Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kolop kambu : wsechny moje rostliny jsou rezy od jedno znameho.Myslis jako ze ten BJ muzu tak moc wyrust??myslis ze sem to mel jeste radikalne zarezat??nebo ze to budu muset jeste opakowat(orez)?
tak ve foliaku je dané to že to leze víc než nermáně venku-pařeniště víš co právě že v tom foliaku když ti to tak moc leze do vrchu bys to měl ohýbat,ořezávat atd...protože pokud to má do brou vlhkost,půdu atd a venku je pěkné počasí,tak ti to vyleze a ani nebudeš vědět jak-ted máš důkaz toho..moc ti to leze do vrchu a to jak píšeš ještě nenahodilo květ tak stím BJ zkušenosti nemám ale co sem si četl o něm,tak ti klidně může vylést do 3 m..aj to na sweet seeds píšou a ty to máš ještě ve foliaku toš ty 3 m to možná dá pokud to nenahodilo květ,at kto ohýbej co to de,ořezávej...protože až to nahodí květ a ty to budeš mít nanahnané na vrchu tak at ti to neplesnivý
Ten kousek kterej je uprostřed bude vejškově v pohodě ,ale ten zbytek po stranách jsi měl pči tom oseku vzít ještě tak o 10-15cm.
Počítej že v pařníku to určitě vyleze ještě takovejch 0.5metru(určitě).
A nebo pokud ta víška bude potom kritická tak na pařníku odstraň střechu-dyť je to jenom kus levnýho igelitu.
Alespoň předejdeš nadměrným plísním,které jsou na konci květeny
častým úkazem........... a kóóóóór ve fóliáku.
Plíseň tam jede o 100šest.
Velká vlhkost,teplo a zapařenej vzduch........
Promysli si to...................
..........ať to jede...........a ať to Všem chutná.......!!!!!!
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
čertiskočert : stema krajema mas prawdu,nenapadlo me to.strechu oddelat nemuzu,zas tak dobre misto nemam.a ten igelit zas tak lewnej neni:-)jak se to wezme,ale ja nejsem zrowna nejbohatsi.
a neni treba nejak finta jak pohlit wlhkost??terba hadry,nebo spousta nowim-ikdyz newim,jestli se ta plisen nebude w tom uchowat.Plisne se bojim uz od zacatku,protoze ta wlkost je tam fakt welka.
S tim nic neuděláš, leda že bys tam šoupnul odtahový trubky a topení ty noviny jsou taky kravina, přes noc je vlhko jako prase, budou mokrý, a čapne to plíseň spíš kvůli tomu. Jo, a neznáš jednoduchý v? samý www, z toho?...nechápu
kamo ted jsem mrkal jak si to seřezával na ty fotky a máš to špatně seřízlé,vždycky když to seřezáváš,tak to seřízní hnedka nad posledním výhonkem,jak kdyby si zaštípával,máš to střihlé tak 10 cm nad nima,to je zbytečné,protože s toho stonku už nic nahoře nevyraší a zbytečně do toho jdou živyny,kus dřeva je to zbytečná zátěž pro tu kytku.ale to je můj názor.
tak mě ted napadlo,že sem mohl vyršky, kt. sem zastřihnoul, dat do RWéčka a dát je na balkon,třeba by z toho ještě něco bylo, ale nevim, jestli by to stihlo dojet - CO MYSLíTE?? šlo by to?? je už sice pozdě, páč sou suchý, ale jen ze zajímavosti by mě to zajímalo. ???
: ) ja to Tak udělal : ) 7 řezů uz jsou kytky v květu a 6 řezů mam ještě venku, Kytka co Má 50cm, taky udělá pěknou hromádku kouření : ) editoval do Toho !
ahoj, uplne stejny problem jsme resili uz drive (mrkni v podpisu na 08), hold do skleniku sazet pozdeji to jedine pomuze... jinak kup spagat a zacni poradne stahovat dolu jinak se ti to potahne po plachte a moc toho nesklidis....