Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím tě,k tomu pokusu.
Asi před 5-6týdny,jsem byl na tom stejně,bylo mi líto ty větývky vyhodit,tak jsem je nařezal jak se to dělá a šoupnul do rockw.kostky a nechal to na okně,ani sem s tím nepočítal že by ty nakvětlé větývky zakořenily a ono to po 14dnech zakořenilo měl jsem jich pět v jedné velké kostce a všechny se chytly,pak jsem to šikovně rozřezal a zasadil do substrátu-LIGHT MIX.Dal jsem je na test do matkárny kde nám svítí 250W MH,start byl dobrej,zaštíp sem je,krásně se rozvětvyly a pak nastal ten problém=Začly nevím jak to nazvat (mutovat) všechny nové listy,ani jeden není pěticípí,ted mi to připomýná listy bazalky jednocípí a 2-3cípí a těch je pár.
Ted to vůbec nevypadá jako marih.Tak jsem je dal za okno a tam si jedou dál.BYL TO JEN POKUS.
Jinač at se daří a at se mají kočandy k světu
zdarec pěkně se ti to nafukuje,
jak jsou vysoký ty kytky?
Budeš mít asi ke konci práci s přivazováním, protože se mi zdá že máš na ty slabý stonky velký palice a pochybuju že to udržej.