Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 mrakoplas:
Ofuk riesit nepotrebujem, mam tam stolovy ventilator, cize v pohode, len ten otah...rozmyslal som ze tam dam opet sklo a 2x vetraky , pre cirkulaciu odsavaneho vzducha a ten stolovy ventilator bude miesat vzduch pri kytickach, len stale neviem, kde umiestnim vetraky
PS:dik za radu, mam nad cim o5 rozmyslat (also for karma )
Ahojte vsetci! Dakujem za chvalu!
Tak dnesnym dnom prichadzaju testy teploty s 2x70W... 1.Namiesto 8cm vetntilatora som dal 12cm, teplota 42° ! (5.8V) 2.Dal som pod vybojky sklo, teplota 37° ! 3.Prebieha test s 12V ale to asi nepojde, lebo to strasne huka a ja som notoricky spachtos!
Ako typujete vynos? Este jeden den to necham susit a potom zvazim the best tip is worth karma! from me
Edit: 4 Jahudka! : myslim ze ta palda ostrihana, fotena samostatne bola trochu vacsia ako zapalovac
Cau mike, nevsiml sem si jestli mas nejaky odtah primo ze stinitka(takova cooltube bez tube )? Stacilo by kousek flexo-roury(nebo jak se tomu nadava) s 12cm vetrakem, do stinitka udelas shora nebo z boku diru, nasadis rouru a je to - vzduch to bude nasavat skvirama kolem skla, ochladi vybojky a pujde ven . . .
Jestli jeste shanis tichy vetrak tak muzu doporucit arctic fan 12 , je velmi tichy, s fluidnim loziskem, ulozeny na gumovych nozickach proti vibracim, za +- 150kc. Mam 3 v pc a sou super.
Vynos tipuju 18g sucheho, ne ze bych ti to nepral ale vim jak to bylo u me - dost sem ochutnaval vlhke nevlhke
2 yavar : ale to by som musel pouzit 4 pc vetraky a to ja holt nehodlam...
4 Jirko : no vlastne to tienidlo sa zmenilo na tvarovany plech teraz, takze to uz neplati jo, vetraky mam tiez uz vytipovane Holt ochutnavky, no dost ich bolo
Ja som rozdelil skrinku sklom, cize mam 2 casti odsavat budem s vrchnej casti dvoma sunon s prikonom 2.1W a pri rastlinkach bude stoly vent. a este jeden na odtah sunonik...takze testy robim stale urcite budem musiet spravit cooltube, je to idealne pre tuto skrinku... zatial zdar a thanx for karma !
Mesias : ked si to zoberies tak, ze som to zotal vo faze, ked sa najlepsie tvorili paldy, tak celkom do pohody ale tak staci , vsak uz aj ubudlo nieco asi si spravim par clonov s outu a supnem ich pod svetlo len to bude neskor cawte zatial a thanx for you Know what