Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Soul Rebel :
nepodcenuj rodicovskou peci
jestli chces, poslu ti rez, jestli nic neprezilo.
mozna ze to rozchodi, videl jsem kytky co to zvladly, ale ty to mneli z nedostatku vody
Praxer> Hele ja si pred par dny urizl dve vetvicky a ty nezvadly - jsou tam videt v ty filmovce v kvetinaci. Kazdopadne s mamou jsem mluvil a ta rika, ze nic nedelala, mohlo by to byt snad i od slunce. A pohovor jsem taky vedl a kdyz mi prezije, tak si ji muzu nechat
Dik za nabidku i podporu
Soul Rebel: tak co prezila boj o zivot?
Zkousel jsem ji krmit-root,enzyme,grow,phyt-amin tak nejak vic nez jsem byl zvykly...driv 1-2x mesicne a ted jednou tydne. Salvejka za ten mesic krasne vyrostla a dokonce nahazuje novy listecky po celem stonku, delala to i driv, ale vetsinou casem uschly.
tady je můj kousek původem od disastera. celkem se jí daří. je na chodbě orientované na jih, rosená 1-2 denně, chrochtá si, až z toho nemožu spat. momentálně sem ju otočil o 180° neb z jedné strany už byla fakt mohutná. teď má možnost zapracovat na té druhé
Ahoj, jsem tu po dost dlouhé dobe, abych se pochlubil se svymi novymi vyrostky
Dostal jsem je od Tajema (za coz mu ode mne patri velky dik, velke uznani za ochotu a tak dal) pred... hmm... tak mesic je mozna mam doma, nevim presne
1) 1
2) 2
3) 1+2
Ahoj, takže rostlinky jsou už delší dobu přesazeny ve větších domech. Zjistil jsem, že velikost listů je úměrná velikosti květináče
Trochu mi občas černají okraje, ale snad to přejde.