Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to dzouzi:Hele asi si dokážu představit co je to za hovádko, ale i takový lidi potkáváš...Já bych to s ním nejprv zkusil po dobrým, zahulil-viděl bnych,ale je mi jasný,že to asi nepude.Esli má strach z matky tak mu vyhrožuj tím, že na něj prostě něco práskneš. Ale v takových případech prostě musíš zajít až ke krajnímu řešení, takže mu prostě nakonec budeš muset rozbít držku!Ale stylově, ne žádný mazlení!Esli seš z Prahy du do toho s tebou.
No když si ten svůj příspěvek přečtu tak mi dochází, že se musím trochu krotit. Ale na druhou stranu:nerad se peru, nikdy sem k tomu neměl předpoklady, sem podle mínění mého i okolí celkem inteligentní a nevznětlivý vysokoškolák. Jednou sem však musel ventilovat své pocity pomocí 4.,nejvyšším stupněm agrese, a to agresí fyzickou.(promiňte, sem momentálně po úspěšně složené zkoušce z psychologie)
Příhoda:Sedíme s kamošm v létě v Praze v hospodě na zahrádce v Riegerových sadech a já čekal téměř existenční telefonát.Měl sem novýho Semense s35i a při fotbálku sem si ho dal na pivko vedle sebe(chyba)(měl sem ho od ksichtu asi 30cm.Vedle hráli 4 týpci fotbal a skončili, sedli ke stolu a můj mobil nikde!Kamoš mě prozvonil a zvonilo jim to u stolu tak sem k nim s úsměvem přišel říkám jim:No dobrej pokus tak mi ho vraťte a jeden(trochu bedna)vstal a že jesli ho chci tak ať si ho vemu.Ďu za obsluhou-nepomohli.Týpci-zloději se zvedli ašli pryč.Popad sem batoh a makal za nima ( kamoš se mnou nešel je fakt křehkej) a sledoval je až na Flóru.Tam sem je dostih a nabíd jim za simku 1500,- a 5g shitu ze Shootganu.Poslali mě do pr.. a rozdělili se na 2 dvojice. šel sem za 2 dredařema a na Jiřího z Poděbrad sem to nevydržel a oba je strašně seřezal, nakopal do koulí a prohledal jim bágly.Neměli to, měli to ty druhý dva.Jednal jsem v afektu a zmlátit 2 týpky mi tenkrát přišlo jak nic. NO A TAK PŘIŠEL PIERRE O NOVÝ MOBIL.
Takže ani to násilí mi materiálně nepomohlo, ale hrozně mi pomohlo psychicky.No někdy se prostě bít musíš abys dosáhl svého.
hmmm zajímavá rozprava....
add vymáhání peněz: prostě se za ním stavit domu a domluvit "splátkový kalendář" to znamená pobrat s sebou aspon dva kámoše náležitě připravené (udělat cokoli) zjistit kdy a kde "dlužník" dostává vejplatu (je jedno jestli ho platí sociálka, zaměstnavatel nebo maminka) a když přijde příslušné datum tak tam s ním jít a hned za rohem si vzít splátku... funguje to tak u cikánů (a cikánskejch lichvářích) a fungovat to bude i bílejch,žlutejc, míchanejch a dokonce i u komunistů...
*ty dva kámoši sou tam proto aby dlužník souhlasil s daným splátkovým kalendářem, a samozřejmě z bespečnostních důvodů
*osobně bych to zaokrouhlil na 20k což by t splácel necelý 2roky-ze začátku bude řvát že mu nic nezbejvá a možná se pokusí na tebe poslat pro změnu svoje kámoše ale pak si zvykne
rory: a myslíš že teď po třech letech to k něčemu je?
btw ten příběh na začátku je fakt hardcore za dobrotu na žebrotu
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever