Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,všechny a všem děkuji za příspěvky a přípomínky a také za K+ .Dnes sem udělal ještě jeden dodatečnej proplach aby kytky byli pořádně čisté a zítra je po 59 dnech květu pokosim . Tentokráte sem ÉÉcéčko vytáhnul "pouze"na hodnotu 2 .nebylo více potřeba.Poslední fotka ukazuje pohled na pěstírnu kde si skoro všechny kytky lehly pod svou tíhou THC ......................
...jj,děkuji moc za bezva typ chlape ,ale jedu takhle už docela dlouho a sem spokojenej .Tak že nechám jak to je ....... jinak dobrej osmej příspěvek ...................promin desááátej
P.S.Tady máš foto Jacka Herera od profesionálů a je to podle mého názoru daleko menší a řidší než to moje,tak nevim......
Původní příspěvek od MANHUNTT P.S.Tady máš foto Jacka Herera od profesionálů a je to podle mého názoru daleko menší a řidší než to moje,tak nevim......
Zdarec, nic ve zlém, ale tady máš foto jak vypadá Jack Herer od Sensi Seeds by 120 dní květu, což je dvakrát tolik co to kvetlo tobě, takže si na to udělej názor sám, který pheno je lepší
Původní příspěvek od skewlers abych to doreknul, kolega mannhunt ma nejspis ocekavany sativoidni. Exodusi pesteni organicky dava povrchne palicim odlisnou tvar nez jakykoliv pesteni jinde nez v biozakladu.
muze to jen klamat zevnejskem, nacez kdyz si vsimnete listu je tam videt sativa
No, kolega Manhnhunt má právě ono více do indiky, možná spíše indikové pheno Selektoval jsem ho a viděl jsem co dělá pod různými wattážemi a sativou bych ho rozhodně nenazýval.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Tá rozličnosť fenotypov má možno za následok aj názor palinoch, ale to len tak hádam. Názor tu.
Osobne sa viac prikláňam k prevahe satív. Postrehli ste výrazný rozdiel v účinkoch v týchto fenotypoch? Rád by som Jack Herrer v blízkej budúcnosti vyskúšal a vždy som si túto odrodu predstavoval skôr ako silnú sativu, pomohlo by mi to pri výbere.
tak jako ze jsou palicky mensi se neni cemu divit manhuntt jasne psal ze tam mel i 36oC ono v tomhle vedru to snad ani bez klimosky jinak nejde a jako na ty vedra to vypada hoodne luxusne
urcite to neni o jeho zkusenostech a ze neco posral
k phenotypum:
pheno znamena ze rostlina vice inklinuje k jednomu z rodicu a k dalsim zase mene
v pripade jacka u manhuntta bych rekl ze to tihne vice k NL nicmene sativa high tam bude porad znatelne
Svaha si dělá asi prdel, kua co mě osočuješ, jsem to kvetl Mé tvrzení, že bych JH sativou nenazýval se týká tohoto phena Netvrdil jsem, že není převaha sativoidních phen, ale že nejsou až čtyři phena, nýbrž klidně až osm.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Tak mi to nedalo a trochu sem se prohrabal v pátým pokusu a zjistil sem přesně to co sem tušil ,divím se tady pár uživatelům kteří píší že sou palice malé,proč to nepsaly i před tím,když byly na chlup stejné Viz:TADY a na dva JH pře 200G je podle mého názoru pěkné …. počasí v tu dobu bylo v pohodě,tudíž sem měl podmínky optimální a velikost je stejná..........co ted vy na to ???