Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslím že aj hej lebo podla mna nie zbitočne to držia ludia v chladničke . a ta rastlinka by mohla bit aj ovela krajšia ale bál som sa že to prerastie tak som to dost skoro prepol . a mám aj menšie problemi z listami ale inak je vsetko ok až priliž na to že idem 1krát .
čo mam urobit s rastlinkou podla vás? Gule som obral čo som len videl cca 10-15kuskov (niektoré celkom miniaturne a boli aj večie). Bohužial nemam financie na seeds a no-name by som už 2 krat nechcelist.
Najlacnešie riešenie čo som vimislel je : substrát growmix a 10x double gum seeds ale aj to vychádza na 30€ a proste na to teraz nemám .cca do 18.decembra (prosinec)pre CZ a este ako bonus som dnes na jednom liste našiel svilušky ale naštastie len na jedinom liste aj to na chorom tak som to sekol a upálil na smrt tie svine
serus kamo no jedine co mozes urobit je furt a stale trhat tie gule hnusne ale ani to nieje istota ze sa ti to neopicha samee!! a co takto zobrat rezy mozno by sa nejaky zvisil v mojej skrini len to zalezi od toho z akej casti slovenska si ked tak napis PM mozno sa dohodneme.... s pozdravom ZK
ten phytamin roby fak zazraky rastlinka je fakt vitálnejšia a listy krajšie dnes som odstrihol jednu menšiu šiku ktora bola najviac zhermená dal som ju sušit ešte rano ale pred chvilkou som neodolal a naplnil som to mokre ako bolo do fajky ucinok ma prekvapil stredne som sa zhulil este asi dnes vam dodam foto až nie tak zajtra aspon niečo ztoho aj tak bude
No nic proti tebe SCARFACE ale toto je grower .... Podla mna tu vobec nejde o gramaticke chyby .... Ale o pestovani marihuany Ak ta viacej zaujima gramatika ako priebeh growu , tak potom neviem co tu hladas ....
Scarface a tebe o čo ide? Keď sa ti dačo nepáči neprispievaj a nejeb sem zbytočné OT. (ked tak zmazem ale jebu ma taketo reci) inak k- za zahlcovanie threadu serus ZK
inak ma SCARFACE
pravdu gramatika je u mna na prd .. až ta scarface tak trhá mám 20 a mám ledva stredoškolské vzdelanie . dakujem : Pestovatel a zivykvet za to že ste sa ma zastali a dufam že vo vašich prispevkoch nenajde žiadnu chybu lebo tak sem dolezie zase
to ZivyKvet: namiesto kecou typu "mas to pekne" som poukazal na chyby v gramatike, cize som mu dal radu, neviem co tu meles o zahlcovani... Skor ty tu reagujes na nieco co sa ta ani netyka debilko..
Tak dnes som virabal home made pacháč bohužial to pc vetrák aj ked potiahne mám v boxe 32C takže zatial nenamontované
Scarface
debilkuj sa ingde verím že máš depresie že nemáš žensku alebo niečo podobné a musiš si honit na takomto ale teraz začni niegde inde. misliš že si intelekt ked sa tu debilkuješ nie si len další z mnohých čo videl film Scarface lol
:d to je zazitok toto citat, to su ine perlicky a ze 20rokov lol. Som zvedavy ze jaky karenko si sem postne nejaku kazen. Uz ma nerieste a venujte sa tomu comu mate!
SCARFACE Inac vies o tom ze toto forum je urcene pre osoby starsie ako 18 rokov ?? A podla tvojho spravania ti tak typujem 14-16 rokov ... Naco si sa sem vlastne registroval ??? Aby sem daval svoje sproste pripomienky ?? Otvor si WordPad a tam sa mozes vyblazdnit kolko len Chces ...... K-
Původní příspěvek od dogg128 tak pridavam foto bez komentu lebo k tomu nič nemám povedat vsetko je ok len ten fakt nie že to je hermáč ... 2-3g na tom už snad je
no nerad ta sklamem ale 3g tam asi nebude ... max tak na dva (????) speciky po vysuseni.
Mne je jedno kolko na tom bude pestovat indoor som sníval asi už také 2-3roky a som rád že to aspon rastie nie že ešte aby som cakal extra koniec.
Dodám už čoskoro fotky nafukuje sa to krásne a začína sa to už obalovat krištalikmi ale doteraz fakt miniaturné mám strašnu radost a dakujem každemu ktorí vomne veria skusim nesklamat .
Takže rastlinku som zalial alga bloom 250m riedené 1LH2O/2ml alga bloom a este aj phyt-amin naposledy dufam že som nič nepokašlal ale listy mám strašne škaredé až choré tak to preto. Zapol teraz ofuk nech to pekne uschne.
Mám problém z Ph ale asi z vlastnej chyby lebo som ešte dávnejšie nalial trocha phytaminového roztoku do zálievky a až neskvor som zistil že dost zvyšuje ph . poobzeral som sa a na Svk pod 40€ sa nedá zohnat žiaden Ph meter . rastlinka sa ale aj bez toho krasne nafukuje a dufam že to ešte vydrží dokedy nebudem mat peniaze . v utorok dodám foto asi digital pre lepšiu identifikaciu .ale bude to asi príliž vysoké ph