Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ostříhal bych všechny listy i pořádně palice tak at to můžeš pak krásně hulit,já mam zkušenost s tím, že když už to ostříhám tak ty šišky jsou po uschnutí tvrdší.jo...a samosebou už bych jim lil jenom vodu,ten FS by chtelo prece jenom trochu flushnout,,,
tak dnes holky prošly manikůrou...totálně zbaveny od všech listů dostanou svých posledních 12 hodinek světla, pak den nebo dva tmy, a pak konečně co jsem očekával...se jim svět převrátí kořenama vzhůru...
Tákže dámy a pánové, chtěl bych konstatovat, že dnešním dnem pro moje osazenstvo po 14 dnech růstu a 66 dnech květu v roomu začala věčná tma na věky věků, dokud se nepromění v kouř.
Abych zrekapituloval moje počínání. Grow proběhl bez větších potížích které by se nedaly na místě vyřešit a ani zdraví rostlin nebylo v průbehu nijak extrémě ohroženo.
Pár chyb kterých jsem se dopustil jsou podle mě...první, je moje ukvapenost, a přepl jsem je na květ moc brzo. Ve finále to dopadlo tak, že kytky mohli být klidně ještě o 50 cm vyšší. Druhá chyba byla, ve špatnym dávkování bloom složky, a místo 2,5 ml/L dostávaly o jeden ml/l míň. Proto ta podviživenost. Dále o něco nižší ph který jsem po pár dnech srovnal na přijatelnou hodnotu.
Tímto bych chtěl toto téma ukončit, přihodit pár obrázků, zahájit tipovačku, a v poslední řadě ještě doplním smokereport a fotoreport sušiny. A úplně v poslední řadě se můžete těšit na další kolo které během několika dní rozjedu, aby přece jen byly zásoby na léto