Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tip: 940g bez spodků.... jinak pěkný, ty stožáry s těma vrchníma pučavkama jsou POG, ty poznám stopro. S kámošem dojíždíme přesně tu samou sestavu se stejným setupem, ale jen 1x 600W a 12 kousků... Pak hodim fotazz do galerky modelů, budeš moct porovnat, ale vypadá to úplně stejně jako u tebe
Heeeej lidi..uvědomte si že na fotkách to vždycky vypadá líp než real
Jinak abych aspoň něco napsal.
Teplota se mi dařila v klidu udržovat díky ventilaci na 28°C u vrcholků rostlin a kolem 22°C - 25°C někde uprostřed mezi kytí. Jedinej větší problém jsem měl s vlhkostí,kterou se mi málokdy podařilo srazit pod 65%.Běžná vlhkost byla mezi 70% - 75%.
Zálivku jsem dával pravidělně každý 3 hodiny ( bohužel jsem se dozvěděl pozdě že přes noc ani kytí nepapá ) ale na poslední 3 týdny květu jsem přešel na jiný systémek ( díky za doporučení,osvědčil se ) a to ten, že jsem zaléval každou hodinu.
Nejdřív však hodinu po rozbřesknutí slunce a nejpozději hodinu před jeho západem
Koncetrace hnojiv :
Růst : trval jen 14 dní takže jsem se ke hnojení moc nedostal.Dostávali hlavně kořeňák a jen poslední zálivka na 4 dny už byla s 0,5ml/l
Květ :
První fáze : první dva týdny na 1ml/l
Druhá fáze: další dva týdny na 2ml/l
Třetí fáze : další dva týdny na 4ml/l
Poslední fáze : 6ml/l
Konec hnojiv 8 dní před (neplánovaným ) sekáním, Atazym podle návodu na první 4 denní zálivku dále jen čistá voda s upraveným Ph.
a protože mě teĎ z hlavy nic dál nenapadá, jdu na záštipek