|
Orientační množství cca 80g (Mazar cca 25g)
Ze 2 největších kytek jsem pravidelně před konce uždiboval zbylé neotrhané spodní paličky a ochutnal jsem asi 4 větší větve, takže v součtu by tam bylo asi o pár g víc… jako vždy
Výsledek to není špatnej, ale popravdě jsem čekal víc, palice byly pěkný, velký a bylo jich celkem dost. I ty nejspodnější byly tvrdý a po nadrolení „výživný“.
Za menší výnos v tomhle kole můžou celkem nestandardní podmínky, dá se asi říct že po celou dobu vegetace. Začnem tim, že klony kořenily cca měsíc v pařníku na zahradě, kde jich většinu rovnou spálilo slunce. Potom rostly cca 5 týdnů venku v kýbli, načež jsem je 21. července zaštíplé a pěkně rozvětvené narval do sudu a na pletivo, rovnou na 12/12 se světlem od 19:00 do 7:00.. Dále po měsíci květu – jistě si pamatujete na srpnový pařáky, kdy se ani nedalo spát.. To jsem ani neměřil – stejně bych už ji nesrazil. Aktivní přítah a odtah po 20W a ofuk 20W jely v květu nonstop.. Takže asi můžu bejt nakonec spokojenej.
Mazar byl chuťově výbornej, voňavej, tentokrát se poved a mrzí mě, že ho nebylo víc. Naprostá spokojenost. Stav je podle výchozí nálady, buď aktivní nebo spací.
Chronic mě celkem zklamal, vypadal krásně ale poslední 2 týdny už nechtěl moc pít zřejmě se mi ho moc nepovedlo propláchnout. Ne že by v něm byly cítit hnojiva, ale je takový bez chuti a bez zápachu.
Stav je taky takový zvláštní. V minulém kole to bylo naopak, to se moc nepovedl Mazar a Chronik byl super. Ale z tohoto kola toho moc usuzovat nemůžu, viz začátek textu.
Tak, tímto to tu dávám na nějaký čas k ledu, nevím jestli se někdy ke kompletnímu pěstování pod CFL vrátím, asi už ne. Sud si zatím nechám na 1 týden k zakořenění klonů – asi koupim 150W růstovku. A pokud bych se v létě hodně nudil, prdnu tam 250 CFL red a odjedu kolo. Už ted se mi po živých kytkách stýská, sud osiřel skoro po 8mi měsících provozu nonstop.
Tak se všichni mějte, díky za sledování a povzbuzení v podobě karmy a AŤ TO ROSTE A HLAVNĚ KVETE!   |
OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli** |