Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pěkný keříky kolegoale tu zvlhčovačku bych vyndal!!!v týhle fázi květu už je zbytečná a u tvejch keříků je šance na plíseň dost vysoká!!!ber v potaz konzistenci palic(podle fotek máš hutný paldy dost u sebe a u těch je mnohem větší šance na plíseň než u řidkejch a vzdušnejch palic)...zapřemejšlej nad tim a kdyžtak se porad se zkušenějšíma,abys nezaplakal nad výsledkem!!!jinač to máš fakt pěkný zdar D.
krásný šíši,moc se mi to celé líbí.S tou zvlhčovačkou jsi udělal dobře,že s ji dal do.. v tomhle stádiu květu by to byla škoda se srát pak s nákou plísní.mín vlhkosti,tím lépe ted pro kýtí.My tu zápasíme s vlhkostí pořád,už jsme tam kydly i ten obyč odvlhčovač z baumaxu.
Jináč at tam máš co nejjjj...
S vlhkostí jsem naštěstí problém neměl, ale možná jsem mu zabránil na poslední chvilku. Zítra vemu foťák a přídám zase nějaký report po 5ti dnech. Myslím že by už mohli koncem tydne jít srát.
Můj osobní typ je 30 na kytku, což není hodně, ale oplatí mi to kvalitní genetika a to mě těší.
Pěstu 3x zdar
Zdravím všechny growery,
ve čtvrtek byl 59. den na květu a já jsem pořídil opět pár fotek. Dostávám se do konce, dalo by se říct že to po víkendu budu čekat každý den.
Smrádek už je to ted opravdu luxusní, řekl bych že pacháč nestíhá.
Pestíky se začínají příjemně zbravovat. Ve čtvrtek jsem prolil holky čistou vodou s upraveným ph a s final fusion 2ml/l a ripenem 4ml/l. Dneska zaleju finalem 2ml/l a zítra opět ripen 4ml/l.
ph: 5.8-6
teplota: 24°
Vlhkost mi to teď při vypnuté zvlhčovačce ukazuje 50% což nechápu protože při zapnuté jsem měl 38%. Vysvětluju si to jedně tím, že holky začínají pouštět vlhkost jinak fakt nvm.
Ted foto. Bohužel jenom první fotka je focena foťákem pak mi došli baterky, takže na řadu šel mobil. Za kvalitu fotek se omlouvám.
Nacházím se 64. den od přepnutí. Stále, ale nvm jak to bude s kosou a začínám z toho být nervózní. Je to teď pro mě španělská vesnice.
Teplota se drží na 22°, vlhkost 45% i když jsem už odpojil zvlhčovačku, ale žádný náznak plísně našťestí nepozoruju. Ph krásných 5.8
Do vody jsem dneska přidal ripen 4ml/l a final borůvku 2ml/l.
Jedna slečna už se pod tíhou palic prolamuje tak jsem ji postavil kůl na opěru. Jinak nic zvláštního. Už mě to fakt nebavi, chtěl už bych to kosit
Po patnácti dnech na růstu a 69 dnech na květu se dneškem naplnil osud Blue Hen. Holky šli v odpoledních hodinách k zemi a ted už krásně vysí. Pár fotek těsně před funusem.