Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kam by ste se nikdy nezhulily??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
michal.s
Nový Člen

Karma uživatele michal.s - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Muzu se zhulit vpodstate kamkoliv, na svatbu, na pohreb, do skoly, doma, je to jedno. Ale nechci hulit, kdyz jsem s holkou. Kdyz je mi dobre a prijemne, tak proste hulit nepotrebuju a nechci, proc taky?
Bez ni mi uz zas tak hezky nebyva, takze se zhulim rad. A proc? Bavi me to!!! :-)

Old Post 18-05-2004 v 19:29 PM
michal.s je offline   Profil uživatele michal.s   Find more posts by michal.s   Foto galerie člena michal.s   Click here to Send michal.s a Private Message   Add michal.s to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Phyrius
Stálý Člen

Karma uživatele Phyrius - 88% PěstitelskáKarma uživatele Phyrius - 88% PěstitelskáKarma uživatele Phyrius - 88% Pěstitelská

To michal.s: Příspěvek č. 50

Jo, máš recht... když jdu za svou holkou, tak se snažím být v normálu. (ikdyž občas mi přijde, že už je pro mě normál bejt zhulenej) No, to taky nejni dobře, ale na to si každej přijde sám... Prostě občas si dát pauzu je vážně dobrý... Ale to už jsem zas někde jinde... Já můžu bejt zhulenej prakticky všude, akorát si to pak neužiju naplno. Třeba ve škole musí bejt pohoda, abych zahulil, jinak to nemá cenu. Přece jen když hrozí zkoušení... a já jsem úplně .. .. tak je to naprd. Hulit do práce...??? No, jde o to, o jakou práci jde. Když mě čeká makačka, tak raději počkám a dám si brčko až po ní... To je pak mnohem lepší požitek. Ale jak už jsem psal, jediný chvíle, kdy se snažim být nezhulen jsou, když jsem s mladou... Neříkám, že jsem s ní nikdy nebyl zmrsklej, ale pak to neni ono... ještě k tomu, když sama nehulí (co nadělam )

A kdybych měl vyjmenovat pár příležitostí, kam bych se nikdy nezhulil, tak by to bylo:
Na příjmačky (kamkoliv),
Před nějakym důležitym sportovnim zápasem,
K Maturitě nebo ke zkoušce,
...a
... už mě nic nenapadá

S úsměvem jde všechno líp ... a proto ... Let´s have a joint!

Old Post 18-05-2004 v 20:14 PM
Phyrius je offline   Profil uživatele Phyrius   Find more posts by Phyrius   Foto galerie člena Phyrius   Click here to Send Phyrius a Private Message   Add Phyrius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
michal.s
Nový Člen

Karma uživatele michal.s - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

zhulenej (vlastne spis zmlikovanej) jsem byl jednou zkousenej a krome malyho strachu, ze to na mne ten ucitel pozna to bylo v poho, dostal jsem za jedna ) To bylo na stredni. Ted, na vejsce obcas hulim i na prednasky i na cvika a je to taky v poho, zadny problem. Takze kdyby mi nekdo pred zkouskou nabidnul brcko, asi bych nevahal...

Old Post 18-05-2004 v 20:24 PM
michal.s je offline   Profil uživatele michal.s   Find more posts by michal.s   Foto galerie člena michal.s   Click here to Send michal.s a Private Message   Add michal.s to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Phyrius
Stálý Člen

Karma uživatele Phyrius - 88% PěstitelskáKarma uživatele Phyrius - 88% PěstitelskáKarma uživatele Phyrius - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Jsem na gymplu (ještě chvíli - doufám, že už jen tu chvíli!!! ) A taky jsem si už zažil zkoušení ve zhuleném stavu... No a taky zajedna! ... ale šlo mi spíš o ten pocit, kdy jsem šel k tabuli... nic příjemnýho! ... prostě si ten stuff raději užívám v pohodě a klídku ;-)

Old Post 18-05-2004 v 20:37 PM
Phyrius je offline   Profil uživatele Phyrius   Find more posts by Phyrius   Foto galerie člena Phyrius   Click here to Send Phyrius a Private Message   Add Phyrius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

zub Příspěvek č. 53

rada: nehulte k zubařce! proč? je fakt moc. ale kdo je psycho clovek možná OK

Old Post 30-05-2004 v 11:17 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
konopikova
Nový Člen

Karma uživatele konopikova - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

uz se nikdy nezhulim jaxi budu balit veci kdyz pojedu pryc, cekal na me celej zajezd 3 hodiny bo jsem si proste musela najit papirovy kapesniky, ale ty svoje) psycho

Old Post 30-05-2004 v 18:07 PM
konopikova je offline   Profil uživatele konopikova   Find more posts by konopikova   Foto galerie člena konopikova   Click here to Send konopikova a Private Message   Add konopikova to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
janicka.22
Stálý Člen

Karma uživatele janicka.22 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

2 konopikova:
to je taky dobry :-))), ja se zas jednou balila a kecam pritom s kamoskou a ona byla narozdil ode me ve stavu nezmenenem a najednou koukam, jak na me vydesene kouka a hlasi. "ty si jako beres na 3denni vylet 8 tricek?" :-)

Old Post 31-05-2004 v 12:01 PM
janicka.22 je offline   Profil uživatele janicka.22   Find more posts by janicka.22   Foto galerie člena janicka.22   Click here to Send janicka.22 a Private Message   Add janicka.22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rroman
Stálý Člen

Karma uživatele rroman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

ja by som sa neskuril kamaratovym otcom ... je policajt

vrrrrrrrrrr ... vrrrrrrrrrrr

Old Post 31-05-2004 v 12:42 PM
rroman je offline   Profil uživatele rroman   Find more posts by rroman   Foto galerie člena rroman   Click here to Send rroman a Private Message   Add rroman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

nebo do nemocnice, zahulil sem si dva dny pred tim a davaly v bedne detektiva Tomsu s Vasutem nakej dil z nemocnice, docela prdel

dalsi den sem mluvil s kamosema a ty este rikaly ze kdys byl v nemocnici tak tam privezli nekoho zkourenyho..neechtel bych

Old Post 01-06-2004 v 20:04 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

na pokoji sem skoncil se strasne votravnym homelessem, pak tam byl este kluk co mel chudak nastesti neco s krkem a tak s nim nastesti nemoch mluvit..hrozny
clovek pomalu myslel ze me neco corne
do nemocnice us nehci

Old Post 01-06-2004 v 20:07 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elis :-i
Stálý Člen

Karma uživatele elis :-i - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Ja bych se nikdy nezhulila kdyz du domu a je tam mati, pac bych fuckt nerada aby me videla zhulenou... A na pohreb taky ne...

Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."

Old Post 23-06-2004 v 18:25 PM
elis :-i je offline   Profil uživatele elis :-i   Find more posts by elis :-i   Foto galerie člena elis :-i   Click here to Send elis :-i a Private Message   Add elis :-i to your buddy list     Navštiv homepage uživatele elis :-i! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sunnypeace
Nový Člen

Karma uživatele Sunnypeace - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

elis to já jsem si říkala taky. Když jsem párkrát přišla zhulená dom a ona to poznala. Jenže pak začala tvořit i když jsem přišla totálně v realitě. Takže si domů chodim jak chci, je to jedno, protože ona mi vždycky řekne, že mám rozšířený zornice, červený oči. a že to mám z toho jak se bavím s těma lidma co hrajou na bubínky...:-)

Old Post 25-06-2004 v 06:31 AM
Sunnypeace je offline   Profil uživatele Sunnypeace   Find more posts by Sunnypeace   Foto galerie člena Sunnypeace   Click here to Send Sunnypeace a Private Message   Add Sunnypeace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Sunny tak to máš matku asi jako ta holka ze Samotářů co.. :-)) to musí bejt psycho. Moje matka ani nic neřiká když mám voči jak ředkve ale jenom mi divně kouká do očí

Old Post 25-06-2004 v 07:50 AM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sikiki
Nový Člen

Karma uživatele sikiki - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

neee hulit na sex je největši hovadina,,,to nikdo nedělejte !!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 09-08-2004 v 21:59 PM
sikiki je offline   Profil uživatele sikiki   Find more posts by sikiki   Foto galerie člena sikiki     Add sikiki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sikiki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chachar
Stálý Člen

Karma uživatele chachar - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Na sex hulit je best, tak si uletět na mařce to je paráda, myslím že i dotyčná byla navýsost spokojená 3)

Old Post 10-08-2004 v 12:49 PM
chachar je offline   Profil uživatele chachar   Find more posts by chachar   Foto galerie člena chachar   Click here to Send chachar a Private Message   Add chachar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CarloSSS
Stálý Člen

Karma uživatele CarloSSS - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Já bych se nezhulil na pohřeb...poněvaččč je blbý se tam SMÁT!!!
nechtěl sem hulit ani do autoškoly a ani v práci ale nějak to nevyšlo!!!

Old Post 13-08-2004 v 10:52 AM
CarloSSS je offline   Profil uživatele CarloSSS   Find more posts by CarloSSS   Foto galerie člena CarloSSS   Click here to Send CarloSSS a Private Message   Add CarloSSS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:29 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás