Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400w GrowBox 2. kolo
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Pekky
Stálý Člen

Karma uživatele Pekky - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pekky - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pekky - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pekky - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pekky - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

čau jede ti to pěkně.. já sem je skoro vubec ne oholil od spoda a ted toho lituju ale co jedu poprví.. ale přííště je oholim pořídně abych měl spííš 32 pořádnejch prorostlejch palic.. budu seledovat zatim

1.InDoR, 8x Libra, 2x600W

Old Post 18-10-2010 v 11:38 AM
Pekky je offline   Profil uživatele Pekky   Find more posts by Pekky   Foto galerie člena Pekky   Click here to Send Pekky a Private Message   Add Pekky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandman
Stálý Člen

Karma uživatele Sandman - 100% PěstitelskáKarma uživatele Sandman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

34/12

Tak a je tu další focení. Holkám se daří v celku dobře. Jediné co mě trápí je žloutnutí listů odspodu.. Nevím čím by to mohlo být.. PH je v normě, teplota ne víc než 27 °C den a 17 °C noc.. EC bohužel neměřím (nemám čím).. Tak kdyby byly nějaké nápady sem s tím

Sandman

Old Post 03-11-2010 v 15:14 PM
Sandman je offline   Profil uživatele Sandman   Find more posts by Sandman   Foto galerie člena Sandman   Click here to Send Sandman a Private Message   Add Sandman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od Sandman
34/12

Tak a je tu další focení. Holkám se daří v celku dobře. Jediné co mě trápí je žloutnutí listů odspodu.. Nevím čím by to mohlo být.. PH je v normě, teplota ne víc než 27 °C den a 17 °C noc.. EC bohužel neměřím (nemám čím).. Tak kdyby byly nějaké nápady sem s tím

To te trápit nemusí,v tomhle období už je kytka dává pryč sama.S prostřihem listů mi přijde že jsi to docela přehnal místa tam máš celkem dost.

Old Post 03-11-2010 v 16:55 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandman
Stálý Člen

Karma uživatele Sandman - 100% PěstitelskáKarma uživatele Sandman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Já vím.. Po tom co jsem vrátil kytky do boxu, jsem mlátil hlavou o zeď.. No ale s tím už teď bohužel nic neudělám.. Ponaučení pro příště.. Snad se to moc neodrazí na sklizni..

Sandman

Old Post 03-11-2010 v 18:03 PM
Sandman je offline   Profil uživatele Sandman   Find more posts by Sandman   Foto galerie člena Sandman   Click here to Send Sandman a Private Message   Add Sandman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandman
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Tak tady jsou fotky z 41/12... Já nevím ale zdají se mi kytky nějaké opožděné.. Na 400W bych čekal touhle dobou větší paličky.. Nebo se pletu? Posuďte sami a pište, raďte, kritizujte.. Přál bych si alespoň těch 200g

Sandman

Old Post 10-11-2010 v 18:13 PM
Dolfa
Stálý Člen

Karma uživatele Dolfa - 31% PěstitelskáKarma uživatele Dolfa - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Ahoj, hodně jsi to prostříhal od listů. Příště se na to vybodni a uvidíš ten rozdíl. Nebýt toho přešlapu tak to dopadlo líp, kytky vypadají zdravě, tak příště.

Držím palce

Old Post 10-11-2010 v 19:05 PM
Dolfa je offline   Profil uživatele Dolfa   Find more posts by Dolfa   Foto galerie člena Dolfa   Click here to Send Dolfa a Private Message   Add Dolfa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandman
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Myslíš, že to je jenom tím? Jestli jo tak se rozbrečím Kvůli takové blbosti (mojí blbosti) příjít tak o 200g :/

Sandman

Old Post 10-11-2010 v 19:33 PM
Dolfa
Stálý Člen

Karma uživatele Dolfa - 31% PěstitelskáKarma uživatele Dolfa - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Není čím dýchat, živiny který kytka pracně ukládala jsou v nenávratnu a fotosyntéza probíhá jen na tom zbytku. Budou asi i listnatější pálky. Ale něco mít budeš a i tak bude dost radosti. A příště listy spíš ohrň, ohni.

Old Post 10-11-2010 v 20:07 PM
Dolfa je offline   Profil uživatele Dolfa   Find more posts by Dolfa   Foto galerie člena Dolfa   Click here to Send Dolfa a Private Message   Add Dolfa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás