Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
plha: oni su uz v 12/12, su v siedmom dni.aj nevilles haze,aj N.Y.C.Diesel su sativy,tak ratam ze o 100% este povyrastu,zatial maju vysku cca.60cm. fotky dam mensie
to kabuto: toto je preklad z navodu od tych CO tabs,od No Mercy..
Prave drzite baleni tablet CO2 - naseho noveho exkluzivniho a velmi ucinneho produktu, ktery je zameren na konopne rostliny nehlede na zpusob pestovani (hydro nebo hlina - pozn. autora, ktery je uplne na sracky! ). Tyto jednoduche na pouziti a velmi levne tablety jsou velmi levnou nahrazkou soucasnych slozitych a nakladnych systemu na obohacovani CO2.
Stagnace rustu rostlin byva obvykle zpusobena snizenim karbioxionidu, v omezenych prostorach muze byt tato ztrata markantni!!! Diky temto tabletam muzete carbiondioxid nabidnout primo korenum a velmi tak urychlit rust rostlin.
Pouze zdrave rostliny budou schopny absorbovat tento vstupni prvek. Nase testy ukazaly, ze urychleny rust muze u rostlin zpusobit nedostatek magnesia, ktery zpusobi nakonec zpomaleni rustu. Abychom tomuto predesli, pridali jsme 1,2 % sulfatu magnesia. Tyto tablety uvolnuji CO2 ve vode a tim stimuluji rust. Zdrave konopi je schopno absorbovat nekolikrat vetsi mnozstvi CO2 nez je obsazeno ve vzduchu.
Pozor: Behem tmy nedavejte tyto tablety! Behem tmy rostliny nespotrebovavaji zadny CO2!!! Tablety uvolnuji CO2 do vody po dobu 4-6 hodin.
POUZITI:
Jestlize jsou vase rostliny zdrave, pouzijte 1 tabletu na 100 litru vody. V hydru muzete jednoduse dat tabletu do bublaku. Predavkovani muze uskodit! Davkujte minimalne 2x tydne k dosazeni optimalnich vysledku a doporucujeme podavat behem celeho zivotniho cyklu rostliny.
Pouziti CO2 tablet je setrne vuci zivotnimu prostedi a neskodi rostlinam, zviratum, ptakum, mikroorganismum. Pouziti CO2 tablet v pitne vode muze docasne zpusobit pokles pH.
armaggeon never ending...
Naposledy upravil armaggedon 05-03-2005 v 19:52 PM
to kabuto: stoji to 500sk. mozem ti to doporucit.ja davam 2 x tyzdne 1 tabs .
z tym ec,to postupne dviham a dostal som sa k hranici 4,ale tu asi neprekrocim,zostanem na 3,7.
Armaggedon: Nechci ti do toho kecat kamaráde ale mám za to, že kdyby jsi tu prostřední výbojku pověsil vertikálně tak dosáhneš lepšího efektu prosvícení viz.tady nebo tady nejlepší na pořádnej BushTree's ale to je jen můj osobní názor, ber to jako menčí typ na dobrou radu hehe...
...peace&power...
chtěla jsem se zeptat ehm , když udržuješ EC 3.7 tak potom víš kolik jsi tam toho všeho nalil. ok ?
chtěla bych vědět jak moc to souhlasí s doporučeným poměrem dávek co udává výrobce ?
nemám buhžel ec metr ( snad bude po prvním indooru ), tak jsem na růstu dávala poloviční dávku a moc se tomu nechtělo. udělala jsem hodně chyb, tak nevím jestli to bylo zrovna kvůli tomu. na květ jsem začala, taky polovičním a postupně zvedám, teď je to 70% doporučené dávky a zatím to jde. používám Cellmax a jsem tady asi jediná, protože jsem o tom tady ještě nikde nečetla. vetšina jede AH a jiný. dík za odpověď.
ať ti svítí !!!
to jacq... nemam skusenosti z cellmaxom. ja pouzivam AH,kombinovane \ boostrami,stimulatormi a enzinami od B cuzz. rast zacinam tiez polovicnou davkouAH+korenovy stimulator. EC-0.6. postupne zvysovane na 1.4. kvetova faza EC1.6-3.7. kazdy 2.tyzden precistenie cistou vodou+atazime. ked nemas EC,tak sa drz navodu,to je dost tazke,lebo nevies kolko holky zozeru. v kvetovej faze mozes ist naplno,nie na 70%. tie tabulky maju rezervu.zalezi aj na watazi,aku pouzivas,ine je to pod 250w,ine pod 600w.ja mam dost velku wataz ,tak im to rvem,kolko znesu.dost dolezite je aj ph,ja ho upravujem kazdy den.mam ho okolo 5.5 az 5.8. ked meriam rano je uz na 6.4. vela som ti asi nepomohol,ale bez PH a EC metrov sa treba drzat navodu. good luck..