Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 600 amater
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Pamatovat znamená mít zdravé rostliny
Lampu máš dobře ale záleží kolik na ně valíš už 600W,pokud ano tak to šoupni o kousek výš.
PH máš moc nízké ideál je + - 6,2 6,5
Jaké máš ph na výtoku?
A EC jim drž nižší podle tabulky dávej polovinu co tam je napsáno,kdyby
kytkám něco chybělo tak to rychle poznáš na listech!

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 29-12-2012 v 20:01 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spekulant
Stálý Člen

Karma uživatele spekulant - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

BOHUŽEL NEMÁM NIC NA MĚŘENÍ ANI NIC NA ÚPRAVU PH A BOUZEL MUSIM PŘIZNAT ŽE POSLEDNÍCH PÁR DNÍ ZAČLI ŽLOUTNOÚT FOTKY NEMAJ ANI CENU SEM DÁVAT TAKŽE JIM SKUSIM DÁVAT JEN VODU KDYS TOTIŽ DÁM MENŠÍ DÁVKU HNOJEK TAK SE TO NELEPŠÍ

Old Post 04-01-2013 v 13:34 PM
spekulant je offline   Profil uživatele spekulant   Find more posts by spekulant   Foto galerie člena spekulant   Click here to Send spekulant a Private Message   Add spekulant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spekulant
Stálý Člen

omg Příspěvek č. 35

UŽ vím CO bylo špatně bylo to přelity ja vůl sem neudělal zespodu kýble ďoury tak teď se snad daj do kupy CO nevidět

Old Post 06-01-2013 v 11:04 AM
spekulant je offline   Profil uživatele spekulant   Find more posts by spekulant   Foto galerie člena spekulant   Click here to Send spekulant a Private Message   Add spekulant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Podle mne spíš zasolený substrát... prolil bych 1 kytí několika litrama (mně stačilo cca 8 litrů na 6-litrový květináč) čisté vody s upraveným PH 6,2-6,5 a nechal proschnout ..

IN
1) Můj první indoor - F*ck
2) 10x White Widow - 400w
3) 10x Exile - 400W
4) 25x kytí (C+, MD) - 600W
Atd ...
OUT
1) 3x Marmalate - Delicious

Old Post 06-01-2013 v 12:30 PM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spekulant
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Myslíš jo ja nwm no podle mě to bylo v tom že ta voda neměla kam utyct páč kdys sem udál díry tak vyteklo snad litr z každýho kýble

Old Post 06-01-2013 v 12:40 PM
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

ahoj,rozhodně nechat dostatečně proschnout než znova zaliješ.Další problém bude se substrátem a jeho PH a taky to že to PH nemáš jak měřit.pro začátečníka by to mělo bejt to první co si máš pohlídat.Pokud máš možnost něco stím udělej,usnadní ti to cestu v dalším postupu growingu.PH pak udržuj u hodnoty 6.
Jo a jinak podle poslední fotky by potřebovali nažrat takže to stou hlínou dej co nejdřív dokupy ať dostanou nažrat .

pěstu zdar a mrdej nahej

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 06-01-2013 v 14:30 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Sory ale k tomuhle se nemá skoro ani cenu se vyjadřovat!
Od začátku sis rostliny stresoval nejhoršími způsoby co
může člověk udělat pokud tomu nerozumí,a nakonec
se nestydíš ani napsat že jsi s kytky utopil!
Sory ale k tomu fakt není skoro co dodat!
Jen jestli to nevidíš na listech tak kytkám chybí
dusík a jiné makro prvky,nadbývá jim PH které
je vidět podle suchých skvrn atd.

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 06-01-2013 v 14:34 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 40

citace:
Původní příspěvek od koogi1
Sory ale k tomuhle se nemá skoro ani cenu se vyjadřovat!
Od začátku sis rostliny stresoval nejhoršími způsoby co
může člověk udělat pokud tomu nerozumí,a nakonec
se nestydíš ani napsat že jsi s kytky utopil!
Sory ale k tomu fakt není skoro co dodat!
Jen jestli to nevidíš na listech tak kytkám chybí
dusík a jiné makro prvky,nadbývá jim PH které
je vidět podle suchých skvrn atd.

Tak nevidím důvod proč to komentuješ , náhodou mě to pobavilo a díky němu mám dnes lepší náladu, co více říct chybama se člověk učí a je jednoduché napadat urážet a spochyňovat ale poradit a tolerovat možná i pochlubit se místní komunitě to je smysl groweru. Pevně věřím že stejnou chybu už neudělá a tímto se poučil. Jsme přece jenom lidi. !

Groweru Zdar
Abaddon

Old Post 06-01-2013 v 15:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spekulant
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Jo sme lidi přesně, nevim jak bych to prolejvakl 10l vody to bych měl v boxu všechno !jaký hnojivo mam teda koupit bio haven je v tom dusík a to makro ja ted mam fishmix a bio grow a bio bloom ale jo sem jim nedával

Old Post 06-01-2013 v 16:36 PM
scunk
Stálý Člen

Karma uživatele scunk - 83% PěstitelskáKarma uživatele scunk - 83% PěstitelskáKarma uživatele scunk - 83% PěstitelskáKarma uživatele scunk - 83% PěstitelskáKarma uživatele scunk - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Nejdřív bych je nechal pořádně proschnout. Máš to očividně utopený, lítá ti tam Ph a tím pádem holky nepřijímají téměř nic z jakéhokoliv hnojiva. Škoda té podstatné chyby s odtokem. Čím víc děr do dna uděláš, tím líp.
Ať to roste. S.

5x BJ a 3x C47 pod čtyřma koulema

8x Big Foot pod čtyřma koulema

6x Jack 47, 3x Cream 47, 3x Ice Cool pod čtyřma koulema (sklizeno)

3x Ganesh Spirit, 3x Cream Caramel, 3x Green Poison, 3x Sweet Cheese pod čtyřma koulema (probíhá)

Old Post 06-01-2013 v 16:54 PM
scunk je offline   Profil uživatele scunk   Find more posts by scunk   Foto galerie člena scunk   Click here to Send scunk a Private Message   Add scunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scroo
Stálý Člen

Karma uživatele Scroo - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

urcite prolit vodou s upravenym PH ...... substrat bude asi pekne zasolenej tak k tomu neco na cisteni a hlavne srovnat to PH ... a prolejvat nemusis v boxu staci kdyz je vytahnes ven pak to jde lepe ..... jde to jen se musi chtit a kytky ti podekuji .... a hnoj normalne nad BioHevenem nepremyslej dej jim co mas to bohate staci

Old Post 06-01-2013 v 17:01 PM
Scroo je offline   Profil uživatele Scroo   Find more posts by Scroo   Foto galerie člena Scroo   Click here to Send Scroo a Private Message   Add Scroo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spekulant
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

tak už to vysicha pomalu sice ale je vidět zlepšení ,potřeboval bych poradit s poslední fotkou nevim jestli smiknout nebo ne jedná se o ty malí 3cm větvičky co jednu ze spodu větve

Old Post 11-01-2013 v 14:32 PM
spekulant
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

NAzdar sem zhruba v 30 dnů a nějak dostali asi rýmu jak už sem psal nemám doma 20stupňů může to bejt zimou ?

Old Post 19-02-2013 v 14:35 PM
Connoisseur
Stálý Člen

Karma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

citace:
Původní příspěvek od spekulant
NAzdar sem zhruba v 30 dnů a nějak dostali asi rýmu jak už sem psal nemám doma 20stupňů může to bejt zimou ?

Ty se mi snad zdáš , tak jakou teplotu jsi měl v tý skříni, to musíš vědět.
OK... neměl jsi tam 20, noo asi ani víc než 20, spíš míň, takže 18-20 je ještě v pořádku, co je níž už smrdí stresem. Ty fialový listy noo... to bylo tak 15(tipuju), víc ne a to už je zima.

PS: sorry, já nechci prudit, dělám to taky kvůli tvojí vizitce.... když něco napíšeš, přečti si to po sobě, v klidu, třeba i nahlas a pak to pošli. A nezlob se, že tě opruzuju. čau

Old Post 19-02-2013 v 15:19 PM
Connoisseur je offline   Profil uživatele Connoisseur   Find more posts by Connoisseur   Foto galerie člena Connoisseur   Click here to Send Connoisseur a Private Message   Add Connoisseur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

ojojoj tolik promarněné elektřiny...

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 19-02-2013 v 18:17 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spekulant
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Old Post 23-02-2013 v 13:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás