Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to triakovy regulator sietoveho napatia 0-100% s maximalnym prikonom ovladaneho spotrebica 1000W. Je tam sice pouzity mikroprocesor, ale myslim si ze toto zapojenie je celkom jednoduche, nepotrebuje vlastne napajanie a fuckt perfektne splna ucel
Zdar,ja som tam dal stmievac na svetlo z hornbachu za nejake 2 kila a fici to.Akurat ze je az od nejakych 50w vyssie,ale to staci.Akurat mi na to nefici mech. casovac.Nevite proc? Na ine ide.
Tady jsou ruzne veci co se tyce vzduchotechniky a RVS nebo RVS-R jsou ty spravny na tohle, sam ted resim to samy, koupil jsem si od nich jenom ten RV a ten dela to huceni a kdyz se mrknes do navodu, tak tam pisou, ze je lepsi pri parazitnim rinceni pouzit transformatorovy... Tak a to je RVS.
Tady jsou ruzne veci co se tyce vzduchotechniky a RVS nebo RVS-R jsou ty spravny na tohle, sam ted resim to samy, koupil jsem si od nich jenom ten RV a ten dela to huceni a kdyz se mrknes do navodu, tak tam pisou, ze je lepsi pri parazitnim rinceni pouzit transformatorovy... Tak a to je RVS.
Paráda, díky za tip
A teď otázka pro všechny : Jaký je rozdíl mezi RVS a RVS-R?
Děkuji.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Táákže pánové....pokud jste alespon trošičku zdatní elektronici, nebo tady bych počítal spíše s domácíma kutilama...tak tady mám pro vás ten regulátor otáček pro ventilátor který je napájen ze sítě, tzn....230V/50Hz JENDOFAZOVY STRIDAVY PROUD.....asi ten co ma spousta z nás...........není to uplně lehké....ale kdo si s tím vyhraje, taxi myslím ze za jedno dopoledne není co řešit, a hlavně náklady už si můžete spočítat sami, když se kouknete na výše zminované stránky s elektro součástkami......nejdražší ze vseho může být ten IO ale i tak si myslim ze se bude pohybovat v řádu desitek korun..........takže páájení zdar.... http://hw.cz/Teorie-a-praxe/Konstru...dem-U2008B.html
No tak když si to sami přečtete, tak dole je napsáno že ten IO stojí 57Kc.....takze kdyz se kouknu na zbytek schéma, tak bych odhadl cenu i s cuprexitem, kyselinou, cinem a elektrikou kterou odeberete zesite, tak naklady nemuzou byt vetsi nez 350Kc.....a to jeste nadsazuju.......coz si myslim ze je lepsí jak 3000,-
Ahoj mám problém a chtěl bych poradit jestli máte někdo podobnou zkušenost mám ventilátor TD průměr 20cm a potřeboval bych regulovat otáčky, kde sehnat něco dobrýho a hlavně aby to nestálo balík
a já mam regulátor, ktery sem si musel popájet do kupy. ale prodává se stavebnice v www.tipa-czech.com - triakový regulátor. cca do 2 kil, plus
krabička
krome lehkého vrčení TDčka šlape naprosto v pořádku
nekde jsem tu cetl, ze staci koupit takova ta zasuvka s regulaci na osvetleni (tlumeni svetla) a melo by to slapat...... borec s tim reguloval ufo a rikal, ze v pohode
ma s tim nekdo zkusenost?