Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukám koukám a pěknej jungle Na to že jedeš pod 400W tak to vypadá moc hezky.ale s tím co jsem viděl na fotkách to budeš muset v květu hodně moc profoukávat čerstvým vzduchem.Jestli nemáš,bo jsem blbě koukal,páč i to je možný kup si stojanovej ventilátor, na ten tvůj jungle bude potřeba
2marihuaan>tak si zkus pristi outdoor oholit jednu ze dvou stejnych kytek a druhou ne....s takovymhle pristupem u tebe ani to nft nema cenu cece che to hledat faqovat cist a lustit
Mno myslím, že takovýhle brutální ostřihání listů bude mít 100% vliv na výnos.
Takhle kytku strašně stesuješ, což ti oplatí na výnosu.
Celkem by mě zajímalo, kde jsi slyšel/viděl takovouhle blbost kór, když zrovna svilušky můžeš dostat pryč tolika jinými způsoby. Je jich tu popsanejch mraky, tak jsi se měl nejdřív podívat.
Mno každopádně to budu sledovat a držim palce, ať z toho máš alespoň něco......
23
Musím se jen přidat k názoru většiny.Něco takovýho jsem ještě neviděl a to po groweru už taky nějakou chvíli lezu.Holátka to podlě mě maj celkem jasný.Jestli Ti z toho něco vyroste tak budeš rád ale než bych měl doma stonkovej les be ničeho tak bych i reálně uvažoval o sadbě novejch.
HUUU no ty voe!!! Tak to sem ještě taky neviděl !!!!!
Ty si myslíš, že ta kytka vytváří listy jen tak ze srandy? Že jsou k ničemu??
chudáčci kytičky...
To:MarriHuann
Jako já jim taky fandím,nemám proč bych ti přát jakejkoliv neůspěch, nejsem žádná svině, ale myslím si že to pro ně bude takovej šok že se z toho nevzpamatujou
Nepřál bych ti to, ale s touhle variantou bych já počítal
Já si myslím, že se na čas seknou - kvuli stresu a pak už ale na hmotě moc nepřiberou a začnou zrát.
To samý se děje i u out kytek, při dozrávání schazujou veškeré velké listy a enrgii čerpanou ze země plně přenáší do palic, ovšem i v tomhle případě, si kytka ponechává listy u palic, který sou pro ni zdrojem sil ze slunce a tudiž docela nezbytné...
tak se necháme překvapit, no...