Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Blue Hen,400 w, hlína
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Sved
Stálý Člen

Karma uživatele Sved - 85% PěstitelskáKarma uživatele Sved - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

A ještě troche

Old Post 07-03-2009 v 15:28 PM
Sved je offline   Profil uživatele Sved   Find more posts by Sved   Foto galerie člena Sved   Click here to Send Sved a Private Message   Add Sved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dark156
Stálý Člen

Karma uživatele dark156 - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

opravdu moc pekny..jsem zvedavej jak se ti osvedci to zkraceni svetla .mam v planu to take zkusit..moc pekny fakt..k+

Old Post 07-03-2009 v 17:54 PM
dark156 je offline   Profil uživatele dark156   Find more posts by dark156   Foto galerie člena dark156   Click here to Send dark156 a Private Message   Add dark156 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Nice ale na před před poslední otce je vydět mlha z mlhovčky nebojíš se plísně ?? jinak k+

Old Post 07-03-2009 v 18:02 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sved
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

Ne plísně se opravdu nebojím. Samozdřejmě bych měl rači místo zvlhčovačky na tom místě ještě jeden květník ale ona tam má svoje místo. Děkuju za K

Old Post 08-03-2009 v 09:28 AM
Sved je offline   Profil uživatele Sved   Find more posts by Sved   Foto galerie člena Sved   Click here to Send Sved a Private Message   Add Sved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dirty
Stálý Člen

Karma uživatele Dirty - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

pěkný keříky kolegoale tu zvlhčovačku bych vyndal!!!v týhle fázi květu už je zbytečná a u tvejch keříků je šance na plíseň dost vysoká!!!ber v potaz konzistenci palic(podle fotek máš hutný paldy dost u sebe a u těch je mnohem větší šance na plíseň než u řidkejch a vzdušnejch palic)...zapřemejšlej nad tim a kdyžtak se porad se zkušenějšíma,abys nezaplakal nad výsledkem!!!jinač to máš fakt pěkný zdar D.

Old Post 08-03-2009 v 12:51 PM
Dirty je offline   Profil uživatele Dirty   Find more posts by Dirty   Foto galerie člena Dirty   Click here to Send Dirty a Private Message   Add Dirty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sved
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

Paldy jsem na tom stejně jak říkáš. Dneska nad tím pouvažuju, změřím vlhkost bez zvlhčovačky a podle toho se rozhodnu. Dík za radu

Old Post 08-03-2009 v 14:56 PM
Sved
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Dneska jsem odpojil zvlhčovačku. V zálivce k vodě jsem přidal final 2ml/l a ripen

Old Post 10-03-2009 v 12:13 PM
kobra777
Stálý Člen

Karma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% Pěstitelská

Palec nahoru paráda :):) Příspěvek č. 40

krásný šíši,moc se mi to celé líbí.S tou zvlhčovačkou jsi udělal dobře,že s ji dal do.. v tomhle stádiu květu by to byla škoda se srát pak s nákou plísní.mín vlhkosti,tím lépe ted pro kýtí.My tu zápasíme s vlhkostí pořád,už jsme tam kydly i ten obyč odvlhčovač z baumaxu.
Jináč at tam máš co nejjjj...

1. Indoor (5x White Rhino, 5x Ice) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar

2. indoor (10x NYCD) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar

3. Indoor(10x SNOW WHITE) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar

4. Indoor BUBLATORIUM (6x ICE, 6x EDR SB) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar růst 600W GREEN POWER květ. NYNÍ FINISHUJE

5. Indoor BUBLATÓRIUM no. II. - 12x DOUBLE GUM 400W/600W Plantastar

OUT 09

Old Post 10-03-2009 v 13:21 PM
kobra777 je offline   Profil uživatele kobra777   Find more posts by kobra777   Foto galerie člena kobra777   Click here to Send kobra777 a Private Message   Add kobra777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sved
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

S vlhkostí jsem naštěstí problém neměl, ale možná jsem mu zabránil na poslední chvilku. Zítra vemu foťák a přídám zase nějaký report po 5ti dnech. Myslím že by už mohli koncem tydne jít srát.
Můj osobní typ je 30 na kytku, což není hodně, ale oplatí mi to kvalitní genetika a to mě těší.
Pěstu 3x zdar

Old Post 11-03-2009 v 19:30 PM
Sved
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Zdravím všechny growery,
ve čtvrtek byl 59. den na květu a já jsem pořídil opět pár fotek. Dostávám se do konce, dalo by se říct že to po víkendu budu čekat každý den.
Smrádek už je to ted opravdu luxusní, řekl bych že pacháč nestíhá.
Pestíky se začínají příjemně zbravovat. Ve čtvrtek jsem prolil holky čistou vodou s upraveným ph a s final fusion 2ml/l a ripenem 4ml/l. Dneska zaleju finalem 2ml/l a zítra opět ripen 4ml/l.
ph: 5.8-6
teplota: 24°
Vlhkost mi to teď při vypnuté zvlhčovačce ukazuje 50% což nechápu protože při zapnuté jsem měl 38%. Vysvětluju si to jedně tím, že holky začínají pouštět vlhkost jinak fakt nvm.
Ted foto. Bohužel jenom první fotka je focena foťákem pak mi došli baterky, takže na řadu šel mobil. Za kvalitu fotek se omlouvám.

1. foto -celek

Já vím ,že chci !!!

Old Post 14-03-2009 v 10:55 AM
Sved
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

A další fotky

Old Post 14-03-2009 v 11:20 AM
Sved
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

a ještě trošku šišky

Old Post 14-03-2009 v 11:25 AM
placka
Stálý Člen

Karma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 45

ok.. kamo! vypada to dobre.. ale jeste to chce..

Old Post 14-03-2009 v 13:20 PM
placka je offline   Profil uživatele placka   Find more posts by placka   Foto galerie člena placka   Click here to Send placka a Private Message   Add placka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sved
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Nacházím se 64. den od přepnutí. Stále, ale nvm jak to bude s kosou a začínám z toho být nervózní. Je to teď pro mě španělská vesnice.

Teplota se drží na 22°, vlhkost 45% i když jsem už odpojil zvlhčovačku, ale žádný náznak plísně našťestí nepozoruju. Ph krásných 5.8
Do vody jsem dneska přidal ripen 4ml/l a final borůvku 2ml/l.

Jedna slečna už se pod tíhou palic prolamuje tak jsem ji postavil kůl na opěru. Jinak nic zvláštního. Už mě to fakt nebavi, chtěl už bych to kosit

Přidávám fotky

Old Post 19-03-2009 v 18:41 PM
Sved
Stálý Člen

Palec nahoru Kosííííme !!! Příspěvek č. 47

Po patnácti dnech na růstu a 69 dnech na květu se dneškem naplnil osud Blue Hen. Holky šli v odpoledních hodinách k zemi a ted už krásně vysí. Pár fotek těsně před funusem.

Old Post 21-03-2009 v 20:40 PM
Sved
Stálý Člen

passo Příspěvek č. 48

A takhle to dopadlo když jsem se já osobně ujmul práce

Old Post 21-03-2009 v 20:48 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:03 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás