazovaci koliky) a pak by vubec takove nebezpeci nehrozilo.
dobrej napad......si to skusim taki w dalsi gr.. ....mas to moc peknyale nebudu prechwalowat....prej wseho moc skodi...
mam dotaz kterej sem sice nepatri...ale widim ze ses skusenejsi jak ja..... bude wadit kiticka kdyz budou mit za zacatku jen 400w a pak se pridaj dalsi waty???bud dalsich 400w nebo 250..timhle sice disponuju ale nescu to tolik palit..el.p prece neco stoji....dikec za pomoc..a wodpowed..
sqott - Vadit to urcite nebude.Dalsi waty navic bych pridal okolo 15-20 dne kvetu.Pozdeji uz to nebude mit tak velkej vliv.Vypozoroval jsem,ze rozhodujici je hlavne prvni tretina - polovina kvetu.Kdyz pridas wataz pozdejc,uz se vliv dalsiho svetla az tak moc neprojevi.Pokavad chces mit jistotu,zvedni wataz soucasne s prepnutim na kvet.Samozrejme bude lepsi pridat dalsich 400w,ale kdyz pridas 250w,kyticky se na tebe urcite zlobit nebudou)))