Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak po několika dnech sjem se rozhodl napsat další příspěvěk.
Vzhledem k tomu,že pokosení vrchní pálky se blíží,tak pomalu přemýšlím nad upgradem pěstebního prostoru.
Chystám se zvyšovat watáž na 150w od firmy www.ereka.cz komplet sodík son-t pia s obvodem okolo 1260kč a pro dobrý pocit v duši tam přidám tepelnou pojistku,cena se pohybuje od 60-120kč. ještě jsem se úplně nerozhodl zda-li se změní i box nebo to nechám v tomhle,nechat to v tomhle by znamenalo jet zase jen jednu kytku protože pěstební prostor je 37x37cmx120cm(výška),posuďte zda-li není 150w na jednu kytku moc. Odtah budu řešit do komína takže mě nebude trápit pach,protože bez pacháče a bez odtahu do komína,nebo prostě nějakého jiného řešení pachu to prostě nejde. mám to sice ve sklepě,ale i tak je to cítit i venku. Postněte mi sem prosím kdyžtak váš názor na 150w/ 1 kytka.
Postupně budu přidávat informace,s nákupem komponentů a ještě musím také pár věcí domyslet,aby to nebyl žádný polotovar.
Mám pocit že až fakt v tom 55.dnu květu byl správně vykvetlej,pořád měl strašně bílý pestíky a až 55. den to bylo tak že jsem byl spokojenej. Nějaký košty jsem již udělal,takže budu muset připočíst tak -+3,ale vážení se blíží,plánuju to tak na středu. Musím totiž ještě sehant váhu,ale to by mělo jít.
Jestli ještě sháníš ten plech, kupoval jsem včera kladívkovaný hliník 0,8mm x 100cm x 30 cm v Bauhausu na Pankráci v Praze... přišel sice na 350,- ale je to stejný materiál, ze kterého se vyrábějí originál stínidla - dobrý rozptyl světla. Už jsem z toho doma sbastlil stínidlo... časem budou i fotky.
Díky moc za tip.
Ve středu se chystám na velký nákup potřeb pro nový boxík.
budu asi nejspíš kupovat stínidlo z hydroponicu 40x40cm za 300kč. Ale ještě to zvážim,je to dost solidní nabídka,při velikosti kterou potřebuju by to asi vyšlo na míň a tím pádem i výhodněji v tom Bauhausu.
Momentálně shánim nějaký levný vlhko/teploměr v okolí prahy nejlépe. Nevíte o nějaký akci nebo něčem,kde by se to dalo pořešit nějak levně?
Mimochodem včera jsem byl nakoupit equip do novýho boxíku a vybrat si skříň u souseda,takže v průběhu týdne rozjedu nové téma-->o stavbě nového boxu. takže toť pro toto téma asi vše. To co se v něm vyrábělo se už spracováv,takže všecho vyšlo perfektně. vážení stále neproběhlo,doufám že zítra a budu muset použít nějakej koeficinet protože už se část odpařila
Dny hodu:
Tak podávám menší raport, být vámi tak si tuto odrůdu pořídím díky její výrazné ovocné chuti. Californský OrangeBud je typická indika, typický košaté větvení a jak jsem si to sám pro sebe nazval s nabombtnalými lístečky.
Váha stále nedorazila tak nevím, jestli ještě bude co vážit, i vrchní osazenstvo se již dosušuje.
Zdares Maariusy moc dobrá práce díky za to co si psal k mýmu deníčku(ta vata se zdá jako docela good nápad )já teď kvetu, a vypadá to moc pěkně, takže až dokvetem tak porovnáme a tan druhej pošledruhýmu 1g jeko výhru muhehe takže dej na net tu novou a budu sledovat aktualizaci a ry sleduj mou já se na aktual chystam zítra, jo a abych nezapoměl letí ti KAmarádka za sklizeň a Nápad s vatou
mír Vekoň
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
neni nahodou orange bud jedna s peknym sativ??? ja myslel ze jo jinak abych jenom neprudil fakt pekny pod 70W sam se na zimu chystam rozjet 70W tak doufam ze budou podobny paldy k+ neuvazoval jsi o SOGu?? podle me by byl vetsi vynos pod malou watazi i tech 150W ale muj osobni nazor
To kus hoven: Sog se mi dzá něco jako že tý kytce bráníš v růstu,chci je nechat jet,pojedu teď 4 odrůdy takže to bude těžký uhlídat. Pojede to pod 250w,hodim odkaz na box,právě mi přišel domu takže jdu budovat.
To Damsiveku: jasný že to tvoje budu sledovat. není to totiž nic špatnýho,ba dokonce dost pěknýho.