Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » pruzkum
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Shadowlady
Stálý Člen

Karma uživatele Shadowlady - 0% PěstitelskáKarma uživatele Shadowlady - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

2 Cpt. Pierre
Hezká formulace, stručná a výstižná.

Cigára nekouřím, ale všechno se má jednou zkusit a tak jsem to ještě na škole zkusila. Všichni kolem mě hulili a tak jsem si řekla, že to snad bude asi dobrý, ale nebylo! Bylo mi pořád blbě, ale musím uznat, že jednu pozitivní vlastnost to mělo. A to pro ty, kdo trpí zácpou! Jak se říká: Cigareta ranní-podporuje .....
Byl to dost blbej důvod proto, abych dál kouřila a tak jsem toho radši nechala.
Koukám, že nás tady takovejch moc není, ale je to každýho věc a třeba k tomu taky dojdete.

Zdravím

Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.

Old Post 24-03-2002 v 21:56 PM
Shadowlady je offline   Profil uživatele Shadowlady   Find more posts by Shadowlady   Foto galerie člena Shadowlady   Click here to Send Shadowlady a Private Message   Add Shadowlady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pakalolo
Stálý Člen

Karma uživatele pakalolo - 69% Pěstitelská

Palec nahoru Nefajcim Příspěvek č. 34

Fajcil som skoro tri roky a poriadne som si navykol. Nastastie, od 02.02. 2002 som prestal fajcit a je to doooooost v pohode. Vy fajciari viete co myslim...hehe....

SeeYa

Old Post 24-03-2002 v 23:13 PM
pakalolo je offline   Profil uživatele pakalolo   Find more posts by pakalolo   Foto galerie člena pakalolo   Click here to Send pakalolo a Private Message   Add pakalolo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nihilista
Stálý Člen

Karma uživatele nihilista - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

jak to tak ctu tak mi pripada ze jste vsichni svati a vlasne nikdo z vas nekouri a jen tu travu teda ale ze nikotin je fuj a tak.
picovina. chtel bych videt nekoho na parbe kde vokolo hulej cigara jak o zivot a vy ze nekourite. blbost.
ale stejne je to fuk protoze pri party z toho okolniho vzduchu "vyslukujete" aspon desitku.
ale jinak proti vam nekurakum nic nemam.
i docela zavidim.
zdar

Old Post 25-03-2002 v 02:41 AM
nihilista je offline   Profil uživatele nihilista   Find more posts by nihilista   Foto galerie člena nihilista   Click here to Send nihilista a Private Message   Add nihilista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

2 nihilista,

no zní to jako bys fakt záviděl čéče
nevím co se tak vzrušuješ, někdo prostě nekouří .. a nevím o jakých partých mluvíš ...
takže hlavně klid.. mě spíš po přečtení článku napadne, že ty zasr.. cigarety jsou úplně všude... a pak taky kafíčkáři, cigaretáři a kafíčkáři... jo a mobilisti, tři průvodní jevy výkonně pracující civilizace ...
hahaha... pracovat je třeba výkonně, a pak ??
hehehe

mějte se

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 25-03-2002 v 07:37 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Co mas proti kafickarum?Ty jeden zlej kluku Ondrashy...hehehe...samozrejme kdyz stojim ve fronte na novy pas nebo nejake jine vyrizovani,boli me nohy a hlava a ta pani si jde v klidu umyt hrnicek od kafe a potom si jde postavit na novou a jeste vola:"Zdenickooo das si taky kafe?...Joooo!...Cozeee?....rikam ze jooo...ahaaa ja jsem te spatne slysela...a chces do toho trochu mlika...Cozeee?....rikam jestli do toho chces trochu mlika?......atd.
Tohle uz jsem kdysi zazil a byl jsem asi dvacatej ve fronte takze se o me pokousely mrakoty.
Zvlastni je ze s frontami na uradech jsem se setkal jen v CR.Tady nic takoveho neexistuje.Cekam maximalne 5 minut.

Piškot @ like @ high

Old Post 25-03-2002 v 08:12 AM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

2 Piskot

.. no dovol ??... já nemám nic proti kafíčkářům .. hahaha ani proti mobilistům, pokud zrovna nemají zasednuté všechny stoly v čajovně a v tom krásném tmavém prostředí nesvítí ty zelené a žluté displejíky zasraných mobilů a nepípají při psaní smsek a kdoví čehovšeho...
vyhodit je odtamtud, ani si ty svoje mršiny vypnou, člověk chce chvíli klidu a ne furt pípíp, tralala... houng houng a takové ty pazvuky co to vydává...

možná to vypadá, že jsem naštvaný, ale NENÍ to pravda, směsu je upřímným smíchem a karma pro tebe piškote..

PS: kafíčkáře a cigaretáry nekomentuju

Old Post 25-03-2002 v 08:49 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

to Ondrash

Mas pravdu s tema mobilama.Ja mam sice dokonce dva ale ja je mit musim.Bez toho bych nemohl delat co delam.Ale ta mobilni manie je v CR trochu prehnana.
Tady se to stalo uz davno samozrejmosti a uz nikdo na diskotece nechodi s novou Nokiou a novym barevnym obalem na ni.Ani nechodi telefonovat tam kde je hodne lidi aby ho vsichni videli.
No ale to casem prejde.Chapu ze z toho maji nekteri jedinci halo kdyz stoji na chodniku a povidaji si s nekym v druhem meste.
Nic naplat je to dobry pomocnicek ale zly pan.Ja osobne jsem rad kdyz uz konecne oba sve debily vypnu a mam klid.Jo a to mam jeste pager.Taky dost otravna zalezitost.

Piškot @ like @ high

Old Post 25-03-2002 v 09:31 AM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bryant
Stálý Člen

Karma uživatele Bryant - 21% Pěstitelská

Jojo, Příspěvek č. 40

na mobilu je uzasna vec v tom, ze v 90% pripadu kdyz ti nekdo vola, tak vidis kdo to je...a uzasne je to v tom, ze ty ten mobil nemusis zvednout!!! To ocenuju nejvic.
Protoze u me je pravidlem a nevim jak tomu zabranit, vzdycky kdyz se vymaslim, tak mi zacne volat spousta lidi a potrebujou neco vyresit, koncerty zkousky apod...je jasny,ze v tom stavu to nejde, jeste jsem se nenaucil v klidu a srozumitelne mluvit do telefonu...vzdycky mam z toho stihu

Cili, ja mobil vetsinou pouzivam k tomu, ze ho nezvedam...to je divny co?

Pohodku,nohy na stole..ale hlavne.....

pohoda jazzzzzz :-)

Old Post 25-03-2002 v 09:53 AM
Bryant je offline   Profil uživatele Bryant   Find more posts by Bryant   Foto galerie člena Bryant   Click here to Send Bryant a Private Message   Add Bryant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cpt. Pierre
Stálý Člen

Karma uživatele Cpt. Pierre - 72% PěstitelskáKarma uživatele Cpt. Pierre - 72% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 41

Já si du zrovna dneska koupit novej telefon..... a doteď sem se na něj tak těšil....Že bych nešel?
To Bryant: samo že nás rak všechny zahubí. Já se k němu chci ale dopracovat přes jointíky, který mi něco dají a ne cigárama.
To Shadowlady:
Sem nesmírně potěšen žes mě pochválila, čehož se tady od něžného pohlaví tak často nedočkám. Máš pod čarou zajímavé a vtipné motto, ale právě tvrdě pracující ženy se často ucylují ke krabce cigár. O to víc tě šlechtí, že nekouříš!

Why drink and drive when you can smoke and fly?

Cpt. Pierre

Old Post 25-03-2002 v 13:52 PM
Cpt. Pierre je offline   Profil uživatele Cpt. Pierre   Find more posts by Cpt. Pierre   Foto galerie člena Cpt. Pierre   Click here to Send Cpt. Pierre a Private Message   Add Cpt. Pierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

nicotine Příspěvek č. 42

take jsem kurakem
denne zvladnu 0-15 cigaret podle toho, kterej klubik navstivim a ktery lidi potkam.
Abych rek pravdu, kdyby zakazali tabak, tak by me to sice z pocatku asi stvalo ale az by doznel abstak tak bych jim dekoval.

A mimochodem...
pani nekuraci, skunk do jointa davate nerezanej? nebo ho rezete treba listim? Slukny jsou z obliga, ale nedokazu si predstavit (i treba) mikrospicka cistyho skanku. Nebo spis si nedokazu predstavit fakt, ze ho vyhulim...byt ve dvou trech lidech...to je sprosty plejtvani a vysrackovani se. Ve skanku mi tabak nevadi, ale dam prednost qualitnimu tabacku, jako je treba javaanse jongens. Ale kratkymi startz nepohrdnu, to je moje krewni skupina

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 25-03-2002 v 14:23 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadowlady
Stálý Člen

Karma uživatele Shadowlady - 0% PěstitelskáKarma uživatele Shadowlady - 0% Pěstitelská

to Cpt. Pierre Příspěvek č. 43

To záleží na tom, co si představuješ pod termínem "tvrdě pracující žena".
To může být různé, ale já nejsem blázen a nehodlám se uštvat. A navíc, jak říká jeden můj známý "Práce mě přímo fascinuje, dokážu se na ní dívat celé hodiny!
A než se z práce zbláznit, to je lepší si dát Jointa a ono se pak uvidí.

Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.

Old Post 26-03-2002 v 09:45 AM
Shadowlady je offline   Profil uživatele Shadowlady   Find more posts by Shadowlady   Foto galerie člena Shadowlady   Click here to Send Shadowlady a Private Message   Add Shadowlady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

2 pan_dam,

hulím sensi skunk, to asi je teda skunk a hulím jenom s fajfečky... na dno faje a stačí.. ale kolikrát se mi povede se zesračkat, až je to nepěkné...
tabákem to neředím !

PS: jointy jsem se ještě nenaučil pořádně motat , ale nevadí

Old Post 26-03-2002 v 11:47 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás