Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2x600W POG vs. Chronic White room
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

1131

edit: ale pozvat na "snark"brko můžeš i když se netrefim

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Naposledy upravil Svahadji 28-02-2007 v 14:24 PM

Old Post 28-02-2007 v 13:36 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KillaBee
Nový Člen

Karma uživatele KillaBee - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 34

Som zo slovenska ale nato brko si vyberem dovolenku!!!
1452g

Old Post 28-02-2007 v 14:04 PM
KillaBee je offline   Profil uživatele KillaBee   Find more posts by KillaBee   Foto galerie člena KillaBee   Click here to Send KillaBee a Private Message   Add KillaBee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maruna
Stálý Člen

Karma uživatele maruna - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

1116g

maruna

Old Post 28-02-2007 v 14:24 PM
maruna je offline   Profil uživatele maruna   Find more posts by maruna   Foto galerie člena maruna   Click here to Send maruna a Private Message   Add maruna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Karma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Netipujete zrovna málo Jak já se znam tak toho bude určo míň než víc

2x600W POG + Chronic + Mazar

2x600W POG vs. Chronic White BOX - No. 48

Dispatch Warlock and Ajax to bring back his body

Old Post 28-02-2007 v 15:54 PM
Morpheus je offline   Profil uživatele Morpheus   Find more posts by Morpheus   Foto galerie člena Morpheus   Click here to Send Morpheus a Private Message   Add Morpheus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morpheus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 37

tip: 940g bez spodků.... jinak pěkný, ty stožáry s těma vrchníma pučavkama jsou POG, ty poznám stopro. S kámošem dojíždíme přesně tu samou sestavu se stejným setupem, ale jen 1x 600W a 12 kousků... Pak hodim fotazz do galerky modelů, budeš moct porovnat, ale vypadá to úplně stejně jako u tebe

Old Post 28-02-2007 v 16:27 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

951g

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 28-02-2007 v 17:37 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 39

tipuju 1350...na brko nejedu

Old Post 28-02-2007 v 18:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 40

999g

Old Post 28-02-2007 v 18:23 PM
greenjerry
Stálý Člen

Karma uživatele greenjerry - 95% PěstitelskáKarma uživatele greenjerry - 95% PěstitelskáKarma uživatele greenjerry - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

muj tip je 1120 g

Jerryho mrazák 150W do hlíny od začátku do konce
2nd INDOOR Hlina 2xSAGE 2xJH / SHC 250W
1st INDOOR / 7xG13 / SoG / hlína / SHC 250W

Old Post 01-03-2007 v 13:11 PM
greenjerry je offline   Profil uživatele greenjerry   Find more posts by greenjerry   Foto galerie člena greenjerry   Click here to Send greenjerry a Private Message   Add greenjerry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Karma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Heeeej lidi..uvědomte si že na fotkách to vždycky vypadá líp než real

Jinak abych aspoň něco napsal.

Teplota se mi dařila v klidu udržovat díky ventilaci na 28°C u vrcholků rostlin a kolem 22°C - 25°C někde uprostřed mezi kytí. Jedinej větší problém jsem měl s vlhkostí,kterou se mi málokdy podařilo srazit pod 65%.Běžná vlhkost byla mezi 70% - 75%.

Zálivku jsem dával pravidělně každý 3 hodiny ( bohužel jsem se dozvěděl pozdě že přes noc ani kytí nepapá ) ale na poslední 3 týdny květu jsem přešel na jiný systémek ( díky za doporučení,osvědčil se ) a to ten, že jsem zaléval každou hodinu.
Nejdřív však hodinu po rozbřesknutí slunce a nejpozději hodinu před jeho západem
Koncetrace hnojiv :
Růst : trval jen 14 dní takže jsem se ke hnojení moc nedostal.Dostávali hlavně kořeňák a jen poslední zálivka na 4 dny už byla s 0,5ml/l

Květ :
První fáze : první dva týdny na 1ml/l
Druhá fáze: další dva týdny na 2ml/l
Třetí fáze : další dva týdny na 4ml/l
Poslední fáze : 6ml/l

Konec hnojiv 8 dní před (neplánovaným ) sekáním, Atazym podle návodu na první 4 denní zálivku dále jen čistá voda s upraveným Ph.

a protože mě teĎ z hlavy nic dál nenapadá, jdu na záštipek

2x600W POG + Chronic + Mazar

2x600W POG vs. Chronic White BOX - No. 48

Dispatch Warlock and Ajax to bring back his body

Old Post 01-03-2007 v 15:06 PM
Morpheus je offline   Profil uživatele Morpheus   Find more posts by Morpheus   Foto galerie člena Morpheus   Click here to Send Morpheus a Private Message   Add Morpheus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morpheus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ANK
Stálý Člen

Karma uživatele ANK - 80% PěstitelskáKarma uživatele ANK - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

1111g.. když je to ten chronik....

Old Post 01-03-2007 v 17:36 PM
ANK je offline   Profil uživatele ANK   Find more posts by ANK   Foto galerie člena ANK   Click here to Send ANK a Private Message   Add ANK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ship
Nový Člen

Karma uživatele Ship - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

972g...

Old Post 05-03-2007 v 19:53 PM
Ship je offline   Profil uživatele Ship   Find more posts by Ship   Foto galerie člena Ship   Click here to Send Ship a Private Message   Add Ship to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 45

924,429g

Old Post 05-03-2007 v 21:03 PM
!!Rady!!
Nový Člen

Karma uživatele !!Rady!! - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

869g

Kuřte dokud můžete!

Old Post 06-03-2007 v 15:02 PM
!!Rady!! je offline   Profil uživatele !!Rady!!   Find more posts by !!Rady!!   Foto galerie člena !!Rady!!   Click here to Send !!Rady!! a Private Message   Add !!Rady!! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PARANOIK
Stálý Člen

Karma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

851 g

Old Post 06-03-2007 v 20:08 PM
PARANOIK je offline   Profil uživatele PARANOIK   Find more posts by PARANOIK   Foto galerie člena PARANOIK   Click here to Send PARANOIK a Private Message   Add PARANOIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sciurus
Stálý Člen

Karma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Já si netipuji, já chci už znát výsledek

Budoucnost patří HLÍNĚ a SLUNCI

Old Post 06-03-2007 v 21:29 PM
Sciurus je offline   Profil uživatele Sciurus   Find more posts by Sciurus   Foto galerie člena Sciurus   Click here to Send Sciurus a Private Message   Add Sciurus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás