Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pouzivas cooltube nebo klasicke stinitko??
nekde v prvnim pokusu je videt klasika ale nejsem si tim jist
jinak samozrejme ukazkovej grow ale jak to budes flushovat indiku vs sativu???
čaute.díkes všem....makra budou snad zítra večer......
for AEROMAN:jj používám pořád jedno a to samé klasické stínidlo,ale na léto počítám že koupím cooltube,protože mám problémy to uchladit když sou venku pařáky......
čau,když si pozorně přečteš tredy na zpět tak to tam vysvětluji,na fotkách sou kytky stříhané.Odtok hnojiva změřenej nemám,řídím se tím aby každý den odkapalo trochu.Když je odkapáno hodně,uberu cykly a když málo tak přidám,dělám to takhle po celou dobu a nemám s tím problém......
jo Jack to je něco proč mě pěstování tak baví zdá se mi to, nebo jsou ty palice trchu řidší ??? to jako né že bych chtěl rejpat jen že v minulejch growerch to vypadlo nadupanější
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Ja Tě zdravím , je krásne Tve zabespečení lampy tím relé ale nikde jsem se nedočet co máš za WWWWattttovku ?
Moc hezký grow K+ neposílám maš jich dost .
čusky, ,pomalu ale jistě se to blíží tak přihazuji poslední sérii fotek před finálním proplachem a pak už pojedu na vodě a pak příjde no a potom už bude
P.S. Na poslední celkové fotce s větrákem jde vidět pan Kill Bill jak už padá k zemi pod tíhou nasátých květů.....
Původní příspěvek od hary draku než to pokosíš tak nám nafot každý model solo děkujem
Nazdar pokud sis nevšimnul tak na každým konci tredu nafocuji jednotlivý modely ....tak že to určitě udělám i ted ....nehledě na to že v indoor galerii je to také